Philadelphia – Buffalo 3:6 (kon.) | Montreal – Carolina 0:3 (kon.) | Columbus – Florida 0:7 (kon.)
Tampa – NY Islanders 5:0 (kon.) | Ottawa – Toronto 0:3 (kon.) | Chicago – New Jersey 3:6 (kon.)
Colorado – Dallas 5:2 (kon.) | Seattle – Los Angeles 1:3 (kon.) | Vegas – Minnesota 4:1 (kon.)
Arizona – San Jose 2:7 (kon.) | Edmonton – Anaheim 6:0 (kon.) | Washington – NY Rangers 2:5 (kon.)
St. Louis – Boston 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Chicago Blackhawks
3:6 (0:0, 2:3, 1:3)
New Jersey Devils
Neděle 02.04.2023, 02:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Dawson MERCER - 3:6
     
    57:58
    New Jersey právě vstřelilo branku! DAWSON MERCER si najel v mezikruží na bekhendovou přihrávku Nicka Hischiera od trestných lavic a dovezl puk do prázdné brány! Devils pečetí výhru – 3:6. Asistence: Nico Hischier a Tomáš Tatar.
    56:04 Timo MEIER - 3:5
     
    56:04
    New Jersey právě vstřelilo branku! TIMO MEIER se rozhodl podruhé v zápase skórovat po objetí brány a tentokrát se mu to podařilo, když na levém křídle nejprve objel jednoho z protihráči a na vzdálenější pravé tyči puk zasunul po ledě z otočky do sítě! Asistence: Damon Severson.
    49:03 Andreas ATHANASIOU - 3:4
     
    49:03
    Chicago právě vstřelilo branku! Jonathan Toews poslal z bodu levého kruhu nádhernou přihrávkou na vzdálenější pravou tyč, kde do ní vložil poté hůl ANDREAS ATHANASIOU a usměrnil puk do sítě! Asistence: Jonathan Toews a Nikita Zajcev.
    45:17 Ryan GRAVES - 2:4
     
    45:17
    New Jersey právě vstřelilo branku! RYAN GRAVES si najel u levé tyče na přihrávku od spoluhráče Erika Hauly od hrazení a po pěkném stáhnutí puku bekhendem vzápětí zamířil pod horní tyč – 2:4! Asistence: Erik Haula a Jesper Boqvist.
    38:28 Jesper BOQVIST - 2:3
     
    38:28
    New Jersey právě vstřelilo branku! JESPER BOQVIST se z pravého kruhu mezi dvěma protihráči nádherně protáhl před bránu a na vzdálenější levé tyči z úhlu poslal puk po ledě do prázdné brány! Alex Stalock vleže nemohl nic dělat. Asistence: Jack Hughes a Jesper Bratt.
    35:31 Erik HAULA - 2:2
     
    35:31
    New Jersey právě vstřelilo branku! Timo Meier předvedl na pravém křídle nádhernou stahovačku a po objetí brány chtěl na vzdálenější levé tyči skórovat bekhendem, Alex Stalock sice zasáhl skvěle pravým betonem, z dorážky ho ovšem překonal ERIK HAULA! Bývalý hráč San Jose to rozjel. Asistence: Timo Meier a Dougie Hamilton.
    33:58 Lukas REICHEL - 2:1
     
    33:58
    Chicago právě vstřelilo branku! Andreas Athanasiou vystřelil na vrcholu mezikruží zápěstím a před bránou skvěle clonil LUKAS REICHEL, od jehož nohy se puk odrazil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Asistence: Andreas Athanasiou a Taylor Raddysh.
    27:45 Tyler JOHNSON - 1:1
     
    27:45
    Chicago právě vstřelilo branku! TYLER JOHNSON dostal u levé tyče přihrávku zpoza brány od Taylora Raddyshe a pod vyrážečkou MacKenzieho Blackwooda zamířil bez přípravy z blízkosti k přední tyči! Blackhawks tedy rychle vyrovnali. Asistence: Taylor Raddysh a Jason Dickinson.
    26:19 Dougie HAMILTON - 0:1
     
    26:19
    New Jersey právě vstřelilo branku! DOUGIE HAMILTON vypálil bez přípravy po přihrávce Ondřeje Paláta před vrcholem levého kruhu a jeho rána zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Je to 0:1! Asistence: Ondřej Palát a Jack Hughes.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 28. T. Johnson (T. Raddysh, Dickinson), 34. L. Reichel (Athanasiou, T. Raddysh), 50. Athanasiou (J. Toews, Zajcev) – 27. Hamilton (Palát, J. Hughes), 36. Haula (Meier, Hamilton), 39. J. Boqvist (J. Hughes, Bratt), 46. Graves (Haula, J. Boqvist), 57. Meier (Severson), 58. Mercer (Hischier, Tatar)


    Chicago Blackhawks: Stalock (Mrázek) – S. Jones (A), C. Jones, Murphy (A), A. Vlasic, Zajcev, Kaiser – A. Bjork, Athanasiou, L. Reichel – T. Raddysh, Dickinson, T. Johnson – R. Johnson, J. Toews (C), A. Wagner – Joe. Anderson, Khaira, Katchouk.
    Trenér: Luke Richardson

    New Jersey Devils: Blackwood (Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Marino, Graves, Severson, Bahl – Mercer, Hischier (C), Meier – Bratt, J. Hughes (A), Palát (A) – J. Boqvist, Haula, Tatar – Šarangovič, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Brandon Blandina, Chris Schlenker. Čároví: Caleb Apperson, Tyson Baker

    Diváci: 18778
    bahis siteleri