Washington – Carolina 2:3 (kon.) | Montreal – Chicago 4:0 (kon.) | Columbus – New Jersey 2:3 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 2:3 (0:2 po s.n.) | St. Louis – Florida 6:2 (kon.) | Winnipeg – Seattle 3:2 (2:0 po s.n.)
Dallas – Boston 2:3 (po pr.) | Colorado – Tampa 3:4 (0:1 po s.n.) | San Jose – Pittsburgh 1:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
New Jersey Devils
Středa 15.02.2023, 01:30 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Ryan GRAVES - 2:3
     
    59:58
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Columbus v první třetině skóroval v čase 19:58 a úplně stejná věc se nyní povedla také hostům z Newarku! Útočící Palát nezkoušel nahrát Mercerovi a brzdou na pravé straně si počkal na druhou vlnu. Z dostupných variant si vybral pas na McLeoda, jenž do poslední chvíle čekal s přihrávkou do brankoviště. Jenner v něm neuhlídal RYANA GREVESE, vysunutý obránce jen lehce plácl do puku a rozhodl o výhře Devils ještě před prodloužením.
    24:41 Adam BOQVIST - 2:2
     
    24:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zničehonic se zrodilo vyrovnání na 2:2! Trpělivou rozehrávku ve středním pásmu zrychlil Boone Jenner bekhendovou přihrávkou na ADAMA BOQVISTA. Ten si urychleně narovnal puk na forhend a zvedl střelu zápěstí do levého horního rohu brány, kam Vaněček nemohl dosáhnout. Pro Boqvista je to teprve první gól v sezoně. Asistence: Boone Jenner, Gavin Bayreuther.
    20:03 Jesper BRATT - 1:2
     
    20:03
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Jak špatně Devils první třetinu skončili, tak skvěle začali tu druhou! JESPER BRATT byl bezprostředně po vhazování ve středovém kruhu vysunut za obranu Marinem. Merzlikins skočil na jeho blafák i s navijákem a nechal ho forhendem pohodlně skórovat na 2:1. Asistence: John Marino, Ryan Graves.
    19:58 Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    19:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Necelé dvě sekundy před sirénou zní stadionem pověstná rána z kanónu! Nedůrazný Jesper Boqvist nechali projet Laineho dovnitř levého kruhu. Vaněček vypálený puk v lapačce neudržel a štírek JOHNNY GAUDREAU ho bekhendem dorazil do sítě. Asistence: Patrik Laine, Adam Boqvist.
    10:46 Jegor ŠARANGOVIČ - 0:1
     
    10:46
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Peeke křížnou přihrávkou minul v mezikruží ubráněného Sillingera. V rohu vyzvedl puk JEGOR ŠARANGOVIČ, jehož rozehrávku posunul Haula na Zetterlunda. Švédský útočník výborně načasoval nahrávku do pravého kruhu a Šarangovič neomylně zamířil mezi nohy Merzlikinse. Asistence: Fabian Zetterlund, Erik Haula.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. J. Gaudreau (Laine, A. Boqvist), 25. A. Boqvist (Jenner, Bayreuther) – 11. Šarangovič (Zetterlund, Haula), 21. Bratt (Marino, Graves), 60. Graves (M. McLeod, Palát)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – Gudbranson, Berni, Peeke, Blankenburg, A. Boqvist, Bayreuther – Marčenko, Jenner (C), J. Gaudreau (A) – Laine, Sillinger, K. Johnson – Bemström, Roslovic, L. Foudy – Olivier, Kuraly, E. Robinson.
    Trenér: Brad Larsen

    New Jersey Devils: Vaněček (Blackwood) – Hamilton, Siegenthaler, Severson, Graves, Marino, Bahl – Bratt, Hischier (C), Palát (A) – Zetterlund, Haula, Šarangovič – Mercer, J. Boqvist, Tatar – Bastian, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Kea, McIsaac – Kovachik, Hughes

    Diváci: 15 840
    bahis siteleri