Slavia – Šumperk 7:2 (kon.) | Prostějov – Sokolov 2:1 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:0 (kon.)
Přerov – Berani Zlín 3:4 (po pr.) | Kolín – Poruba 2011 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Pardubice B 2:4 (kon.)
Třebíč – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:3 (2:1, 2:2, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 07.01.2023, 13:00Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 10. kolo
Partner:
     
    46:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už to Libereckým vyšlo. Ihned po buly nahrnuli domácí útočníci puk do brankoviště, kde byl ze všech nejdůraznější DAVID ROZSÍVAL, který pohotově zkompletoval hattrick. Asistence: Marek Macháček, Tomáš Prokůpek.
     
    35:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ani tentokrát dvoubrankový rozdíl ve skóre dlouho nevydržel. Tygři propadli ve středním pásmu, čímž nabídli Rideře přečíslení. JAN MUROŇ ho vzal sám na sebe a se štěstím procedil kotouč skrz Macourkovu výstroj až do sítě. Asistence: Matyáš Man.
     
    35:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se díky netypické přesilovkové akci opět radují. Prokůpek z vlastního pásma vysunul do samostatného nájezdu DANIELA PEKAŘE a ten s přehledem prostřelil Vargu. Asistence: Tomáš Prokůpek.
     
    29:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané se znovu radují z kontaktní branky! JIŘÍ DOUDA si vzal kotouč ve středním pásmu, se štěstím projel podél levého mantinelu až do útočného pásma a střelou z velkého úhlu nachytal Macourka. Asistence: Jan Muroň, Vojtěch Matějka.
     
    21:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí opět odskakují. Tygři sehráli přesilovou hru mezi kruhy na připraveného DAVIDA ROZSÍVALA, který střelou z voleje nedal Vargovi šanci. Asistence: Tomáš Prokůpek, Pavel Průšek.
     
    17:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera v posledních minutách stupňovala tlak a teď přichází odměna. Zblokovaná rána Doudy se v předbrankovém prostoru odrazila přesně na hůl JANA MURONĚ a ten pohotovou dorážkou zmírnil náskok Severočechů. Asistence: Ondřej Douda.
     
    09:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři odskakují na rozdíl dvou branek. DAVID ROZSÍVAL si vzal puk u levého mantinelu, prokličkoval se s ním až před Vargu, kterého překonal šikovnou žabičkou přes beton. Asistence: Marek Macháček, Pavel Průšek.
     
    05:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se hned svou první střelou ujímají vedení. Macháček v útočném pásmu předal kotouč DANIELU PEKAŘOVI, jenž prověřil Vargu nenápadnou střelou, která nakonec proklouzla až do sítě. Asistence: Marek Macháček.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 6. Pekař (Macháček), 10. Rozsíval (Macháček, Průšek), 22. Rozsíval, 36. Pekař (Prokůpek), 47. Rozsíval (Macháček, Prokůpek) – 18. Muroň (Douda), 30. Douda (Muroň, Matějka), 36. Muroň (Man)


    Bílí Tygři Liberec: Macourek (Pech) – Pilíšek, Průšek, Ehrenberger, Král, Houda, Macháček (C), Jarabko, Seidl, Stromský – Kratochvíl, Kučera, Prokůpek, Pekař, Rozsíval, Bajer
    Trenér: M. Plodek

    HC Vítkovice Ridera: Varga (Vávra) – Vin. Glos, Vít. Glos, Kisza, Zvejška, Man (C), M. Fojtík, Vítek – Fasner, Hofman, Douda, Žídek, Matějka, Saxa, V. Fojtík, Sedlák, Muroň, Lerch
    Trenér: D. Stránský

    Rozhodčí: Mareš – Toman, Serbus