New Jersey – Buffalo 6:2 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:3 (po pr.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Tampa – Toronto 3:4 (kon.) | Boston – Washington 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 2:5 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Edmonton 1:2 (po pr.) | Vegas – Seattle 4:1 (kon.)
Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Seattle Kraken
Středa 12.04.2023, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:13
    Navzdory porážce zaslouží Joey Daccord za předvedený výkon velkou pochvalu. Teď předvedl další z mnoha výborných zákroků, když se včas přemístil k levé tyčce a vsedě lapil do lapačky střelu Smitha.
     
    46:15
    Přesilovka také pro Seattle. Fauloval Brayden Pachal, který zastavil rozjetého Matthewa Benierse jen za cenu nedovoleného bránění.
    43:23 Jonathan MARCHESSAULT - 4:1
     
    43:23
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Cassidyho družina výhody dvou hráčů na ledové ploše využila velmi rychle. Tvrdou ránu Pietrangela z pravého kruhu Oleksiak zblokoval pouze na hokejku JONATHANA MARCHESSAULTA, na Kanaďana při dorážce čekala snadná práce. Asistence: Alex Pietrangelo a Chandler Stephenson.
     
    43:05
    Vzápětí je tu obrovská komplikace pro Seattle, protože během působení domácích na kotouči faulovali Will Borgen a Jesper Frödén, domácí tedy mají k dispozici dvouminutovou přesilovku pěti proti třem.
     
    42:52
    Snížení bylo blízko! Švéd Jesper Frödén vypálil tvrdou ránu z pravé strany přes obránce, od premiérové trefy v organizaci Kraken jej odradila bližší tyčka.
    34:48 Reilly SMITH - 3:1
     
    34:48
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Parádní představení druhého útoku Vegas pokračuje! Výbornou práci odvedl i bek Hague, když od levého kruhu nahrál před bránu Amadiovi, jemuž nevyšel útok na hattrick, forhendová klička skončila na pravém betonu gólmana, aby následně dorážející REILLY SMITH snadno usměrnil kus černé gumy za bezmocně ležícího brankáře. Asistence: Michael Amadio a Nicolas Hague.
     
    30:44
    Fantastický Joey Daccord. Po nahrávce mezi kruhy měl před sebou William Karlsson více jak polovinu odkryté brány, ovšem hostující gólman ještě skvěle natáhl lapačku a puk vyrazil mimo tři tyče.
     
    29:21
    Premiérová početní převaha čeká i na Vegas. Jonathan Marchessault se vydal do zformované obrany Seattlu sám proti třem, načež Oliver Bjorkstrand vyprodukoval zbytečný přečin držení.
     
    27:02
    K navýšení náskoku moc nechybělo! Keegan Kolesar si na malém prostoru chtěl narazit s Brettem Howdenem, ovšem do zpětného pasu vložil hokejku Vince Dunn a Joey Daccord i s notnou dávkou štěstí udržel touš před brankovou čárou mezi betony.
    22:00 Michael AMADIO - 2:1
     
    22:00
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Golden Knights jsou znovu o krok napřed! Reilly Smith se protáhl kolem Oleksiaka a počkal na správný okamžik k nahrávce z pravé strany do předbrankového prostoru, kam najel MICHAEL AMADIO a svůj druhý gól střetnutí zapsal pokusem z první nad pravý Daccordův beton. Asistence: Reilly Smith a William Karlsson.
     
    16:38
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté Seattlu. V obranné třetině fauloval Phill Kessel, když smolně zvedl hokejku až do Frödénova obličeje.
    09:06 Yanni GOURDE - 1:1
     
    09:06
    Seattle právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Oliver Bjorkstrand přihrál k pravému mantinelu osamocenému YANNIMU GOURDEOVI, jenž dojel až do kruhu, odkud vyslal nechytatelnou ránu ze zápěstí na zadní tyčku, Brossoit za kotoučem natahoval vyrážečku bez úspěchu. Asistence: Oliver Bjorkstrand.
    05:37 Michael AMADIO - 1:0
     
    05:37
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Důležitý první gól střílí domácí mužstvo! William Karlsson se protáhl do útočné třetiny proti čtyřem konkurentům, aby nakonec do pravého kruhu posunul touš na Smitha, jenž celý útok vyšperkoval pasem před prázdnou bránu na MICHAELA AMADIA, ten po rychlém zpracování snadno trefil odkrytou část cílového zařízení. Asistence: Reilly Smith a William Karlsson.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 6. Amadio (R. Smith, W. Karlsson), 22. Amadio (R. Smith, W. Karlsson), 35. R. Smith (Amadio, Hague), 44. Marchessault (Pietrangelo, Stephenson) – 10. Gourde (Bjorkstrand)


    Vegas Golden Knights: Brossoit (Quick) – Pietrangelo (A), Martinez (A), Hague, Hutton, Pachal, McNabb – Marchessault, N. Roy, Dorofejev – R. Smith (A), W. Karlsson, Amadio – P. Kessel, Stephenson, Barbašev – Kolesar, Blueger, Howden.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Seattle Kraken: Daccord (Grubauer) – A. Larsson, Dunn, Borgen, Oleksiak, C. Fleury, Jayc. Megna – Eberle, Beniers, McCann – Sprong, Wennberg, Schwartz (A) – Bjorkstrand, Gourde (A), Tolvanen – Frödén, Donato, B. Tanev.
    Trenér: Dave Hakstol

    Diváci: 18 377
    bahis siteleri