Colorado – Ottawa 7:0 (kon.) | Detroit – Columbus 3:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 1:3 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Boston – Toronto 4:3 (kon.) | Florida – Vancouver 4:3 (kon.)
NY Islanders – Montreal 2:1 (kon.) | Minnesota – Arizona 2:1 (kon.) | Nashville – Buffalo 3:5 (kon.)
Chicago – Seattle 5:8 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 3:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:5 (kon.) | NY Rangers – Montreal 1:2 (kon.) | Carolina – Vancouver 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Boston Bruins
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 15.01.2023, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Matt GRZELCYK - 4:3
     
    58:44
    Boston právě vstřelil branku!
    Ovšem na vlastní modré čáře přišli hosté o puk a pustili Boston zpět do útoku. A domácí toho dokonale využili! Krejčí sice minul svou střelou branku Murrayho, ale útočná akce pokračovala. Puk se dostal před levý kruh k MATTU GRZELCYKOVI, který vypálil skrz skupinu hráčů u brankoviště a prostřelil i brankáře Murrayho. Asistence: Taylor Hall, Brandon Carlo.
    43:17 Auston MATTHEWS - 3:3
     
    43:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Hosté výborně napadali rozehrávku soupeře, k puku se dostal AUSTON MATTHEWS a ostrostřelec Toronta dokázal zblízka zvednout svou střelu přes rameno Ullmarka až pod horní tyč. Asistence: Michael Bunting, Mitchell Marner.
    30:33 A. J. Greer - 3:2
     
    30:33
    Boston právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Foligno našel na středu před kruhy AJ GREERA, jenž vypálil k levé tyči Murrayho branky a posílá Boston do vedení 3:2! Asistence: Nick Foligno, Tomáš Nosek.
    25:52 David PASTRŇÁK - 2:2
     
    25:52
    Boston právě vstřelil branku!
    Na další útok české osmaosmdesátky už byl Murray ale krátký! DAVID PASTRŇÁK si najel s pukem až do levého kruhu a střelou mezi betony překonal Matta Murrayho! Jedná se o 33. gól Pastrňáka v této sezoně. Bez asistence.
    22:43 Pierre ENGVALL - 1:2
     
    22:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    PIERRE ENGVALL si to nabruslil za útočnou modrou, vystřelil z dálky zápěstím a jeho střelecký pokus si našel cestu za záda Ullmarka, který možná situaci trochu podcenil. Každopádně, Toronto se díky Engvallově střele od modré dostává zpět do vedení. Bez asistence.
    15:02 Patrice BERGERON - 1:1
     
    15:02
    Boston právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Marchand z levé strany našel přesným pasem před brankoviště nastavenou čepel hole PATRICE BERGERONA, který protečoval puk za záda bezmocného Murrayho. Asistence: Brad Marchand.
    04:45 Michael BUNTING - 0:1
     
    04:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Na druhý pokus to už vyšlo a hned z toho je gól! Tavares se sice s pukem dostal mimo střelecký úhel, ale zpětným pasem před brankoviště našel MICHAELA BUNTINGA, který zaklidil kotouč k pravé tyči Ullmarkovy branky. Asistence: John Tavares, Mitchell Marner.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 16. Bergeron (Marchand), 26. Pastrňák, 31. Greer (N. Foligno, Nosek), 59. Grzelcyk (Hall, Carlo) – 5. Bunting (Tavares, Marner), 23. Engvall, 44. Matthews (Bunting, Marner)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – Grzelcyk, McAvoy, H. Lindholm, Carlo, Clifton, Forbort – Bergeron (C), Cr. Smith, Marchand (A) – Pastrňák (A), Krejčí, Zacha – Frederic, Hall, Coyle – N. Foligno, Nosek, Greer.
    Trenér: Jim Montgomery

    Toronto Maple Leafs: M. Murray I (Samsonov) – Timmins, Rielly (A), Holl, Giordano, Liljegren, Sandin – Nylander, Bunting, Matthews (A) – Tavares (C), Marner, Järnkrok – Kämpf, Engvall, Aston-Reese – Kerfoot, Simmonds, D. Hunt.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Furlatt – Marquis, McNamara

    Diváci: 17850
    bahis siteleri