Florida – Arizona 5:3 (kon.) | Washington – Buffalo 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 4:0 (kon.) | Toronto – St. Louis 5:6 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.)
Nashville – Montreal 6:3 (kon.) | Chicago – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Seattle 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 2:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:6 (1:0, 1:3, 0:3)
New York Islanders
Středa 04.01.2023, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:51 Jean-Gabriel PAGEAU - 2:6
     
    57:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po následném vhazování se kotouč dosal k JEANU-GABRIELI PAGEAUOVI, jenž se přes celé kluziště trefil do opuštěné klece. Asistence: Alexander Romanov, Casey Cizikas.
    49:44 Casey CIZIKAS - 2:5
     
    49:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované zřejmě potvrzují své vítězství, když si Barzal sebral kotouč ve svém obranném pásmu, zavezl jej až do útoku, kde pod sebe přihrál CASEYMU CIZIKASOVI, jenž poté z levého kruhu prostřelil Martina přesnou střelou do vzdálenější šibenice. Asistence: Matt Barzal, Wotherspoon.
    41:46 Anders LEE - 2:4
     
    41:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované znova využívají laxní rozehrávky domácích, a to konkrétně Beara, jenž poslal kotouč přímo na hůl Nelsona, který ho přihrál ANDERSI LEEOVI, jenž z otočky vyslal parádní střelu, kterou už jen Martin musel vytáhnout ze své klece.
    38:54 Bo HORVAT - 2:3
     
    38:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Domácí dokázali udržet kotouč ve svém útočném pásmu a od levého mantinelu se Millerovi podařilo poslat přesnou žabku mezi kruhy na BO HORVATA, jenž okamžitou střelou překonal Sorokina. Asistence: J. T. Miller, Quinn Hughes.
    36:28 Mathew BARZAL - 1:3
     
    36:28
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nyní už však hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Po chybné rozehrávce Myerse se puk dostal do levého kruhu k MATTU BARZALOVI, jenž měl hodně prostoru a poslal kotouč přesně k vzdálenější tyči domácí klece. Bez asistence.
    32:56 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:2
     
    32:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders využívají přesilovou hru! Barzal poslal kotouč na modrou čáru, odkud hned vypálil Pulock, jehož pokus Martin jen vyrazil před sebe, kde byl důrazný JEAN-GABRIEL PAGEAU, jenž z dorážky poslal Isles do vedení. Asistence: Ryan Pulock, Matt Barzal.
    22:23 Aatu RÄTY - 1:1
     
    22:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující hokejisté se dostali do rychlého protiútoku tří proti dvěma, kde Matt Martin nahrál kotouč vedle sebe na Johnstona, který ho ještě posunul mezi kruhy na zcela volného AATU RÄTYHO, jenž už byl sám před domácím brankářem, kterého prostřelil pod jeho vyrážečkou. Asistence: Johnston, Matt Martin.
    18:23 Bo HORVAT - 1:0
     
    18:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak se přeci jen domácí hokejisté dočkávají první branky v utkání. Boeser z rohu útočného pásma poslal touš na modrou k Ekman-Larssonovi, jehož následnou střelu skvěle tečoval nejlepší střelec Canucks BO HORVAT a proti změně směru už byl Sorokin bezmocný. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Brock Boeser.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 19. Horvat (Ekman-Larsson, Boeser), 39. Horvat (J. Miller, Q. Hughes) – 23. Räty (R. Johnston, M. Martin), 33. Pageau (Pulock, Barzal), 37. Barzal, 42. Lee (Nelson), 50. Cizikas (Barzal, Wotherspoon), 58. Pageau (Romanov, Cizikas)


    Vancouver Canucks: S. Martin (Delia) – Bear, Q. Hughes, T. Myers, Ekman-Larsson, L. Schenn, Dermott – Boeser, Horvat, Michejev – Pederson, E. Pettersson, Kuzmenko – J. Miller, Dries, Garland – Lockwood, Lazar, Joshua.
    Trenér: Bruce Bodreau

    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Dobson, Romanov, Pulock, Wotherspoon, Mayfield, S. Aho I – Fasching, Barzal, Bailey – Beauvillier, Nelson, Lee – Cizikas, Pageau, Parise – M. Martin, Räty, R. Johnston.
    Trenér: Lane Lambert

    Rozhodčí: Anderson, Sutherland – Cherrey, Mills

    Diváci: 18 912
    bahis siteleri