Boston – Washington 1:2 (kon.) | Florida – Colorado 3:5 (kon.) | Toronto – Columbus 3:4 (kon.)
Carolina – NY Rangers 2:6 (kon.) | St. Louis – Arizona 6:5 (po pr.) | Minnesota – New Jersey 3:2 (2:0 po s.n.)
Winnipeg – Chicago 4:1 (kon.) | Los Angeles – Pittsburgh 6:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 6:2 (kon.)
Philadelphia – Seattle 3:4 (kon.) | Washington – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Anaheim 7:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Neděle 12.02.2023, 05:00 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:09 Adrian KEMPE - 6:0
     
    55:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Los Angeles se prosazuje v poslední možné vteřině své dvojnásobné přesilovky, když nakonec ADRIAN KEMPE dostal přihrávku do pravého kruhu a jeho pohotová střela skončila mezi betony Tokarského. Kempe se stává vůbec prvním hráčem v historii Los Angeles Kings, kterému se podařilo v jendom utkání vstřelit čtyři branky za sebou. Asistence: Kevin Fiala, Drew Doughty.
    34:27 Adrian KEMPE - 5:0
     
    34:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru a čepice letí na led! Domácí hokejisté svému soupeři ukazují, jak se nakládá s početní výhodou. Králové si několikrát vyměnili touš na pravé straně útočného pásma, odkud nakonec Kopitar chtěl nahrát křižně na Fialu, ale tento pas se od brusle Petryho odrazil příhodně pro ADRIANA KEMPEHO, jenž už jen musel přehodit klečícího Tokarského. Švédský útočník tedy vstřeluje čistý hattrick, když všechny trefy zaznamenal ve druhé části. Asistence: Anže Kopitar, Drew Doughty.
    25:18 Adrian KEMPE - 4:0
     
    25:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A tak se z další branky radují domácí hokejisté, když se Kings dostali do rychlého protiútoku, kde Kempe nahrál k levému mantinelu Kopitarovi, který mu poté poslal kotouč zpět a ADRIANA KEMPEHO si na pravé straně nepohlídal žádný z hostujících hráčů, takže domácí útočník poslal touš pod vyrážečku Tokarského, jenž tak své čisté konto příliš dlouho neudržel. Asistence: Anže Kopitar, Mikey Anderson.
    21:58 Adrian KEMPE - 3:0
     
    21:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Durzi dostal přihrávku na středu útočného pásma, odkud hned vystřelil a DeSmith jeho střelu jen vyrazil vedle sebe, kde touš sebral Kopitar, jenž ihned nahrál pod sebe ADRIANU KEMPEMU a domácí útočník následně vyslal nechytatelnou střelou pod břevno. Asistence: Anže Kopitar, Quinton Byfield.
    17:47 Alex IAFALLO - 2:0
     
    17:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings odskakují na rozdíl dvou branek! Fiala dokázal z rohu kluziště nahrát křižně na Kupariho, jehož střelu DeSmith vyrazil, ale kotouč se dostal zpět k domácímu útočníkovi, jenž ho hned poslal před bránu, kde už ALEX IAFALLO svou střelou protlačil puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Rasmus Kupari, Kevin Fiala.
    02:28 Jaret ANDERSON-DOLAN - 1:0
     
    02:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se prosazují hned ze své první střely na bránu! Kupari na modré čáře nahrál Edlerovi, jehož následné nahození dokázal bruslí tečovat JARET ANDERSON-DOLAN a DeSmith byl na změnu směru letu už bezmocný. Asistence: Alexander Edler, Rasmus Kupari.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. Anderson-Dolan (Edler, Kupari), 18. Iafallo (Kupari, Fiala), 22. Kempe (Kopitar, Byfield), 26. Kempe (Kopitar, M. Anderson), 35. Kempe (Kopitar, Doughty), 56. Kempe (Fiala, Doughty)


    Los Angeles Kings: Copley (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Edler – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Moore – Iafallo, Lizotte, Fiala – Kaliyev, Kupari, Anderson-Dolan.
    Trenér: Todd McLellan

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (22. Tokarski) – Petry, M. Pettersson, Friedman, Dumoulin, P. Joseph, Letang (A) – Rakell, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Zucker – Kapanen, Carter, McGinn – Archibald, Blueger, Poehling.
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: Rank, Nicholson – Murchison, Apperson

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri