Zlín – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Sparta – Liberec 5:3 (kon.) | K. Vary – Jihlava 3:4 (kon.)
HC Litvínov – Kometa Brno 0:5 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Vítkovice – Třinec 4:5 (kon.)
Olomouc – Pardubice 0:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:3 (2:0, 1:1, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 07.01.2023, 12:15 • Sportovní hala Fortuna, Praha 7–Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    59:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    V Bubenči máme hotovo, tři body zůstanou v Praze! Definitivní tečku za utkáním dělá ANDREJ FÁBRY, který z křídla trefil opuštěnou klec – 5:3! Asistence: Oto Theimer, Ondřej Hrabík.
     
    54:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Signalizovaný trest se ukládat nebude, Sparta využila ponechanou výhodu a necelých šest minut před koncem se vrací do vedení! Z bezprostřední blízkosti brankoviště Hambálka pokořil produktivní ONDŘEJ HRABÍK, tohle si obrana Tygrů nejspíš za rámeček nedá – 4:3! Asistence: Jan Krupička, Jakub Červenka.
     
    51:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tříbrankové manko smazáno, ve Sportovní hale Fortuna začínáme zase od začátku! Ducháče z trestné lavice předčasně vysvobodil VASYL ŠPILKA, který se po několika přihrávkách s Patzeltem prosadil tvrdou ranou z prostoru pro vhazování – 3:3! Asistence: Richard Patzelt.
     
    40:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pozor, Tygři se prosazují ve vlastním oslabení a kontaktní gól je na světě! Artsatbanov ze své klece loví druhý kotouč, bleskovou akci v přesnou trefu přetavil JAKUB EHRENBERGER – 3:2! Asistence: Lukáš Plos, Mikuláš Jenčovský.
     
    33:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté sedm minut před koncem druhé třetiny překonávají trápení v koncovce a připravují Artsatbanova o čisté konto! Sparta třetí oslabení už ubránit nezvládla, na rozdíl dvou branek skóre vrací FILIP KŘÍŽ – 3:1! Asistence: Michal Koštoval, Vojtěch Hois.
     
    25:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané po dlouhé pasáži, kterou strávili v obraně, skórují z rychlého výpadu a odskakují do tříbrankového náskoku! Z hranice brankoviště se zakončením do horního rohu prosadil BOGDAN STEPANCHUK a na některých libereckých hráčích už je vidět celkem pochopitelná frustrace – 3:0! Asistence: Lukáš Novák.
     
    19:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hořký konec úvodní části pro aktivní Liberec, který pár setin před sirénou inkasuje podruhé! Hostující obrana si nepohlídala ADAMA MÁCHU, který vyrazil do úniku a překonal Hambálka ranou k levé tyči – 2:0! Asistence: Bodgan Stepanchuk, Filip Šindelek.
     
    03:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané už ve čtvrté minutě hry odskakují do vedení! Střeleckou listinu dnešního souboje s Libercem zakončením z prostoru pro vhazování otevírá OTO THEIMER, přičemž kotouč cestou do sítě ještě lízl brankovou konstrukci – 1:0! Asistence: Jan Krupička, Ondřej Hrabík.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 4. Theimer (Krupička, Hrabík), 20. Mácha (Stepanchuk, Šindelek), 26. Stepanchuk (Novák), 55. Hrabík (Krupička, Červenka), 60. Fábry (Theimer, Hrabík) – 34. Kříž (Koštoval, Hois), 41. Ehrenberger (Plos, Jenčovský), 52. Špilka (Patzelt)


    HC Sparta Praha: Artsatbanov (Liemann) – Ducháč (C), Šindelek, David, Böhm, Červenka (A), Pavlák – Stepanchuk, Höll, Hamršmíd, Fábry, Vašíček, Krupička, Mácha, Theimer, Hrabík, Žmola, Senčák, Novák.
    Trenér: Richard Žemlička.

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Krátký) – Hladík (A), Ehrenberger, Culek, Duschka, Meisel, Koštoval, Patzelt – Przybyla, Hois, Brouček, Fiala, Kříž, Pérez (A), Špilka, Janata, Bačkovský, Plos, Jansa, Jenčovský (C).
    Trenér: Richard Lobo.

    Rozhodčí: Úlehla, Bernat – Bohuněk, Jiruška.

    Diváci: 68
    bahis siteleri