UK Kings Prague – HC MUNI 5:3 (kon.)
konec
UK Kings Prague
5:3 (1:0, 2:2, 2:1) Stav série: 3:2
HC MUNI
Pátek 10.03.2023, 20:15 • Zimní stadion HC Hvězda Praha, Praha 6–Vokovice • Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Máme hotovo, do semifinále půjde favorizované UKáčko! Jeho postup zásahem opuštěné branky definitivně potvrdil KRYŠTOF KOVAŘÍK – 5:3! Asistence: David Jindra, Filip Čmejla.
     
    58:35
    Holub po odpískaném pražském icingu opouští brankoviště, Masaryčka hraje vabank!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:08
    Oddechový čas pro tým HC MUNI.
     
    54:48
    Na Hvězdě mohlo být velmi pravděpodobně rozhodnuto! Po vyhraném vhazování ve vlastním pásmu se totiž do úniku dostal Tomáš Krchňák, který ale následně minul brněnskou svatyni!
     
    53:40
    Matěj Odehnal (UKA) stráví následující dvě minuty na trestné, kam ho rozhodčí poslali za držení.
     
    53:12
    Jako blesk z čistého nebe se teď před Holubem zjevil Glitta, jehož jedovaté zakončení brněnský gólman vystihl rukavicí! Brankář MUNI je zatím jednoznačně nejlepším hráčem zápasu!
     
    50:58
    Holub teď vykryl jak Rudolphovu nepříjemnou střelu z voleje, tak i následnou dorážku! Tohle byla další velká šance Pražanů!
     
    49:35
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Jenže kvalitně hrající borci z Masaryčky vzápětí inkasují, tohle byla parádička z dílny UKáčka! Čmejla posunul puk na Jindru, který ho obratem předal k tyči volnému DAVIDU VOLFOVI a ten si jednoduchým zakončením zadělal na hattrick – 4:3! Asistence: David Jindra, Filip Čmejla.
     
    46:30
    Tohle mohlo být hodně nebezpečné! Bartkovský pelášil za vyhozeným pukem a mohl se dostat do úniku, Mašek ale zariskoval, vyjel na mezikruží a odtud pryž zahrál do bezpečí!
     
    45:26
    Tak tohle může být pořádná komplikace pro vzdorující MUNI. Hosté hráli v šesti, trest pro příliš mnoho hráčů za svůj tým odsedí Martin Gergel (MUN).
     
    43:32
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Pražská defenzíva dnes opravdu nemá svůj den, začínáme zase od začátku! Mokrohajského střela se od spojnice odrazila za branku, kde hostující forvard následně puk dojel a obratem ho poslal k tyči na TOMÁŠE BARTKOVSKÉHO. Jeho zakončení z voleje prošlo za Maška – 3:3! Asistence: Róbert Mokrohajský, Pavel Tomaník.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny!
     
    37:31
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Nerozhodné skóre vydrželo jen chvíli, Karlovka se vrací do vedení! Holub teď Čmejlovu střelu vykopl na pravý kruh, kam zpoza branky rychle přejel MILOSLAV ADAMEC a jedovatou dorážkou rozšířil domácí střelecký účet. Brněnský gólman se po puku natahoval marně – 3:2! Asistence: Filip Čmejla, David Jindra.
     
    35:40
    Bazala přetlačil bránícího Lelka a málem se mu podařilo zakončit ke vzdálenější tyči! Obrana Karlovky je teď opravdu rozháraná, z toho pro domácí kouká pořádný malér...
     
    33:59
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně neuvěřitelný sled událostí, máme vyrovnáno! Naprosto nádhernou střelou nad Maškovo rameno se blýskl MIREK BAZALA, po jehož tvrdém projektilu ve Vokovicích začínáme zase od začátku! To nečekal asi nikdo – 2:2! Asistence: Róbert Mokrohajský.
     
    33:27
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Tak pozor, na Hvězdě to možná bude ještě zajímavé! Dlabolu z trestné lavice předčasně vysvobodil PAVEL TOMANÍK, který krátkou kombinaci Masaryčky uzavřel prudkou ranou z voleje. Mašek sice kotouč vystihl, od jeho vyrážečky se ale odrazil jen do klece – 2:1! Asistence: Róbert Mokrohajský, Mirek Bazala.
     
    33:06
    Uvidíme další přesilovku pět na tři! František Konopásek (UKA) je vykázán z hrací plochy za podrážení, tohle je zajímavá šance pro MUNI.
     
    32:28
    Masaryčka si znovu vyzkouší hru v početní výhodě, za hákování je trestán Martin Dlabola (UKA).
     
    27:47
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Fantom v brněnském brankovišti nakonec přeci jen povolil, UKáčko zvyšuje na rozdíl dvou gólů! Jindra přihrávkou zpoza branky naservíroval pryž na pravý kruh na volného JAKUBA KOPENCE, jenž se prosadil střelou ke vzdálenější tyči – 2:0! Asistence: David Jindra, Filip Čmejla.
     
    25:10
    Po pěkné přihrávce se teď uvolnil pro změnu Konopásek, ani ten z nájezdu ale Holuba nepřekvapil! Masaryčka se drží v kontaktu.
     
    24:20
    Holub si připsal další klíčový zákrok, tentokrát vychytal únik jednoho z domácích borců! Gólman MUNI dnes na Hvězdě podává životní výkon.
     
    22:12
    Hosté dostávají šanci se vrátit zpět do hry, za držení putuje ven ze hry Miloslav Adamec (UKA).
     
    19:22
    Před brněnským brankovištěm teď hodně nebezpečně operovali Čmejla s Volfem, Holub byl nucen kotouč zalehnout! Gólman MUNI svůj tým celou úvodní část drží nad vodou!
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny!
     
    18:08
    Hosté zbytek první třetiny dohrají v oslabení, Ondřej Háněl (MUN) dostává menší trest za hákování.
     
    12:46
    Kovařík našel pěknou přihrávkou z křídla na mezikruží najíždějícího Konopáska, jehož nebezpečné zakončení ale Holub lapil!
     
    08:12
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Karlovka přesilovku na rozdíl od hostů využívá a v deváté minutě se ujímá vedení! Jako první se na střeleckou listinu dnes zapisuje čerstvě vysvobozený DAVID VOLF, který zachytil přihrávku a z mezikruží zakončil pod víko – 1:0! Asistence: David Jindra, Martin Dlabola.
     
    07:01
    S tresty se zkraje utkání roztrhl pytel, teď bude ve třech hrát zase Masaryčka! Dalším vykázaným hráčem je Adam Staněk (MUN), také za podrážení.
     
    06:47
    Nyní se vylučuje také na opačné straně, za podrážení míří ven ze hry Radim Prokopec (MUN).
     
    06:39
    Tak to je jen tak nevidí! Karlovka se po selhání brněnské obrany dostala do kuriózní situace, kdy na Holuba jeli sami hned tři hráči. Z předbrankového prostoru se zkusil prosadit Krchňák, ale Holub ho vychytal betonem!
     
    05:38
    Ale pozor, domácí půjdou na čtyřicet sekund do čtyř! Kovaříkovi bude dělat společnost David Volf (UKA), jenž byl též vykázán za podrážení.
     
    04:18
    Jako první dnes na Hvězdě usedá na trestnou lavici Kryštof Kovařík (UKA), a to za podrážení.
     
    02:38
    Po pěkné přihrávce zpoza branky se na mezikruží dostal do kvalitní šance Čmejla, Holub ale jeho pokus vyrazil!
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 9. Volf (Jindra, Dlabola), 28. Kopenec (Jindra, Čmejla), 38. Adamec (Čmejla, Jindra), 50. Volf (Jindra, Čmejla), 60. Kovařík (Jindra, Čmejla) – 34. Tomaník (Mokrohajský, Bazala), 34. Bazala (Mokrohajský), 44. Bartkovský (Mokrohajský, Tomaník)


    UK Kings Prague: Mašek (Pícl) – Lelek, Kopenec, Adamec, Málek, Odehnal, Dlabola (A), Piskač – Glitta, Čmejla (C), Rudolph, Konopásek, Jindra, Kulda, Hakl, Kovařík, Limanovský, Krchňák, Slabý, Volf (A).
    Trenér: Aleš Hybner.

    HC MUNI: Holub (Král) – Prokopec, Bazala, Uhříček – Machala, Bartkovský, Tomaník (A), Gergel, Háněl, Mokrohajský (C), Malenovský, Staněk.
    Trenér: Jiří Čtvrtníček.

    Rozhodčí: Wagner, Bernat – Kotlík, Juránek.

    Diváci: 131
    UK Kings Prague 3 2 HC MUNI
    #1 Středa 22.02.2023 • 17:15
    UK Kings Prague - HC MUNI 8:3
    #2 Pondělí 27.02.2023 • 20:15
    HC MUNI - UK Kings Prague 3:2 po prodl.
    #3 Sobota 04.03.2023 • 18:15
    UK Kings Prague - HC MUNI 2:5
    #4 Pondělí 06.03.2023 • 20:15
    HC MUNI - UK Kings Prague 1:4
    #5 Pátek 10.03.2023 • 20:15
    UK Kings Prague - HC MUNI 5:3
    bahis siteleri