Karabach – Gent 1:0 (kon.) | Trabzonspor – Basilej 1:0 (kon.) | Bodö/Glimt – Lech Poznaň 0:0 (kon.)
Braga – Fiorentina 0:4 (kon.) | Lazio – Kluž 1:0 (kon.) | Larnaka – Dnipro-1 1:0 (kon.)
Šeriff Tiraspol – Partizan Bělehrad 0:1 (kon.) | Ludogorec – Anderlecht 1:0 (kon.)
konec
PFK Ludogorec Razgrad
1:0 (1:0)
RSC Anderlecht
Čtvrtek 16.02.2023, 21:00 • Ludogorec Arena, Razgrad • Evropská konferenční liga • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný středeční večer. Vítám vás při sledování 1. kola play-off Evropské konferenční ligy, u zápasu mezi Ludogorcem Razgrad a Anderlechtem.
     
    PFK Ludogorec Razgrad

    Ludogorec na podzim v Evropské lize statečně vzdoroval Betisu i římskému AS, aby nakonec obsadil třetí místo o tři body za italským celkem a s šestibodovým náskokem na finské HJK, takže si zajistil alespoň jarní pobyt v Evropské konferenční lize. Když se podíváme do bulharské ligy, tak svěřenci kouče Šimundži bojují o titul s týmem CSKA Sofia, za nímž se nacházejí o jediný bod. Nejlepším střelcem týmu je Matías Tissera s třinácti trefami.
     
    RSC Anderlecht

    Fotbalisté Anderlechtu si pohárové jaro zajistili ziskem druhé pozice ve skupině B. Za suverénním West Hamem zaostali desetibodovým rozdílem, třetí Silkeborg pokořili o dva body. V tuzemské soutěži je situace belgického celku o poznání horší, neboť okupuje až desátou příčku, ovšem tabulka je našlapaná, manko na pátý Genk čítá pouhých pět bodů, navíc Riemerova družina nabrala solidní formu a už čtyřikrát v řadě neprohrála. Střelecké produktivitě mužstva vévodí šestigólový Lior Refaelov.
     
    Úvodní sestavy:

    PFK Ludogorec Razgrad: Padt – Witry, Plastun, Russo, Gropper – Show, Nonato, Naressi – Despodov (C), Thiago, Tekpetey.
    Náhradníci: Christov, Sluga – Delev, Gonçalves, Jorginho, Terzijev, Tissera, Pipa, Jankov.
    Trenér: Ante Šimundža

    RSC Anderlecht: Verbruggen – Murillo, Debast, Vertonghen (C), Sardella – Arnstad, Diawara, Verschaeren – Dreyer, Slímání, Stroeykens.
    Náhradníci: Coosemans, Van Crombrugge – Abdulrazak, Angulo, Ashimeru, N'Diaye, Raman, Sadiki, Trebel, Leoni, Refaelov, Bellman.
    Trenér: Brian Riemer

    Rozhodčí: Strukan – Zobenica, Jakšić.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních zelených dresech. Hosté pro dnešní pohárové střetnutí oblékli dresy barvy bílé.
     
    3
    Vysoko presující Bernard Tekpetey vyvinul velký tlak na Jana Vertonghena, zkušený belgický stoper nakonec v nouzi odkopával do zámezí.
     
    4
    Nákop za obranu vyzkoušel Yari Verschaeren. Islám Slímání poděkoval spoluhráči za pokus, přestože na balón nedosáhl.
     
    5
    Ve slibné příležitosti Igor Thiago selhal, z pravé strany šestnáctky vyslal křižnou ránu mimo tři tyče. Každopádně i kdyby rozvlnil síť, neplatila by jeho trefa pro ofsajd.
     
    6
    Postavení mimo hru i na druhé straně. Do pasti se nechal chytit Mario Stroeykens, směrem dozadu zabral příliš pozdě.
     
    7
    Pravou stranou doběhl do pokutového území Kiril Despodov. Domácí kapitán volil střílený centr na střed, s nímž Bart Verbruggen počítal, vyběhl z brány a míč udržel v rukavicích.
     
    8
    Další neproměněná příležitost bulharského týmu. Za obranu dostal znovu nahrávku Igor Thiago. V tomto případě mířil k pravé tyči a Bart Verbruggen předvedl úspěšný zákrok špičkou levé kopačky, vzápětí pomezní zase odmával ofsajd.
     
    9
    Ludogorec Razgrad právě vstřelil branku!
    Do třetice IGOR THIAGO uspěl, Ludogorec vede! Jednadvacetiletý brazilský útočník celou akci výborně rozvinul nahrávkou šajtlí na pravou stranu k Despodovovi, načež si naběhl do vápna na kapitánův centr a hlavou usměrnil míč k levé tyči, Verbruggen se za míčem jenom smutně podíval.
    9. Igor THIAGO - 1:0
     
    11
    Hosté chtěli přispěchat s rychlou odpovědí. Jmenovitě Islám Slímání, který nastartoval motory po levé lajně, střílený centr Denny Gropper zblokoval na rohový kop.
     
    12
    Rychlý protiútok Ludogorce táhl středem Bernard Tekpetey. Doběhl až na hranici velkého pokutového území, odkud levačkou vypálil vysoko nad břevno.
     
    13
    K asistenci chtěl Kiril Despodov. Z pravé strany šestnáctky mířil na zadní tyč, po bloku Jana Vertonghena budeme svědky rohového kopu.
     
    14
    Kiril Despodov rozehrál roh na krátkou vzdálenost. Narazil si s Thiagem, aby následně nasměroval centr ideálně do gólmanových rukavic.
     
    15
    To se povedlo! Aktivitou hýřící Kiril Despodov krásně proskočil i s míčem mezi dvěma protihráči, nicméně zakončení už postrádalo na kvalitě, s přehledem jej srazil mimo nebezpečí Killian Sardella.
     
    16
    S malou domů si Sergio Padt poradil bez problémů. Dovolil si zpracování, těsně před presujícím Slímáním bez respektu rozehrál na Witryho.
     
    17
    Adresátem přenesení na pravé křídlo byl Amadou Diawara. Překvapivě hrál do vápna z první, ve vzduchu Franco Russo přehlavičkoval Yariho Verschaerena.
     
    18
    Ostrý zákrok nezůstal bez povšimnutí. Mario Stroeykens šel do skluzu proti Dennymu Gropperovi, místo míče trefil levý kotník soka.
     
    19
    Už to vypadalo, že Islám Slímání spálil velkou šanci, když po nahrávce na střed vápna v dobré pozici rozvlnil jenom boční síť, avšak zakončení předcházel faul Amadoua Diawary.
     
    20
    Pohybem si o míč za obranu řekl Bernard Tekpetey. Denny Gropper spoluháče zkusil najít, ovšem z brankové čáry výborně vyběhl Bart Verbruggen a balón sebral pro sebe.
     
    21
    Michael Amir Murillo vymýšlel pěkný oblouček na Anderse Dreyera, jemuž vůbec nevyšlo zpracování, balón jenom posunul ke gólmanovi soupeře.
     
    22
    Na levé straně dostal dostatek prostoru Mario Stroeykens. Podle očekávání volil centr, jímž našel protihráče Ihora Plastuna.
     
    23
    Ošetření si vyžádal Igor Thiago. V hlavičkovém souboji inkasoval od Diawary nepříjemný úder rukou do oblasti břicha.
     
    24
    Z velké vzdálenosti vypálil Mario Stroeykens. Sergio Padt mohl zůstat ledově klidný, kulatý nesmysl proletěl o několik metrů vedle pravé tyče.
     
    25
    Domácí gólman Padt poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu. Kiril Despodov prodlužoval na Igora Thiaga, jemuž nevyšla klička proti poslednímu stoperovi.
     
    26
    Přestože měl hodně času, tak Michael Amir Murillo vyprodukoval mizerný centr, hrací předmět zahrál přímo do brankářových rukavic.
     
    27
    Ostrou malou domů Jan Vertonghen dostal pod tlak Barta Verbruggena. Gólman zvládl těžké zpracování, vzápětí odkopával na útočnou polovinu.
     
    28
    Přes dva protihráče Amadou Diawara nahrával na střed Islámovi Slímánímu, jenž viditelně nepočítal s tím, že k němu míč projde, reagoval pozdě a nechal hrát Russa.
     
    29
    Anderlecht pomalu, ale jistě získává pevnou půdu pod nohama a v posledních minutách je aktivnějším týmem. Centr zprava s vypětím všech sil pokryl Pedro Naressi.
     
    30
    Z hranice šestnáctky se prezentoval dělovou ránou Mario Stroeykens. Sergio Padt vůbec nereagoval, naštěstí pro něj spoluhráč Aslak Fonn Witry tečoval balón nad břevno.
     
    31
    Tlak Anderlechtu pokračoval rohovým kopem. Kristian Arnstad centroval do malého vápna, kde Sergio Padt vyboxoval míč těsně před Debastem.
     
    32
    O pozornost si řekl Igor Thiago. Hlavou se opřel do přetaženého centru, ovšem z velkého úhlu rozvlnil jenom boční síť.
     
    33
    Pravou stranou utekl osobnímu strážci Michael Amir Murillo. Ještě před provedením centru ho Bernard Tekpetey dostihl a zezadu stáhl za dres.
     
    34
    Centroval Anders Dreyer. Zeno Debast na balón nedoskočil, Franco Russo ho poté nekompromisně odkopl mimo vápno.
     
    35
    Yari Verschaeren přetáhl nákop z levé strany na Amadoua Diawaru, jenž vracel do ohně, Ihor Plastun vysokým výskokem zabránil v zakončení z nadějné pozice Islámovi Slímánímu.
     
    36
    Na spoluhráče křikl Sergio Padt. Dočkal se malé domů, aby následně z prvního doteku přenesl balón k levé lajně na Dennyho Groppera.
     
    37
    Útočný faul vyprodukoval Mario Stroeykens. Vyběhl proti Pedrovi Naressimu, místo úspěšného obranného zákroku soupeři stoupl na levou nohu.
     
    38
    Okamžitě po vběhnutí do pokutového území Bernard Tekpetey vyslal tvrdou ránu těsně nad zemí. Bart Verbruggen zůstal stát jako přibytý a s úlevou sledoval, jak míč letí vedle pravé tyče.
     
    39
    Do pokutového území dostal nahrávku Kristian Arnstad. Překvapený norský mladík překvapivě nezakončoval a ještě nahrával po své levici, protihráčem přizvednutý balón Slímání hlavičkoval slabě, navíc nepřesně.
     
    40
    Na levém křídle znovu zaúřadoval Bernard Tekpetey. Kličkou do středu vyřadil Murilla, ránu na přední tyč Bart Verbruggen udržel v rukavicích.
     
    41
    Standardku vybojoval Amadou Diawara. Výborně si před míč dal tělo, Aslak Fonn Witry pak soka atakoval nedovoleným způsobem.
     
    42
    Yari Verschaeren svým centrem hledal Zena Debasta, avšak výskok stopera byl zbytečný, ještě před ním hlavičkoval bránící Show.
     
    43
    Skvěle v poli zapracoval Sergio Padt. Vyběhl z vápna k pravé lajně, odkud kulatý nesmysl odpálil na útočnou polovinu těsně před Verschaerenem.
     
    44
    Útočný faul odpískán Islámovi Slímánínu, alžírský útočník si při zakončení hlavou pomohl faulem, když Witryho odstrčil pravou rukou.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    45+1
    Uvnitř šestnáctky se ke slibnému zakončení dostal Yari Verschaeren. Rána pravačkou mu vůbec nesedla, slabý pokus Padt pokryl s přehledem.
     
    45+2
    Anderlecht dělily od vyrovnání centimetry! Michael Amir Murillo přes dva protihráče skvěle procpal balón k Andersi Dreyerovi, který kousek za malým vápnem střílel křižně z pravé strany pouze do tyče.
    45+2. Pokus Dreyera zastavila tyč
     
    45+3
    Závěr úvodního dějství přináší premiérovou žlutou kartu. Inkasoval ji Islám Slímání za přílišné protesty poté, co arbitr Strukan neodpískal penaltu po zákroku Groppera na jeho osobu.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Ludogorcem a Anderlechtem přinesl jedinou branku, o kterou se postaralo mírně favorizované domácí mužstvo. Gól vstřelil v 9. minutě Igor Thiago, jenž po centru Despodova zakončil hlavou neomylně k levé tyčce. Zatímco první polovina poločasu vyšla lépe bulharskému týmu, tak ve druhé byli aktivnější hosté, Dreyer v největší příležitosti křižně zakončoval do pravé tyče.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:09.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě, oba celky pokračují v původním rozložení.
     
    48
    Domácí kapitán Kiril Despodov si posunul míč podél pravé nohy Diawary do vápna, jenže pak vlastní vinou ztratil stabilitu, takže k zakončení nedošlo.
     
    49
    Na druhé straně zaútočili i hosté. Po obranné hlavičce Dennyho Groppera se do balónu z voleje opřel Yari Verschaeren, střelu o zem Sergio Padt snadno pokryl.
     
    50
    Po levé straně nabral velkou rychlost Kristian Arnstad. V plném sprintu i odcentroval, skluzující Franco Russo odvrátil nebezpečí za cenu rohového kopu.
     
    51
    Akce pokračovala rohovým kopem. Anders Dreyer hledal Jana Vertonghena, jehož přehlavičkoval Aslak Fonn Witry.
     
    52
    Killian Sardella si narazil s Amadouem Diawarou a pokračoval směrem dopředu. Klička na Ihora Plastuna mu ovšem vůbec nevyšla.
     
    53
    Kousek za velkým vápnem požadoval odpískání volného přímého kopu pro Anderlecht Anders Dreyer, arbitr Strukan posoudil zákrok Groppera jako čistý.
     
    54
    Michael Amir Murillo nahrál do vnitra vápna Kristianu Arnstadovi, jenž se patičkou pokusil spoluhráči míč vrátit, jenže balónu dal malou razanci.
     
    55
    Hosté pokračují v aktivitě. Amadou Diawara hledal za obranou Isláma Slímáního, k tomu se Ihor Plastun stáhl na poslední chvíli.
     
    56
    Útok středem hřiště belgickému celku nestačil. Mario Stroeykens si rozmyslel nahrávku, kličkou posléze nevyzrál na dobře pozičně stojícího Gustava Nonata.
     
    57
    Fotbalisté v bílých dresech kombinují na útočné polovině. Domácí mají výborně pokryté vlastní vápno, vědomi si faktu, že i jednobrankový náskok by byl solidní výchozí pozicí do odvety.
     
    58
    Kousek za polovinou hřiště fauloval Igor Thiago. Při výpomoci spoluhráčům směrem do defenzivy ukázkově podrazil Killiana Sardellu.
     
    59
    Levou stranou založil protiútok Denny Gropper. Posunul míč na Kirila Despodova, jenž se neúspěšně pokoušel probít až do vápna.
     
    60
    Ludogorec ještě chvíli pokračoval v ofenzivě. Zleva Kiril Despodov pro změnu centroval, pozdě vyskočivší Igor Thiago zakončoval hlavou nad břevno.
     
    61
    Žlutému trestu neunikl Michael Amir Murillo. Pozdě doběhl ke skluzujícímu Naressimu, jehož pravou nohou bolestivě trefil do lýtka.
     
    62
    Útočná akce pravou stranou Anderlechtu nevyšla. Mario Stroeykens vyzval jeden na jednoho Dennyho Groppera, přičemž uspěl bránící fotbalista.
     
    63
    Střídání v týmu PFK Ludogorec Razgrad:
    ze hřiště odchází Gustavo Nonato, přichází Dominik Jankov.
     
    64
    Kristian Arnstad zahodil slibnou šanci. Na střed dostal nahrávku na hranici velkého vápna, po rychlém zpracování zakončil levačkou příliš vysoko.
     
    65
    Přenesení hry doleva vyšlo na jedničku. Yari Verschaeren posléze centroval do vápna, kde našel pouze hlavu Franca Russa.
     
    66
    Hodně nepovedený centr v podání Maria Stroeykense. Přestože měl moře volného času, tak balón nasměroval mimo hrací plochu.
     
    67
    Po vysunutí Jankovem mířil Kiril Despodov sám na bránu. Příležitost zahodil, když trefil vyběhnuvšího brankáře, po dohrání akce pomezní zvedl praporek na znamení ofsajdu.
     
    68
    Střídání v týmu RSC Anderlecht:
    ze hřiště odchází Islám Slímání, přichází Benito Raman.
     
    68
    Střídání v týmu RSC Anderlecht:
    ze hřiště odchází Kristian Arnstad, přichází Majeed Ashimeru.
     
    68
    Střídání v týmu RSC Anderlecht:
    ze hřiště odchází Mario Stroeykens, přichází Lior Refaelov.
     
    69
    První žlutou kartu do domácích řad obstaral Show. Již na vlastní polovině zezadu tvrdě přejel kotníky Dreyerovi.
     
    70
    Nedorozumění mezi stoperem a gólmanem málem k vedlo nebezpečí před domácí bránou, Denny Gropper nakonec odvrátil míč alespoň na roh.
     
    71
    Proti centru od rohového praporku vystartoval brankář Sergio Padt. Ve vzduchu neměl konkurenci, míč s přehledem sebral do rukavic.
     
    72
    Ofenzivu podpořil Jan Vertonghen. Naběhl do vápna, kam čekal centr od Majeeda Ashimerua. Skutečně přišel, jenže Belgičana přeskočil Franco Russo.
     
    73
    Střídání v týmu PFK Ludogorec Razgrad:
    ze hřiště odchází Bernard Tekpetey, přichází Claude Gonçalves.
     
    74
    Za velkým vápnem kouzlil s míčem Lior Refaelov. Nakonec ho posunul za sebe na Anderse Dreyera, jenž nepropálil početný obranný blok soupeře.
     
    75
    Zprava centroval do pokutového území Amadou Diawara. Vysoký centr si suverénně pohlídal Sergio Padt, balón udržel v rukavicích.
     
    76
    Anderlecht zůstává aktivnějším týmem. Majeed Ashimeru posunul míč k pravé lajně na Murilla, jehož nepovedený centr Claude Gonçalves zblokoval bez větších problémů.
     
    77
    Potlesk fanoušků si vysloužil Aslak Fonn Witry. Výborně vystoupil proti Lioru Refaelovi, kulatý nesmysl získal a po pravé lajně ho odkopl do bezpečí.
     
    78
    Zeno Debast vymyslel zajímavý oblouček do vápna, jehož adresátem byl Majeed Ashimeru. Zpracování na prsa mu nevyšlo, míč posunul mimo hrací pochu.
     
    79
    Útočný faul odpískán Yari Verschaeren. Belgičan si tvořil prostor v pokutovém území, až se nakonec ohnal a rukou zasáhl do obličeje Groppera.
     
    80
    Ihor Plastun včas zpozoroval, že mu za záda zabíhá Benito Raman. Odcouval a oblouček na útočníka hlavou odvrátil do zámezí.
     
    81
    Druhou žlutou kartu z hostujících řad dostává Zeno Debast, jenž před rohovým kopem vlastního týmu nesmyslně odhodil na trávník osobního strážce.
     
    82
    Yari Verschaeren centroval do prostoru, kde se nacházel Jan Vertonghen. Těsně bráněný belgický stoper zakončoval pod tlakem do konkurenta před sebou.
     
    83
    Střídání v týmu PFK Ludogorec Razgrad:
    ze hřiště odchází Igor Thiago, přichází Matías Tissera.
     
    83
    Střídání v týmu PFK Ludogorec Razgrad:
    ze hřiště odchází Show, přichází Spas Delev.
     
    84
    Střílený centr izraelského reprezentanta Liora Refaelova si na zadní tyči našel Benito Raman, v těžké pozici střílel ve skluzu mimo tři tyče.
     
    85
    Po zaváhání domácího obránce postupoval vstříc brankáři Benito Raman. Balón chtěl poslat do sítě mezi jeho nohama, ale střela mu vůbec nevyšla, trefil brankářovu levou dolní končetinu. Ludogorec zůstává v těsném vedení.
    85. Raman v úniku trefil levou nohu Padta
     
    86
    Tlak Anderlechtu je čím dál tím větší. Z levé strany centroval Lior Refaelov, Yari Verschaeren zakončoval hlavou do zad nic netušícího soka Gonçalvese.
     
    87
    Nedorozumění mezi fotbalisty hostujícího týmu vedlo ke ztrátě míče. Amadou Diawara nasměroval nahrávku mimo dosah Anderse Dreyera.
     
    88
    Střídání v týmu RSC Anderlecht:
    ze hřiště odchází Anders Dreyer, přichází Nilson Angulo.
     
    89
    Ojedinělý útok domácího celku nebyl sehrán vůbec zle. Pedro Naressi přetáhl centr na zadní tyč, kde Killian Sardella v krkolomné pozici zažehnával nebezpečí před číhajícím Tisserou.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90+1
    Příliš dlouho otálel s rozehrávkou odkopu od brány Sergio Padt. Arbitrovi Strukanovi pohárek trpělivosti přetekl a domácímu brankáři udělil žlutou kartu.
     
    90+2
    Další žlutá karta, která zamířila na konto hostujícího trenéra Briana Riemera, jemuž se nelíbí zdržování domácích při každé možné příležitosti, což dal hlasitě najevo a směrem k rozhodčímu si neodpustil pár zbytečných nadávek.
     
    90+3
    Hodně naivní kličku po levé lajně vymýšlel Nilson Angulo. Aslak Fonn Witry s ní počítal, získal míč pro sebe a ve finále na protihráči získal faul.
     
    90+4
    Šetření času při každém okamžiku pokračuje. Chorvatský rozhodčí Strukan vytáhl žlutou kartu pro Kirila Despodova za neochotu kopnout roh.
     
    90+5
    Domácí hráči po zisku balónu podnikli ještě jeden poslední brejk. Matías Tissera si ale nakonec jeden na jednoho nevěřil, situaci zklidnil pasem dozadu.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Ludogorec zvládl bojovné utkání 1. kola play-off Evropské konferenční ligy vítězně, na domácí půdě pokořil Anderlecht nejtěsnějším možným výsledkem 1:0.

    Jediný gól střetnutí padl už v 9. minutě, kdy hlavou skóroval Igor Thiago po centru Despodova. Od poloviny prvního dějství byl aktivnější hostující celek, avšak čistý štít Padtovi přerušit nedokázal, avšak ještě v úvodním dějství Dreyer křižnou střelou z pravé strany šestnáctky napálil tyč, ve druhém měl slibnou šanci Raman, který v úniku napálil levou nohu gólmana.

    Odveta je na programu příští čtvrtek, úvodní výkop proběhne v 18:45. Postupové šance zůstávají otevřené na obě strany. Anderlecht sice prohrál, avšak bude mít výhodu domácího prostředí.
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 9:10. (23:13:42)
    Ludogorec si do odvety vytvořil slušnou výchozí pozici

    Milan Huppert

    Branky: 9. Thiago (Despodov)

    Karty:   69. Show (LUD), 90+1. Padt (LUD), 90+4. Despodov (LUD) – 45+3. Slímání (AND), 61. Murillo (AND), 81. Debast (AND), 90+2. Riemer (trenér) (AND)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 9:10.
    PFK Ludogorec Razgrad: Padt – Witry, Plastun, Russo, Gropper – Show (83. Delev), Nonato (63. Jankov), Naressi – Despodov (C), Thiago (83. Tissera), Tekpetey (73. Gonçalves).
    Náhradníci: Christov, Sluga – Jorginho, Terzijev, Pipa.

    Trenér: Ante Šimundža

    RSC Anderlecht: Verbruggen – Murillo, Debast, Vertonghen (C), Sardella – Arnstad (68. Ashimeru), Diawara, Verschaeren – Dreyer (88. Angulo), Slímání (68. Raman), Stroeykens (68. Refaelov).
    Náhradníci: Coosemans, Van Crombrugge – Abdulrazak, N'Diaye, Sadiki, Trebel, Leoni, Bellman.

    Trenér: Brian Riemer

    Rozhodčí: Strukan – Zobenica, Jakšić

    Diváci: 4 417
    Čtvrtek 23.02.2023
    Anderlecht - Ludogorec 2:1

    Branky: 13. Russo (vla.), 68. Verschaeren (Slímání) – 71. Thiago (Despodov)

    Karty:   16. Stroeykens (AND), 58. Lior Refaelov (AND), 94. Arnstad (AND), 120+3. Sardella (AND) – 16. Naressi (LUD), 26. Piotrowski (LUD), 56. Russo (LUD), 84. Pipa (LUD), 90+7. Delev (LUD)   97. Piotrowski (LUD)


    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:0   Pipa (LUD)
    1:0   Lior Refaelov (AND)
    2. série:
    1:0   Dominik Jankov (LUD)
    2:0   Jan Vertonghen (AND)
    3. série:
    2:0   Ihor Plastun (LUD)
    3:0   Yari Verschaeren (AND)

    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 4:9. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 18:17.
    bahis siteleri