Benátky n/J – Cheb 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Příbram 3:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Vyškov 1:3 (kon.)
Kopřivnice – Znojmo 4:5 (0:1 po s.n.) | Opava – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Havířov – Žďár n/S 7:1 (kon.)
Letňany – Klatovy 4:3 (kon.) | Hronov – Chomutov 2:10 (kon.) | Nový Jičín – SHKM Hodonín 1:3 (kon.)
Řisuty – Kobra 5:2 (kon.) | Jablonec n/N – Písek 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 7:0 (kon.)
Děčín – Tábor 0:4 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
2:10 (0:5, 1:3, 1:2)
Piráti Chomutov
Sobota 07.01.2023, 17:00 • ZS Hronov • 2. liga skupina Západ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Stanislav RUBÁČEK - 2:10
     
    51:51
    Hronov právě vstřelil branku!
    Domácí celek snižuje stav duelu na 2:10 a alespoň kosmeticky upravují nepříznivý stav zápasu. Bombou od modré čáry se prosadil STANISLAV RUBÁČEK. Asistence: Filip Štrombach.
    Milan KOSTOUREK - 1:10
     
    47:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    A podruhé v sezoně se hostující celek dostal na metu deseti vstřelených branek v utkání. MILAN KOSTOUREK dostal přihrávku před branku od Váchala a zapsal jubilejní branku. Asistence: Jakub Váchal a Erik Mežnar.
    Jakub CHRPA - 1:9
     
    46:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté zlomili kletbu v přesilovce a jdou do vedení 9:1. JAKUB CHRPA se dostal ke kotouči v předbrankovém prostoru a dal opravdu jednoduchý gól. Před ním u tyčky neuspěl Hübl. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Matai.
    Viktor HÜBL - 1:8
     
    36:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hvězda hostujícího výběru dnes potvrzuje svou kvalitu a přidává osmý zásah. VIKTOR HÜBL ujel po levé straně a dělovkou propálil bezmocného Tichého. Asistence: František Lukeš.
    Jakub CHRPA - 1:7
     
    32:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesto hosté vrací úder a prosazuje se i třetí člen první formace. JAKUB CHRPA se dostal s kotoučem po pravé straně do útoku a přesným zakončením dal sedmý gól severočeského celku. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Matai.
    Petr POPPEL - 1:6
     
    31:05
    Hronov právě vstřelil branku!
    Domácí přežili oslabení a po něm se dostali do útoku, kde se jim povedlo vstřelit první branku zápasu. V předbrankovém prostoru se prosadil PETR POPPEL. Asistence: Matyáš Polej a Adam Kubeček.
    Jakub ZAJÍČEK - 0:6
     
    25:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná akce hostujícího celku vedla k šesté brance a autorem gólu je JAKUB ZAJÍČEK! Toho před brankou našel Chlouba a chomutovský mladík zakončoval přesně. Asistence: Roman Chlouba a David Petrásek.
    13:05 František LUKEŠ - 0:5
     
    13:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    V Hronově to zavání opravdu šíleným debaklem. Viktor Hübl si najel do útočné třetiny a přenechal kotouč pro FRANTIŠKA LUKEŠE. Ten hned střílel pod víko a je to již o pět gólů. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Chrpa.
    12:02 Roman CHLOUBA - 0:4
     
    12:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující Chomutov vede již o čtyři góly! ROMAN CHLOUBA se dostal do útoku, kde se zbavil obrany stahovačkou a hned po kličce zakončoval. Jeho střela skončila pod víkem. Asistence: Michal Žižka.
    09:11 Viktor HÜBL - 0:3
     
    09:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejdříve zakončoval Jakub Zajíček, ale jeho rána šla vedle branky. Následně se ale kapitán VIKTOR HÜBL dostal ke kotouči po špatné rozehrávce, šel sám na Ryšavého a kulišácky zakončil po ledě a mezi betony – 0:3. Bez asistence.
    06:07 Jakub VESELÝ - 0:2
     
    06:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    A brzy se dostává chomutovský celek již do dvoubrankového vedení. JAKUB VESELÝ dostal přihrávku před branku a skóroval do levé části branky. Hostující fovard se prosadil proti svému bývalému celku. Asistence: Michal Žižka.
    05:16 Roman CHLOUBA - 0:1
     
    05:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nádherná akce hostů znamená vedení pro Chomutov, který předtím přežil dvojnásobné oslabení. Kostourek se na levé straně zbavil obránce a připravil puk před prázdnou branku, kde byl ROMAN CHLOUBA. Zkušený hostující útočník následně zavěsil puk pod víko. Asistence: Milan Kostourek a Vít Seemann.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 32. Poppel (Polej, Kubeček), 52. Rubáček (Štrombach) – 6. Chlouba (Kostourek, Seemann), 7. Veselý (Žižka), 10. Hübl, 13. Chlouba (Žižka), 14. Lukeš (Hübl, Chrpa), 26. Zajíček (Chlouba, Petrásek), 33. Chrpa (Hübl, Matai), 37. Hübl (Lukeš), 47. Chrpa (Hübl, Matai), 48. Kostourek (Váchal, Mežnar)


    HC WIKOV Hronov: Ryšavý (14. Tichý) – Pavel, Amirov, Rubáček, Řehák, M. Veselý – Minařík, Poppel, Štrombach, Bondar, Polej, Dunda, Achmeťanov, Subbotin, Kubeček.
    Trenér: Leoš Kamaryt

    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Matai, Seemann, Havel, Váchal, Žižka, Petrásek, Sýkora – Lukeš, Hübl, Chrpa – Kostourek, Mežnar, Mála – Chlouba, J. Veselý, Zajíček – Vostiňák, Príhoda, Jailov.
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Šmika – Hofman, Figer
    bahis siteleri