Florida – Buffalo 2:1 (kon.) | Toronto – Columbus 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 0:5 (kon.)
Carolina – Ottawa 3:2 (po pr.) | New Jersey – Pittsburgh 5:1 (kon.) | St. Louis – Philadelphia 4:2 (kon.)
Nashville – Vegas 3:2 (po pr.) | Calgary – Chicago 3:4 (kon.) | Vancouver – Seattle 2:5 (kon.)
San Jose – Colorado 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Edmonton 1:3 (kon.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:4 (0:2, 1:1, 2:0 - 0:1)
Colorado Avalanche
Středa 05.04.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:13 Nathan MACKINNON - 3:4
     
    63:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rozhodnuto, bonusový bod získal obhájce titulu! Toews vyslal pasem o pravý mantinel do úniku NATHANA MACKINNONA. Sedmadvacetiletý rodák z Halifaxu zkontroloval postavení gólmana, puk usměrnil do odkryté pravé části cílového zařízení. Asistence: Devon Toews.
    47:11 Kevin LABANC - 3:3
     
    47:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Noah Gregor vyzkoušel obtočení kolem soupeřovy svatyně, které mu určitě nevyšlo dle představ, ovšem volný touš sebral KEVIN LABANC, natočil se čelem ke Georgijevovi a klečícímu brankáři napálil kotouč pod břevno. Asistence: Noah Gregor a Jacob MacDonald.
    45:50 Jacob PETERSON - 2:3
     
    45:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, San Jose je znovu na dostřel! Zpoza brány vymyslel Guščin skvělou přihrávku na JACOBA PETERSONA, švédský forvard z předbrankového prostoru zakončil nechytatelným způsobem do pravého víka. Asistence: Daniil Guščin a Logan Couture.
    37:54 Nathan MACKINNON - 1:3
     
    37:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Teď už se Lavině zadařilo! Po vyhraném buly hosté sehráli svižnou akci, na jejímž konci stála přízemní rána Nathana MacKinnona z blízkosti pravého kruhu. Kotouč prošel skrze brankářovy betony a pomalým tempem doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Mikko Rantanen a Devon Toews.
    32:55 Kevin LABANC - 1:2
     
    32:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali, je sníženo! Couture odrazem puku o levý mantinel vyslal do přečíslení dvou na jednoho KEVINA LABANCA s Karlssonem. Kanadský útočník si věřil na střelu a dobře udělal, z kruhu vyslal přesně mířenou ránu nad levé Georgijevovo rameno. Asistence: Logan Couture a Erik Karlsson.
    06:24 Evan RODRIGUES - 0:2
     
    06:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tlak elitní útočné lajny Avalanche pokračoval a výsledkem je druhý zásah! MacKinnonovu bekhendovou střelu z otočky z pravého kruhu gólman vyrážel jenom před sebe, na dorážku EVANA RODRIGUESE již byl krátký. Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
    04:29 Jack JOHNSON - 0:1
     
    04:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Důležitý první gól střílí favorizovaný hostující celek! Byram v tlaku nahrál po modré čáře k pravému mantinelu JACKU JOHNSONOVI, k jehož druhému gólu v sezóně výrazně přispěl protihráč Thrun smolnou tečí do protipohybu brankáře. Asistence: Bowen Byram a Denis Malgin.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 33. Labanc (Couture, E. Karlsson), 46. Peterson (Guščin, Couture), 48. Labanc (Gregor, MacDonald) – 5. J. Johnson (Byram, Malgin), 7. Rodrigues (MacKinnon, Rantanen), 38. MacKinnon (Rantanen, D. Toews), 64. MacKinnon (D. Toews)


    San Jose Sharks: Kähkönen (Reimer) – E. Karlsson, M. Vlasic, Benning, Ferraro (A), Thrun, Šimek, MacDonald – Labanc, Hertl (A), Peterson – Guščin, Couture (C), Bordeleau – Zetterlund, Sturm, Gregor – J. Svečnikov, Lorentz.
    Trenér: David Quinn

    Colorado Avalanche: Georgijev (J. Johansson) – MacDermid, D. Toews (A), Byram, Girard, E. Johnson, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Rodrigues – Ničuškin, Compher, Newhook – Nieto, Eller, Malgin – L. O'Connor, Meyers, Cogliano.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Lee, Sandlak – Knorr, Johnson

    Diváci: 11 067
    bahis siteleri