Chicago – Toronto 5:3 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 4:2 (kon.) | Arizona – Columbus 3:2 (po pr.)
Florida – Anaheim 4:3 (po pr.) | Boston – Ottawa 3:1 (kon.) | San Jose – Seattle 4:0 (kon.)
Calgary – Philadelphia 3:4 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 1:0)
Anaheim Ducks
Pondělí 20.02.2023, 19:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:42 Carter VERHAEGHE - 4:3
     
    61:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, bonusový bod berou domácí! Tkachuk obral lingberga a posunul hrací předmět k Luostarinenovi, Fin okamžitě poslal do úniku CARTERA VERHAEGHEHO. Sedmadvacetiletý rodák z kanadské vesnice Waterdown si krásně pohrál s Gibsonem, po kličce do forhendu pověsil puk pod břevno. Asistence: Eetu Luostarinen a Matthew Tkachuk.
    54:09 Ryan LOMBERG - 3:3
     
    54:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Bleskové srovnání, oba celky jsou zase na stejné úrovni! V pokračujícím tlaku Panterů Cousins nahrál po modré čáře Forslingovi, tvrdou dělovku RYAN LOMBERG bruslí šťastně tečoval nechytatelným způsobem k pravé tyčce. Asistence: Gustav Forsling a Nick Cousins.
    52:51 Dmitrij KULIKOV - 2:3
     
    52:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Početní převahu sice nevyužili, ale Kačeři skórují krátce poté a dělají důležitý krok směrem k vítězství! Klingberg našel mezi kruhy nikým neatakovaného DMITRIJE KULIKOVA, obránce po rychlém zpracování poslal puk nad levé rameno bezmocného Bobrovského. Asistence: John Klingberg.
    37:23 Marc STAAL - 2:2
     
    37:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Pantery dnes v ofenzivě táhnou bratři Staalové! V úvodu krásné a rychlé kombinační akce byla Luostarinenova nahrávka na střed MARCU STAALOVI, který si ještě narazil s Matthewem Tkachukem a zakončoval do prázdné brány. Asistence: Matthew Tkachuk a Eetu Luostarinen.
    22:12 Eric STAAL - 1:2
     
    22:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se vrací na kontakt! Cousins přihrál po mantinelu na pravou stranu Radku Gudasovi. Český obránce vypálil bez přípravy a byl to ERIC STAAL, kdo lehkou tečí usměrnil kus černé gumy mimo Gibsonův dosah. Asistence: Radko Gudas.
    15:20 Frank VATRANO - 0:2
     
    15:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Početní převaha využita, hosté odskakují do dvoubrankového náskoku! Tvrdá rána Shattenkirka se od zadního mantinelu odrazila příhodně do levého kruhu k FRANKU VATRANOVI a ten pohotovou střelou rozvlnil síť, gólman se nestihl včas přemístit k pravé tyčce. Asistence: Kevin Shattenkirk a John Klingberg.
    11:46 Mason MCTAVISH - 0:1
     
    11:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Důležitý první gól střílí hosté! Za bránu soupeře dojel Dmitrij Kulikov, který s hlavou nahoře nahrál k levé tyčce soupeřovy svatyně MASONU MCTAVISHOVI. Mladý Kanaďan první střelou trefil blokujícího Marca Staala, dorážku už usměrnil za záda dezorientovaného Bobrovského. Asistence: Dmitrij Kulikov a Max Jones.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 23. E. Staal (Gudas), 38. M. Staal (M. Tkachuk, Luostarinen), 55. Lomberg (Forsling, Cousins), 62. Verhaeghe (Luostarinen, M. Tkachuk) – 12. McTavish (Kulikov, Max Jones), 16. Vatrano (Shattenkirk, Klingberg), 53. Kulikov (Klingberg)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Gudas, Mahura – M. Tkachuk (A), Barkov (C), Verhaeghe – Reinhart, Luostarinen, Lundell – Cousins, E. Staal, Lomberg – G. Smith, Coli. White, Děnisenko.
    Trenér: Paul Maurice

    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Kulikov, Fowler (A), Klingberg, Beaulieu, Shattenkirk, Benoit – R. Strome, Zegras, Grant – Vatrano, McTavish, Henrique (A) – Silfverberg (A), Lundeström, Max Jones – Carrick, Jays. Megna, Comtois.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Joannette, Pollock – Berg, Cherrey

    Diváci: 16 525
    bahis siteleri