Washington – Nashville 2:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (kon.) | Winnipeg – Tampa 4:2 (kon.)
Chicago – Arizona 2:0 (kon.) | Calgary – NY Islanders 4:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 5:4 (po pr.)
New Jersey – NY Rangers 4:3 (po pr.) | Columbus – Carolina 4:3 (3:2 po s.n.)
po prodl.
New Jersey Devils
4:3 (0:1, 1:2, 2:0 - 1:0)
New York Rangers
Sobota 07.01.2023, 19:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:47 Damon SEVERSON - 4:3
     
    62:47
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí zápas v prodloužení rozhodují! Alexis Lafreniere přišel o kotouč, a tak se kupředu vydali domácí. Přečíslení dva na jednoho zakončil sám DAMON SEVERSON, který zacílil přesně ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
    50:32 Jack HUGHES - 3:3
     
    50:32
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají! Ryan Graves vypálil od modré čáry, když se od těla Dawsona Mercera puk odrazil na hůl JACKA HUGHESE, jenž už měl před sebou poloodkrytou bránu. Asistence: Dawson Mercer a Ryan Graves.
    48:28 Jesper BRATT - 2:3
     
    48:28
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku! Nico Hischier nabil zpoza brankové čáry na levou stranu JESPERU BRATTOVI, jehož dělovka skončila těsně pod břevnem. Asistence: Nico Hischier a Jack Hughes.
    33:15 Chris KREIDER - 1:3
     
    33:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté si berou dvougólové vedení zpět! K’Andre Miller se natlačil až před bránu, a i když se svým zakončením neuspěl, a tak se k puku dostal u pravé tyče CHRIS KREIDER, jenž už do poloprázdné brány uspěl. Asistence: K'Andre Miller a Mika Zibanejad.
    29:24 Jack HUGHES - 1:2
     
    29:24
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! JACK HUGHES se dostal do samostatného úniku, který zakončil přesnou střelou k pravé tyči. Bez asistence.
    23:28 Julien GAUTHIER - 0:2
     
    23:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají druhou branku! Po dlouhém pasu vzduchem v podání Goodrowa se k puku dostal Adam Fox, který jej jen ztečoval za sebe na hůl JULIENA GAUTHIERA, který byl sice při zakončení faulován, ale útočník s číslem dvanáct i tak dokázal puk sám sobě posunout na forhend a následně do prázdné brány zakončit. Asistence: Adam Fox a Barclay Goodrow.
    01:34 Jimmy VESEY - 0:1
     
    01:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení! Jacob Trouba přihrál na útočnou modrou čáru, kde Alexis Lafreniere přikopl kotouč do jízdy JIMMY VESEYMU, jenž si udělal krátkou kličku doleva a přesnou střelou k bližší tyči otevřel skóre. Asistence: Alexis Lafreniere a Jacob Trouba.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 30. J. Hughes, 49. Bratt (Hischier, J. Hughes), 51. J. Hughes (Mercer, Graves), 63. Severson – 2. Vesey (Lafreniere, Trouba), 24. Gauthier (Fox, Goodrow), 34. Kreider (K. Miller, Zibanejad)


    New Jersey Devils: Vaněček (Blackwood) – Siegenthaler, Hamilton, Graves, Severson, B. Smith, Ochoťuk – Palát (A), Hischier (C), Bratt – Haula, J. Hughes (A), Tatar – Wood, M. McLeod, Holtz – Šarangovič, J. Boqvist, Mercer.
    Trenér: Lindy Ruff

    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – R. Lindgren, Fox, K. Miller, Trouba (C), Harpur, B. Schneider – Kreider (A), Zibanejad, Kakko – Panarin (A), Trocheck, Kravcov – Lafreniere, Chytil, Vesey – Blais, Goodrow, Gauthier.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Hanson, O’Rourke – Murray, Marquis

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri