Chicago – Toronto 5:3 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 4:2 (kon.) | Arizona – Columbus 3:2 (po pr.)
Florida – Anaheim 4:3 (po pr.) | Boston – Ottawa 3:1 (kon.) | San Jose – Seattle 4:0 (kon.)
Calgary – Philadelphia 3:4 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 1:0)
Anaheim Ducks
Pondělí 20.02.2023, 19:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:42 Carter VERHAEGHE - 4:3
     
    61:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, bonusový bod berou domácí! Tkachuk obral lingberga a posunul hrací předmět k Luostarinenovi, Fin okamžitě poslal do úniku CARTERA VERHAEGHEHO. Sedmadvacetiletý rodák z kanadské vesnice Waterdown si krásně pohrál s Gibsonem, po kličce do forhendu pověsil puk pod břevno. Asistence: Eetu Luostarinen a Matthew Tkachuk.
    54:09 Ryan LOMBERG - 3:3
     
    54:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Bleskové srovnání, oba celky jsou zase na stejné úrovni! V pokračujícím tlaku Panterů Cousins nahrál po modré čáře Forslingovi, tvrdou dělovku RYAN LOMBERG bruslí šťastně tečoval nechytatelným způsobem k pravé tyčce. Asistence: Gustav Forsling a Nick Cousins.
     
    53:44
    Hokejisté v červených dresech si jsou vědomi, že potřebují vrhnout veškeré zbytky sil do ofenzivy. Po sérii odrazů byl blízko vyrovnání Aleksander Barkov, ani nadvakrát však nedokázal zamést neposedný puk do odkryté levé poloviny brány.
    52:51 Dmitrij KULIKOV - 2:3
     
    52:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Početní převahu sice nevyužili, ale Kačeři skórují krátce poté a dělají důležitý krok směrem k vítězství! Klingberg našel mezi kruhy nikým neatakovaného DMITRIJE KULIKOVA, obránce po rychlém zpracování poslal puk nad levé rameno bezmocného Bobrovského. Asistence: John Klingberg.
     
    50:27
    Komplikace pro domácí mužstvo, které míří do čtyř. Aaron Ekblad fauloval Isaca Lundeströma, proti Švédovi si pomohl nedovoleným bráněním.
    46:26 Reinhart orazítkoval pravou tyč
     
    46:26
    Blízko vstřelenému gólu byl Sam Reinhart. Kanadský forvard se kousek za kruhy opřel do rány z první, Johna Gibsona od třetího inkasovaného gólu zachránila pravá tyč.
     
    45:21
    Florida bude hrát přesilovku čtyř proti třem! John Klingberg skočil pod nohy Samu Reinhartovi bez toho, aniž by zasáhl puk, jednalo se tedy o jasné podrážení.
     
    44:42
    Po přerušení hry způsobené Gibsonovým zákrokem lapačkou došlo k menší roztržce mezi Carterem Verhaeghem a Simonem Benoitem, muži v pruhovaném poslali obě horké hlavy zchladit na trestnou lavici za hrubost.
     
    41:55
    Až ve třetí dvacetiminutovce si domácí zahrají úvodní početní převahu. Kevin Shattenkirk atakoval Tkachuka krosčekem přímo před očima rozhodčího.
    37:23 Marc STAAL - 2:2
     
    37:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Pantery dnes v ofenzivě táhnou bratři Staalové! V úvodu krásné a rychlé kombinační akce byla Luostarinenova nahrávka na střed MARCU STAALOVI, který si ještě narazil s Matthewem Tkachukem a zakončoval do prázdné brány. Asistence: Matthew Tkachuk a Eetu Luostarinen.
    30:34 Mahura zabránil Gibsonovi v zákroku, druhá trefa Erica Staala tak nemohla platit
     
    30:34
    Tak pozor, gól neplatí! Mahura totiž po zakončení nestihl dobrzdit, najel do brankoviště a vyvezl z něj Gibsona, jemuž tak zamezil v možnosti pokusit se o zákrok při dorážce Staala. Coach challenge trenérského týmu Ducks byla úspěšná.
     
    30:34
    Vyrovnáno! Cousins krásnou nahrávkou z první nabil před bránu Mahurovi, který trestuhodně minul, avšak Cousins vzápětí znovu skvěle nahrál před bránu, tentokráte Ericu Staalovi a Kanaďan snadno trefil prázdnou bránu.
     
    28:51
    Centimetry dělily od vyrovnání Gustava Forslinga! První rána švédského zadáka byla zblokovaná, při dorážce téhož hráče zachránilo ležícího Gibsona břevno.
    22:12 Eric STAAL - 1:2
     
    22:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se vrací na kontakt! Cousins přihrál po mantinelu na pravou stranu Radku Gudasovi. Český obránce vypálil bez přípravy a byl to ERIC STAAL, kdo lehkou tečí usměrnil kus černé gumy mimo Gibsonův dosah. Asistence: Radko Gudas.
    18:46 Tkachuk na Gibsona nevyzrál
     
    18:46
    Matthew Tkachuk nabral vysokou rychlost po pravé straně. V přečíslení dvou na jednoho zakončoval do bližšího horního rohu, John Gibson vytáhl parádní zákrok lapačkou!
    15:20 Frank VATRANO - 0:2
     
    15:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Početní převaha využita, hosté odskakují do dvoubrankového náskoku! Tvrdá rána Shattenkirka se od zadního mantinelu odrazila příhodně do levého kruhu k FRANKU VATRANOVI a ten pohotovou střelou rozvlnil síť, gólman se nestihl včas přemístit k pravé tyčce. Asistence: Kevin Shattenkirk a John Klingberg.
     
    13:50
    První přesilovou hru si zahrají hosté z Anaheimu. Gustav Forsling přijel do souboje jako třetí a Zegrase zezadu nekompromisně krosčekoval k ledu.
    11:46 Mason MCTAVISH - 0:1
     
    11:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Důležitý první gól střílí hosté! Za bránu soupeře dojel Dmitrij Kulikov, který s hlavou nahoře nahrál k levé tyčce soupeřovy svatyně MASONU MCTAVISHOVI. Mladý Kanaďan první střelou trefil blokujícího Marca Staala, dorážku už usměrnil za záda dezorientovaného Bobrovského. Asistence: Dmitrij Kulikov a Max Jones.
     
    04:27
    Uvidíme hru ve čtyřech poté, co se do sebe zničehonic pustili Ryan Lomberg s Johnem Klingbergem. Domácí forvard dostal dvě minuty za nedovolené bránění, hostující zadák za hrubost.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 23. E. Staal (Gudas), 38. M. Staal (M. Tkachuk, Luostarinen), 55. Lomberg (Forsling, Cousins), 62. Verhaeghe (Luostarinen, M. Tkachuk) – 12. McTavish (Kulikov, Max Jones), 16. Vatrano (Shattenkirk, Klingberg), 53. Kulikov (Klingberg)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Gudas, Mahura – M. Tkachuk (A), Barkov (C), Verhaeghe – Reinhart, Luostarinen, Lundell – Cousins, E. Staal, Lomberg – G. Smith, Coli. White, Děnisenko.
    Trenér: Paul Maurice

    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Kulikov, Fowler (A), Klingberg, Beaulieu, Shattenkirk, Benoit – R. Strome, Zegras, Grant – Vatrano, McTavish, Henrique (A) – Silfverberg (A), Lundeström, Max Jones – Carrick, Jays. Megna, Comtois.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Joannette, Pollock – Berg, Cherrey

    Diváci: 16 525
    bahis siteleri