Washington – Nashville 2:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (kon.) | Winnipeg – Tampa 4:2 (kon.)
Chicago – Arizona 2:0 (kon.) | Calgary – NY Islanders 4:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 5:4 (po pr.)
New Jersey – NY Rangers 4:3 (po pr.) | Columbus – Carolina 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
Detroit Red Wings
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Florida Panthers
Sobota 07.01.2023, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:17 Robby FABBRI - 2:3
     
    56:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskové využití hry bez brankáře! ROBBY FABBRI dostal puk na levé straně a měl spoustu času k tomu, aby si rozmyslel, kam svou střelu pošle. Nikým nebráněn vypálil na vzdálenější tyč a překonal Bobrovského. Asistence: Filip Hronek, Andrew Copp.
    48:11 Aaron EKBLAD - 1:3
     
    48:11
    Florida právě vstřelila branku!
    AARON EKBLAD dává svou druhou přesilovkovou branku v utkání! Najel si výborně na levou stranu brankoviště, kam zamířil puk po zásahu Hussa, který vykopl střelu Barkova. Ekblad využil svého postavení a dorazil kotouč do zčásti odkryté branky Detroitu. Asistence: Aleksander Barkov, Brandon Montour.
    26:28 Aaron EKBLAD - 1:2
     
    26:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Bleskově se ale vrátili před branku Detroitu a využívají přesilovou hru! AARON EKBLAD si sjel až mezi kruhy, dostal z levé strany přihrávku od Barkova a tu zužitkoval ve střelu pod horní tyč Hussovy klece! Asistence: Aleksander Barkov, Matthew Tkachuk.
    02:33 Gustav FORSLING - 1:1
     
    02:33
    Florida právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Další rána od modré čáry, tentokrát z hole GUSTAVA FORSLINGA, přináší střelecký úspěch. Letící puk tentokrát podle všeho nikdo před brankou neprotečoval. Asistence: Eric Staal, Givani Smith.
    01:04 Jonatan BERGGREN - 1:0
     
    01:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to je prakticky ideální začátek pro Detroit! Ben Chiarot vypálil od modré čáry, jeho střelu ještě protečoval JONATAN BERGGREN v mezikruží, a kotouč zapadl za záda brankáře Bobrovského. Asistence: Ben Chiarot, Filip Hronek.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 2. Berggren (Chiarot, Hronek), 57. Fabbri (Hronek, Copp) – 3. Forsling (E. Staal, G. Smith), 27. Ekblad (Barkov, M. Tkachuk), 49. Ekblad (Barkov, Montour)


    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Seider, Walman, Hronek, Chiarot (A), Määttä, Lindström – Perron, Larkin (C), Rasmussen – Copp (A), Raymond, Berggren – Veleno, Kubalík, Fabbri – Sundqvist, P. Suter, Erne.
    Trenér: Derek Lalonde

    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Mahura, Gudas – Barkov (C), Verhaeghe, M. Tkachuk (A) – Luostarinen, Reinhart, Bennett – Lundell, Coli. White, Cousins – Lomberg, G. Smith, E. Staal.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: O'Donnell, St. Laurent – Tobias, McNamara

    Diváci: 19515
    bahis siteleri