Česko – Kanada cz 2:3 (po pr.)
konec
HC Hvězda Praha
5:6 (1:2, 3:3, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Pátek 06.01.2023, 16:45 • Zimní stadion HC Hvězda Praha • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 9. kolo
Partner:
     
    56:36
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Matěj Vildomec – 2 min., hákování.
     
    54:08
    Štípek se drží za hlavu, protože po jeho střele zůstal kotouč ležet na brankovišti, ale nikdo ze spoluhráčů jej nedokázal poslat za záda Štěbetáka!
     
    47:54
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Máme opět sníženo! Po akci Bláhy se puk odrazil před branku k volnému RICHARDU ŠTÍPKOVI, který z otočky zakončil bekhendem mezi betony gólmana. 5:6. Asistence: Matěj Bláha.
     
    47:12
    Kotouč sice skončil v brance, ale bylo to až po odpískání rozhodčích. Jeden z hráčů Hvězdy totiž vyšťoural kotouč zpod výstroje ležícího Štěbetáka.
     
    45:17
    Zmrhal ve vyložené pozici mezi kruhy puk napálil jen do mantinelu!
     
    40:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    První akce třetiny a hned gól! Rána Löfflera se od zadního mantinelu odrazila do jízdy MATĚJE PRAŽÁKA, který střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě. 4:6. Asistence: Dominik Löffler.
     
    39:20
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď Hvězdy! Okamžitě po buly se vydali domácí vpřed, Štěpánek vypálil od modré a odražený kotouč našel DAVID DUCHÁČEK. Kapitán Pražanů na nic nečekal a zakončil do poloodkryté branky. 4:5. Asistence: Jakub Štěpánek a Jiří Dohnal.
     
    39:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    V nenápadné akci si ADAM VESELSKÝ vybruslil až do mezikruží, odkud ranou zápěstím na levou tyč nachytal Höhliga. 3:5. Asistence: Matěj Pražák a Matěj Vildomec.
     
    37:09
    Macek nabral puk již ve středním pásmu a po oku lahodící individuální akci vybruslil až do mezikruží, odkud vypálil bekhendem. Následně odražený kotouč opět sebral na svou hokejku a zajímavým obkroužením málem zasunul k tyčce!
     
    34:37
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Daniel Kytka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    33:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Podobnou akci jako u třetího gólu Jihlavy tentokrát Veselský vyřešil zadovkou na ŠIMONA KATOLICKÉHO, který z druhé vlny vyslal nechytatelnou ránu, navíc otřenou o levou tyč. 3.4. Asistence: Adam Veselský a Oliver Fink.
     
    31:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    A jsme opět na začátku! ADAM VESELSKÝ nádherně zpracoval pas Pražáka na pravém mantinelu a pár tempy vybruslil do ideální palebné pozice, když z vrcholku pravého kruhu otřel puk o tyčku až do sítě. 3:3. Asistence: Matěj Pražák a Oliver Fink.
     
    28:49
    Dohnal ujel obraně hostů, ale na poslední chvíli ho dobruslil a v souboji tělo na tělo přetlačil jeden z hráčů Dukly!
     
    27:12
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha:
    Richard Štípek – 2 min., sekání.
     
    25:27
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Obrat dokonán! Nádherným pasem přes půl kluziště našel Novák skvěle rozjetého RICHARDA ŠTÍPKA, jehož rána zápěstím z levého kruhu zaplula ke vzdálenější tyči. 3:2. Asistence: Lukáš Novák a Adam Suk.
     
    23:24
    Hvězda právě vstřelila branku v přesilovce!
    Máme vyrovnáno! Štěpánek obalamutil snad všechny, včetně brankáře Štěbetáka a místo obkroužení branky vyslal do slotu chytrou přihrávku na DAVIDA DUCHÁČKA, který ranou z pokleku skóruje. 2:2. Asistence: Jakub Štěpánek a Jiří Dohnal.
     
    23:14
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Dominik Löffler – 2 min., sekání.
     
    16:57
    Skvělou kombinací se Jihlavští dostali až do prostoru mezikruží, odkud Macek mířil nebezpečně do bližší šibenice. Höhlig předvedl skvělý zákrok lapačkou!
     
    16:28
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha:
    Dominik Holas – 2 min., vysoká hůl.
     
    15:51
    Hvězda právě vstřelila branku v přesilovce!
    Máme sníženo! Od modré čáry pálil volný MARTIN BEŇO a milimetrově přesnou ranou našel místečko u levé tyčky Štěbetákovy klece. Gólman Dukly se sice za kotoučem natahoval, ale na střelu byl krátký. 1:2. Asistence: Lukáš Brož a Matěj Doležel.
     
    14:09
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Ondřej Chvátal – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    9:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už je to o dva góly! Rychlá akce po buly ve středovém kruhu skončila střelou ROSTISLAVA NOSKA, který z vrcholku levého kruhu propálil Höhliga ranou na lapačku. 0:2. Asistence: Matěj Pražák.
     
    9:14
    Dukla právě vstřelila branku v přesilovce!
    Skvělým důrazem na brankovišti se blýskl DANIIL DUKA, jehož domácí obrana trochu zapomněla pokrýt. Jihlavský forvard z těsné blízkosti nadvakrát z dorážky uspěl. 0:1. Asistence: Vít Macek.
     
    7:54
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha:
    Jakub Foltýn – 2 min., držení.
     
    4:30
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha:
    Matěj Doležel – 2 min., hákování.
     
    4:07
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Matěj Vildomec – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.

    Štěpán Navrátil

    Branky a nahrávky: 16. Beňo (Brož, Doležel), 24. Ducháček (Štěpánek, Dohnal), 26. Štípek (Novák, Suk), 40. Ducháček (Štěpánek, Dohnal), 48. Štípek (Bláha) – 10. Duka (Macek), 10. Nosek (Pražák), 32. Veselský (Pražák, Fink), 34. Katolický (Veselský, Fink), 40. Veselský (Pražák, Vildomec), 41. Pražák (Löffler)


    HC Hvězda Praha: Höhlig (Houdek) – Štefík, Vrabec, Beňo (A), Holas, Tomka, Novák, Foltýn – Doležel, Štěpánek, Štípek, Suk, Kulich, Bláha, Ducháček (C), Brož, Dohnal, Krejčí (A)
    Trenér: Josef Reigl

    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Novák) – Zmrhal, Podroužek, Tomica, Pražák, Jungwirth (C), Vildomec, Löffler (A) – Koníř, Fiala, Kytka, Chvátal, Nosek, Fink, Macek, Veselský, Duka, Katolický
    Trenér: Jakub Venc

    Rozhodčí: Matoušek – Jiruška, Figer

    Diváci: 69
    bahis siteleri