Schalke – Hertha 5:2 (kon.)
konec
FC Schalke 04
5:2 (2:1)
Hertha BSC
Pátek 14.04.2023, 20:30 • VELTINS-Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Další krásný gól v podání Schalke, domácí zvyšují už na 5:2! Všichni čekali, že bude přímý kop zakončovat Bülter, ten ale zůstal stát a odpovědnost přenechal na MARCINA KAMIŃSKÉHO, který krásnou technickou střelou levačkou překonal překvapeného Christensena.
     
    84
    Hertha právě vstřelila branku!
    Tak že by ještě přeci jen svitla naděje pro Herthu! Hosté ubránili rohový kop a hned si to namířili do rychlého brejku. Lukebakio se zachoval nesobecky a míč předložil před prázdnou branku MARCU RICHTEROVI, který už měl snadnou práci. Asistence: Dodi Lukebakio.
     
    78
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Schalke zvyšuje už na 4:1 a vypadá to, že už definitivně pojišťuje své vítězství, byť do konce zápasu ještě zbývá zhruba 15 minut. Christensen špatně vypočítal svůj výběh z branky, u míče byl dříve MARIUS BÜLTER, který ho přehodil a poslal míč do opuštěné branky. Bez asistence.
     
    48
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Domácí se vrací do dvoubrankového vedení, opět se jim skvěle vydařil začátek poločasu! Brejk po pravé straně vedl střídající Karaman, který doběhl s míčem až do vápna a pak našel přihrávkou před brankou SIMONA TERODDEHO, jenž z blízka překonal Christensena. Asistence: Kenan Karaman.
     
    45+3
    Hertha právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se to hostům povedlo, Hertha v nastaveném čase první půle snižuje na 1:2 a druhý poločas bude ještě hodně zajímavý. Centr Lukebakiy z pravé strany se moc nepovedl, ale domácí nedokázali odvrátit míč do bezpečí. Dostal se k němu STEVAN JOVETIĆ a krásnou střelou z hranice vápna poslal míč pod břevno branky Schalke. Asistence: Kevin-Prince Boateng.
     
    13
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Druhá střela na branku v podání Schalke a druhý gól! Střelec první branky Skarke tentokrát v roli asistenta centroval z pravé strany a naprosto ideálním centrem našel před brankou MARIUSE BÜLTERA, který hlavičkou z hranice malého vápna bez problému překonal brankáře Christensena. Asistence: Tim Skarke.
     
    3
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Domácí se poprvé v utkání podívali na polovinu soupeře, svou akci zakončili a hned je z toho úvodní gól zápasu! TIM SKARKE si míč navedl na osu hřiště a zpoza vápna vystřelil. Míč zapadl i s odrazem od břevna do branky Herthy.

    Petr Sumbal

    Branky: 3. Skarke, 13. Bülter (Skarke), 48. Terodde (Karaman), 78. Bülter, 90+2. M. Kamiński – 45+3. Jovetić (Boateng), 84. Richter (Lukebakio)

    Karty:   86. Krauss (SCH), 87. Jenz (SCH) – 41. Boateng (HER), 71. Kanga (HER), 90+1. Uremović (HER)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:6. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 12:19.
    FC Schalke 04: Fährmann (36. Schwolow) – Brunner (71. Uronen), M. Kamiński, Jenz, Matriciani – Král, Latza (C) – Skarke (46. Karaman), Drexler (65. Krauss), Bülter – Terodde.
    Náhradníci: Frey, Greiml, Ouwejan, Tauer, Zalazar.

    Trenér: Reis

    Hertha BSC: Christensen – Uremović, Kempf, Dárdai (55. Ngankam) – Richter, Tousart, Ciğerci (26. Serdar), Boateng (62. Kanga), Plattenhardt (C) – Lukebakio, Jovetić.
    Náhradníci: Ernst – Kenny, Mittelstädt, Niederlechner, Rogel, Šunjić.

    Trenér: Schwarz

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Hüwe

    Diváci: 61 981
    bahis siteleri