Boston – Washington 1:2 (kon.) | Florida – Colorado 3:5 (kon.) | Toronto – Columbus 3:4 (kon.)
Carolina – NY Rangers 2:6 (kon.) | St. Louis – Arizona 6:5 (po pr.) | Minnesota – New Jersey 3:2 (2:0 po s.n.)
Winnipeg – Chicago 4:1 (kon.) | Los Angeles – Pittsburgh 6:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 6:2 (kon.)
Philadelphia – Seattle 3:4 (kon.) | Washington – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Anaheim 7:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:6 (0:1, 2:1, 0:4)
New York Rangers
Neděle 12.02.2023, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:56 Artěmij PANARIN - 2:6
     
    58:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je tady ještě jedna branka, a to v pořadí čtvrtá pro ARTĚMIJE PANARINA! Toho našel od mantinelu Jimmy Vesey, když se ruský útočník v mezikruží otočil a vypálil přesně k tyči. Asistence: Jimmy Vesey.
    57:46 Kaapo KAKKO - 2:5
     
    57:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je hotovo! Hosté potvrzují své vítězství gólem do prázdné brány. Branku si na své konto připisuje KAAPO KAKKO. Asistence: Alexis Lafreniere a Jacob Trouba.
    55:59 Artěmij PANARIN - 2:4
     
    55:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je tady hattrick! K’Andre Miller vyvinul na Sebastiana Aha tlak, čímž došlo k chybě, když se k puku a do samostatného úniku dostal ARTĚMIJ PANARIN, který se v zakončení nemýlil. Bez asistence.
    44:33 Artěmij PANARIN - 2:3
     
    44:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují do vedení! Vincent Trocheck našel Bradena Schneidera, jehož zakončení Frederik Andersen vyrazil jen tak, že se puk dostal na hůl ARTĚMIJE PANARINA, který jej zametl do brány. Asistence: Braden Schneider a Vincent Trocheck.
    37:49 Artěmij PANARIN - 2:2
     
    37:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ale hosté i tak vyrovnávají z ojedinělé akce! Jimmy Vesey vystihl rozehrávka Canes, předal puk svým spoluhráčům, když Vincent Trocheck našel napravo ARTĚMIJE PANARINA, který mířil přesně k přední tyči. Asistence: Vincent Trocheck a Jimmy Vesey.
    29:43 Jesperi KOTKANIEMI - 2:1
     
    29:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí střílí druhou branku a opět kotouči do sítě pomohl hostující hráč! JESPERI KOTKANIEMI se svým prvním pokusem neuspěl, ale puk se k němu vrátil, když se jeho následný bekhendový pokus otřel o nohu Barclayho Goodrowa a puk skončil v síti. Asistence: Calvin de Haan a Andrej Svečnikov.
    26:50 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:1
     
    26:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí šťastným gólem vyrovnávají! Kotouč se po několika odrazech dostal na hůl TEUVA TERÄVÄINENA, který se na pravém kruhu otočil a střelou po ledě za pomoci odrazu o brusli K’Andre Millera překonal Haláka. Bez asistence.
    13:37 Mika ZIBANEJAD - 0:1
     
    13:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Artěmij Panarin přihrál před bránu na hůl Chrise Kreidera. Ten puk posunul k levé tyči, kde už stál MIKA ZIBANEJAD, jehož první rána sice nevyšla, ale Švéd se k puku dostal ještě jednou a napodruhé hrací předmět do sítě dostal. Asistence: Chris Kreider a Adam Fox.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 27. Teräväinen, 30. Kotkaniemi (de Haan, A. Svečnikov) – 14. Zibanejad (Kreider, Fox), 38. Panarin (Trocheck, Vesey), 45. Panarin (B. Schneider, Trocheck), 56. Panarin, 58. Kakko (Lafreniere, Trouba), 59. Panarin (Vesey)


    Carolina Hurricanes: Andersen (Raanta) – Skjei, Pesce, Slavin (A), Burns, Chatfield, de Haan – Teräväinen, S. Aho II (A), Jarvis – A. Svečnikov, Kotkaniemi, Nečas – Martinook, J. Staal (C), Fast – Noesen, Stastny, Stepan.
    Trenér: Rod Brind’Amour

    New York Rangers: Halák (Šesťorkin) – R. Lindgren, Fox, K. Miller, Trouba (C), Mikkola, B. Schneider – Panarin (A), Zibanejad, Tarasenko – Kreider (A), Trocheck, Vesey – Lafreniere, Chytil, Kakko – Goodrow, Gauthier, Leschyshyn.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Schlenker, Kozari – Johnson, Mills

    Diváci: 18 808
    bahis siteleri