Florida – Minnesota 5:3 (kon.) | Detroit – Philadelphia 1:2 (kon.) | Columbus – San Jose 5:3 (kon.)
Montreal – Toronto 3:2 (po pr.) | Ottawa – Winnipeg 1:5 (kon.) | NY Islanders – Carolina 2:5 (kon.)
Dallas – Arizona 4:0 (kon.) | St. Louis – Chicago 3:5 (kon.) | Nashville – Los Angeles 5:3 (kon.)
Seattle – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.) | Vegas – Washington 6:2 (kon.)
New Jersey – Pittsburgh 2:1 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
1:5 (1:1, 0:2, 0:2)
Winnipeg Jets
Neděle 22.01.2023, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:17 Cole PERFETTI - 1:5
     
    58:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a zvyšují už na 5:1! Nikolaj Ehlers nahrál doleva COLEOVI PERFETTIMU. Ten střílel už z úhlu, přesto překonal Forsberga na bližší tyčku. Tohle jde za domácím gólmanem – 1:5. Asistence: Nikolaj Ehlers.
    56:07 Mark SCHEIFELE - 1:4
     
    56:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté skórují po akci, během níž se dotkli puku snad všichni jejich hráči, kteří byli na ledě! Vše začalo za brankou Jets, kde pro své spoluhráče zastavil puk brankář Hellebuyck. Jets pak otočili hru směrem dopředu. Blake Wheeler v útočném pásmu přenechal Axelovi Jonssonovi Fjällbymu, který předložil kotouč na vzdálenější tyčku MARKOVI SCHEIFELEMU a ten už to měl v koncovce jednoduché – 1:4. Asistence: Axel Jonsson Fjällby a Blake Wheeler.
    33:09 Blake WHEELER - 1:3
     
    33:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáči velký nápor, který v posledních desítkách sekund měly, nakonec zužitkovaly! Rána Neala Pionka od modré čáry sice na branku neprošla. Puk se však od domácího bloku odrazil na pravý kruh, kde byl Nikolaj Ehlers. Ten ho okamžitě poslal ke vzdálenější tyčce, u které ho ještě tečoval BLAKE WHEELER a Forsberg byl bez šance – 1:3. Asistence: Nikolaj Ehlers a Neal Pionk.
    25:00 Mark SCHEIFELE - 1:2
     
    25:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se ve druhé třetině zatím spíše bránili, teď ale skórují! Kyle Connor našel nahrávkou od pravého mantinelu MARKA SCHEIFELEHO, který ranou z první z levého kruhu překonal přesouvajícího se Forsberga. Asistence: Kyle Connor a Nate Schmidt.
    11:12 Josh NORRIS - 1:1
     
    11:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají! Vhazování na levém kruhu v útočném pásmu vyhrál Claude Giroux. Ten poslal puk za sebe na JOSHE NORRISE, který rychlou střelou švihem zaskočil brankáře Hellebuycka – 1:1. Asistence: Claude Giroux.
    06:58 Nikolaj EHLERS - 0:1
     
    06:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají! Sehráli to výborně. Na pravé straně útočného pásma se dostal k puku Josh Morrissey. Druhý nejproduktivnější bek celé soutěže pak narýsoval křížný pas na z druhé vlny najíždějícího NIKOLAJE EHLERSE, který trefoval odkrytou branku. Asistence: Josh Morrissey a Mark Scheifele.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Norris (Giroux) – 7. Ehlers (Morrissey, Scheifele), 25. Scheifele (Connor, Schmidt), 34. Wheeler (Ehlers, Pionk), 57. Scheifele (Jonsson Fjällby, Wheeler), 59. Perfetti (Ehlers, Wheeler)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (Talbot) – Bernard-Docker, Chabot (A), Hamonic, Sanderson, Brännström, Holden – Batherson, Stützle, B. Tkachuk (C) – Giroux (A), Norris, DeBrincat – M. Joseph, Pinto, Gambrell – Watson, Kastelic, Kelly.
    Trenér: D. J. Smith

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Samberg – Wheeler, Dubois, Connor – Ehlers, Scheifele (A), M. Barron – Mäenalanen, Lowry (A), Perfetti – Jonsson Fjällby, Stenlund, Kuhlman.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Brenk, Rehman – MacPherson, Cherrey

    Diváci: 19 042
    bahis siteleri