Švédsko – Finsko 4:2 (kon.) | Slovensko – Česko 3:0 (kon.)
konec
Slovensko
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Česko
Neděle 16.04.2023, 16:00 • Zimný štadión Poprad • Turnaj pěti (U20)
Partner:
    56:20 DUDÁŠ - 3:0
     
    56:20
    Slovensko právě vstřelilo branku! Je definitivně rozhodnuto, TOMÁŠ DUDÁŠ po dalším brejku Slováků zamířil nejspíš mezi betony brankáře Vondraše, kterému kotouč opět proklouzal výstrojí až za čáru.
    24:43 GABRIEL - 2:0
     
    24:43
    Slovensko právě vstřelilo branku! A je tady druhý gól Slováků, kteří jsou dnes výrazně produktivnější. PATRIK GABRIEL si vyjel z pukem na pravý kruh a z otočky vyslal rychlou střelu, možná přihrávku před branku. Puk k překvapení všech zajel do betonu přesouvajícího se brankáře českého týmu a poté odrazem do sítě. Asistence: Dávid Nátny.
    12:14 JENDEK - 1:0
    https://giphy.com/gifs/9aZtVFpbwCZWhBOjkG
     
    12:14
    Slovensko právě vstřelilo branku! Smrtící brejk Slováků nese ovoce. Češi sice vyhráli buly v útočném pásmu, jenže potom propadli na modré a domácí hráči ujeli do protiútoku dva na jednoho. LUCAS JENDEK měl na pravé straně ještě volného spoluhráče, ale trochu překvapivě zvolil rychlou střelu mimo dosah brankáře Vondraše a je to 1:0!

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 13. Jendek, 25. Gabriel (Nátny), 57. Dudáš


    Slovensko: Gadzhiev (Jurčák) – Čulík, Tomas, Nátny, Sakmár, Nahalka, Pánik – Ondriš, Suchý, Stašiniak – Jendek, Mamonov, Ferkodič – Ružek, Dudáš, Gabriel – Hodas, Križan, Benko
    Česko: Vondraš (Vopravil) – Hebek, Cibulka, Koudelka, Vovsík, Zavřel, Burian, Brůna, Ekrt – Vlček, Gardoň, Němec – Bareš, Gaspar, Strnad – Dvořák, Borák, Soukup – Čechmánek, Přibyl, Šikl
    bahis siteleri