Colorado – Ottawa 7:0 (kon.) | Detroit – Columbus 3:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 1:3 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Boston – Toronto 4:3 (kon.) | Florida – Vancouver 4:3 (kon.)
NY Islanders – Montreal 2:1 (kon.) | Minnesota – Arizona 2:1 (kon.) | Nashville – Buffalo 3:5 (kon.)
Chicago – Seattle 5:8 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 3:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:5 (kon.) | NY Rangers – Montreal 1:2 (kon.) | Carolina – Vancouver 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Boston Bruins
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 15.01.2023, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Toronto odvolalo brankáře a zkouší to v šesti!
    58:44 Matt GRZELCYK - 4:3
     
    58:44
    Boston právě vstřelil branku!
    Ovšem na vlastní modré čáře přišli hosté o puk a pustili Boston zpět do útoku. A domácí toho dokonale využili! Krejčí sice minul svou střelou branku Murrayho, ale útočná akce pokračovala. Puk se dostal před levý kruh k MATTU GRZELCYKOVI, který vypálil skrz skupinu hráčů u brankoviště a prostřelil i brankáře Murrayho. Asistence: Taylor Hall, Brandon Carlo.
     
    49:08
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Mitchell Marner – 2 min., podrážení.
     
    49:02
    Sandin vyslal Buntinga za obranu Bostonu a byla z toho velká šance Toronta. Ullmark svým pohybem ale vytěsnil najíždějícího Buntinga do bekhendu a jeho zakončení vytěsnil na zadní hrazení. Hra je následně přerušena.
    43:17 Auston MATTHEWS - 3:3
     
    43:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Hosté výborně napadali rozehrávku soupeře, k puku se dostal AUSTON MATTHEWS a ostrostřelec Toronta dokázal zblízka zvednout svou střelu přes rameno Ullmarka až pod horní tyč. Asistence: Michael Bunting, Mitchell Marner.
     
    40:01
    Důvodem tohoto zdržení je, že po skončení druhé třetiny došlo ještě k potyčce mezi Simmondsem a Greerem. Oba obdrželi desetiminutové osobní tresty.
     
    32:06
    Domácí šli v oslabení ve dvou proti jednomu. Lindholma vychytal Murray, ale puk vyrazil pouze k Zachovi, jehož dorážku ovšem zastavila tyč!
     
    30:42
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    Charlie Coyle – 2 min., podrážení.
    30:33 A. J. Greer - 3:2
     
    30:33
    Boston právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Foligno našel na středu před kruhy AJ GREERA, jenž vypálil k levé tyči Murrayho branky a posílá Boston do vedení 3:2! Asistence: Nick Foligno, Tomáš Nosek.
     
    29:25
    Ullmark už byl prakticky vymíchán soupeři, přesto se mu povedlo zázračným způsobem padnout do střely, která už mířila do zčásti odkryté klece a zachránit svůj tým od další inkasované branky. Výborný, byť reflexivní, zákrok.
    25:52 David PASTRŇÁK - 2:2
     
    25:52
    Boston právě vstřelil branku!
    Na další útok české osmaosmdesátky už byl Murray ale krátký! DAVID PASTRŇÁK si najel s pukem až do levého kruhu a střelou mezi betony překonal Matta Murrayho! Jedná se o 33. gól Pastrňáka v této sezoně. Bez asistence.
    22:43 Pierre ENGVALL - 1:2
     
    22:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    PIERRE ENGVALL si to nabruslil za útočnou modrou, vystřelil z dálky zápěstím a jeho střelecký pokus si našel cestu za záda Ullmarka, který možná situaci trochu podcenil. Každopádně, Toronto se díky Engvallově střele od modré dostává zpět do vedení. Bez asistence.
     
    20:12
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    Trent Frederic – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Michael Bunting – 2 min., sekání.
    15:02 Patrice BERGERON - 1:1
     
    15:02
    Boston právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Marchand z levé strany našel přesným pasem před brankoviště nastavenou čepel hole PATRICE BERGERONA, který protečoval puk za záda bezmocného Murrayho. Asistence: Brad Marchand.
     
    08:43
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Dryden Hunt – 2 min., nedovolené bránění.
    04:45 Michael BUNTING - 0:1
     
    04:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Na druhý pokus to už vyšlo a hned z toho je gól! Tavares se sice s pukem dostal mimo střelecký úhel, ale zpětným pasem před brankoviště našel MICHAELA BUNTINGA, který zaklidil kotouč k pravé tyči Ullmarkovy branky. Asistence: John Tavares, Mitchell Marner.
     
    04:01
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    Charlie McAvoy – 2 min., podrážení.
     
    02:43
    Foligno se Simmondsem se dostali do hodně brutální bitky, ve které ani jeden nechtěl soupeři dát jakýmkoliv zaváháním příležitost ke stržení na led. Výsledkem byla dlouhá, téměř minutová šarvátka, plná tvrdých úderů a taktického vyčkávání na pohyb soupeře. Oba nakonec skončili u mantinelu, kde do sebe dál bušili, načež je rozhodčí roztrhli
     
    01:39
    Krásná přihrávka kolem brankoviště od Smitha na pravou stranu k Bradu Marchandovi, který pálil bez přípravy do zčásti odkryté klece a ani tak neskóruje! Fenomenální přesun a zákrok lapačkou předvedl brankář Murray!

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 16. Bergeron (Marchand), 26. Pastrňák, 31. Greer (N. Foligno, Nosek), 59. Grzelcyk (Hall, Carlo) – 5. Bunting (Tavares, Marner), 23. Engvall, 44. Matthews (Bunting, Marner)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – Grzelcyk, McAvoy, H. Lindholm, Carlo, Clifton, Forbort – Bergeron (C), Cr. Smith, Marchand (A) – Pastrňák (A), Krejčí, Zacha – Frederic, Hall, Coyle – N. Foligno, Nosek, Greer.
    Trenér: Jim Montgomery

    Toronto Maple Leafs: M. Murray I (Samsonov) – Timmins, Rielly (A), Holl, Giordano, Liljegren, Sandin – Nylander, Bunting, Matthews (A) – Tavares (C), Marner, Järnkrok – Kämpf, Engvall, Aston-Reese – Kerfoot, Simmonds, D. Hunt.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Furlatt – Marquis, McNamara

    Diváci: 17850
    bahis siteleri