New Jersey – Buffalo 6:2 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:3 (po pr.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Tampa – Toronto 3:4 (kon.) | Boston – Washington 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 2:5 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Edmonton 1:2 (po pr.) | Vegas – Seattle 4:1 (kon.)
Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:2 (0:0, 2:1, 3:1)
Washington Capitals
Středa 12.04.2023, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Jake DEBRUSK - 5:2
     
    58:11
    Boston právě vstřelil branku!
    Bruins si pro 64. vítězství sezóny dokráčejí! Marchand mohl střílet z levé strany, rozhodl se však pro krosovou přihrávku na JAKEA DEBRUSKA a ten stvrzuje dnešní výsledek. Asistence: Brad Marchand.
     
    50:21
    Střídání v týmu Boston Bruins:
    ze hřiště odchází Linus Ullmark, přichází Jeremy Swayman.
    47:49 Garnet HATHAWAY - 4:2
     
    47:49
    Boston právě vstřelil branku!
    Bruins si dvoubrankový náskok berou zpět. Nosek z levé strany přihrávkou krosem našel k pravé tyči najíždějícího GARNETA HATHAWAYE, jenž se svým bývalým spoluhráčům připomněl tím nejlepším možným způsobem – 4:2. Asistence: Tomáš Nosek a Charlie McAvoy.
    47:13 Tom WILSON - 3:2
     
    47:13
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky. Carlsonova střílená přihrávka do předbrankového prostoru měla skončit až na holi Stromea, tam však nedoputovala. Capitals to ale nemusí mrzet, všudypřítomný TOM WILSON se totiž před Ullmarkem vyskytoval také a puk do sítě dokázal dopravit. Asistence: Dylan Strome a John Carlson.
     
    46:32
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    Dmitrij Orlov – 2 min., podrážení.
     
    45:11
    Střídání v týmu Washington Capitals:
    ze hřiště odchází Charlie Lindgren, přichází Darcy Kuemper.
     
    45:11
    Lindgren právě zabránil čtvrtému gólu ve své síti! Clifton projel po pravé straně a připravil puk pro Halla. Ten dostal puk za Lindgrena, jenž však na poslední chvíli ještě vymrštil svůj beton a s ním i kotouč.
    44:13 Tomáš NOSEK - 3:1
     
    44:13
    Boston právě vstřelil branku!
    Máme tu třetí gól domácích Medvědů a pro českého fanouška je to ještě o něco sladší! Po námazu hostů se střelou z mezikruží prosadil TOMÁŠ NOSEK. Český forvard si hned následně dojel pro puk, se kterým právě zaznamenal svůj 100. bod v NHL, k čemuž mu gratulujeme. Bez asistence.
     
    43:23
    Neskutečná série šancí pro domácí borce! Nejprve z levého kruhu zakončoval Pastrňák, vyraženou střelu zachytil Bertuzzi a opět nabil Pastrňákovi. Když český kanonýr neuspěl ani napodruhé, odrazil se puk na hůl Zachy a ten z levé strany trefil jen Lindgrenovu masku.
    35:27 Nick JENSEN - 2:1
     
    35:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově snižují. Obránce NICK JENSEN provezl puk za modrou a nad levým kruhem natáhl ke střele. Ta se odrazila od brusle blokujícího MacAvoye někam na Ullmarkovu lapačku, domácí brankář však vůbec neměl šanci zareagovat. Bez asistence.
    34:20 Tyler BERTUZZI - 2:0
     
    34:20
    Boston právě vstřelil branku!
    I druhá přesilovka je využita, ačkoliv to tentokrát nevypadalo úplně nejlépe. Marchand nabil Pastrňákovi do mezikruží a jeho ránu z první Lindgren jen vyrazil na hůl TYLERA BERTUZZIHO, jehož dorážka končí v síti – 2:0. Asistence: David Pastrňák a Brad Marchand.
     
    33:09
    Vyloučení v týmu Washington Capitals:
    Tom Wilson – 2 min., hrubost.
    28:32 Brad MARCHAND - 1:0
     
    28:32
    Boston právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita! Na levém kruhu měl nabito Pastrňák, jenže Caps se proti němu velmi brzy otočili a český útočník neměl kudy clonu propálit. Proto se rozhlédl a diagonálou k pravé tyči našel volného BRADA MARCHANDA – 1:0. Asistence: David Pastrňák a Patrice Bergeron.
     
    27:36
    Vyloučení v týmu Washington Capitals:
    Matt Irwin – 2 min., krosček.
     
    19:07
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    Hampus Lindholm – 2 min., podrážení.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 29. Marchand (Pastrňák, Bergeron), 35. Bertuzzi (Pastrňák, Marchand), 45. Nosek, 48. Hathaway (Nosek, McAvoy), 59. DeBrusk (Marchand) – 36. Jensen, 48. Wilson (D. Strome, Carlson)


    Boston Bruins: Ullmark (51. Swayman) – Grzelcyk, McAvoy, H. Lindholm, Carlo (A), Orlov, Clifton – Marchand (A), Bergeron, DeBrusk – Hall, Zacha, Pastrňák (A) – Bertuzzi, Coyle, Frederic – Greer, Nosek, Hathaway.
    Trenér: Jim Montgomery

    Washington Capitals: C. Lindgren (46. Kuemper) – Fehérváry, Carlson (A), Sandin, Jensen, Alexejev, Irwin – Sheary, D. Strome, Wilson (A) – Snively, Bäckström (A), Cr. Smith – Milano, Kuzněcov, Malenstyn – Protas, Aube-Kubel, Borgström.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Brenk, Furlatt – Berg, Gawryletz
    bahis siteleri