Švédsko – Finsko 4:2 (kon.) | Slovensko – Česko 3:0 (kon.)
konec
Slovensko
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Česko
Neděle 16.04.2023, 16:00 • Zimný štadión Poprad • Turnaj pěti (U20)
Partner:
    56:20 DUDÁŠ - 3:0
     
    56:20
    Slovensko právě vstřelilo branku! Je definitivně rozhodnuto, TOMÁŠ DUDÁŠ po dalším brejku Slováků zamířil nejspíš mezi betony brankáře Vondraše, kterému kotouč opět proklouzal výstrojí až za čáru.
     
    51:38
    K dorážce spoluhráčovi akce se na brankovišti dostal Gardoň, už byl ale jen kousek od gólmana, kterého tak přirozeně nezvládl prostřelit.
     
    45:03
    Neuvěřitelné co teď Slováci dokázali nedat! Domácí celek zamotal Čechům hlavu, načež Jendek našel výbornou křížnou přihrávkou na pravém kruhu úplně volného Ondriše, který si ještě povyjel a nedokázal překonat ležícího brankáře. Ten udržel puk před čárou i díky odrazu od horní tyčky. Všichni v hale už skoro zvedali ruce nad hlavu.
     
    41:54
    Důrazní Slováci teď dělali Čechům velké problémy, tak to na sebe vzal Borák, který skvěle prokličkoval obranou a jen těsně minul branku střelou z mezikruží.
     
    38:50
    Gardoň se okamžitě po návratu na led dostal do samostatného úniku, zkoušel si položit brankáře a zakončit pod horní tyčku, Gandzhiev ale ještě stačil puk tělem vykrýt.
     
    36:45
    Vyloučení v týmu Česko:
    Gardoň – 2 min., podrážení.
     
    35:51
    Znovu to mohlo být o tři branky! Češi ztratili kotouč na modré čáře a do úniku dvěma proti jednomu ujížděl Ferkodič, který to, stejně jako při druhé slovenské brance Gabriel, vzal na sebe a střílel mezi ruku a tělo brankáře. Vondraš tentokrát stačil mezírku ucpat a podržel svůj celek.
     
    34:35
    Střelec prvního gólu Jendek teď pořádně zahrozil u české branky, nejdřív si skvěle obhodil posledního českého obránce a pak se mu ještě málem povedla skvělá klička kolem brankáře Vondraše. Český gólman mu na poslední chvíli vypíchl puk hokejkou.
     
    33:46
    Teď ale další dobrá šance Čechů, Strnad byl na levém křídle úplně sám a jel na Gadzhieva, který ho skvěle vychytal.
     
    30:40
    Burian se ale dostal znovu k puku a tentokrát to bylo už o dost nadějnější. Jeho ránu z mezikruží vytěsnil slovenský brankář těžkým zákrokem ramenem do ochranné sítě.
     
    26:30
    Vyloučení v týmu Česko:
    Brůna – 2 min., podrážení.
    24:43 GABRIEL - 2:0
     
    24:43
    Slovensko právě vstřelilo branku! A je tady druhý gól Slováků, kteří jsou dnes výrazně produktivnější. PATRIK GABRIEL si vyjel z pukem na pravý kruh a z otočky vyslal rychlou střelu, možná přihrávku před branku. Puk k překvapení všech zajel do betonu přesouvajícího se brankáře českého týmu a poté odrazem do sítě. Asistence: Dávid Nátny.
     
    21:56
    Český brankář zachránil svůj tým po obrovském závaru!
     
    19:51
    Na led se vrátil z trestné i slovenský útočník Ferkodič, v ten samý čas navíc fauloval Zavřel, domácí tak budou mít k dispozici dvacetisekundovou přesilovku pěti proti třem, jenže ta bude ještě navíc rozdělená přestávkou.
     
    18:11
    Ale bohužel Češi k velké radosti slovenského publika o dvojnásobnou výhodu zase přišli. Po prohraném buly Šikl podrazil protihráče u mantinelu a pokračuje tak česká přesilovka čtyř proti třem.
     
    17:51
    A pozor, Češi budou hrát minutu přesilovku pěti proti třem! Ferkodič je vyloučen za hákování.
     
    16:51
    A je tady i první přesilovka pro Česko. Benko dostává dvě minuty za napadení.
     
    14:33
    Tohle už volalo po dalším gólu! Suchý zabojoval na hranici brankoviště o puk, který se pak dostal k úplně volnému Ondrišovi. Ten měl před sebou poloprázdnou branku, jenže slovenský útočník trefil jen přesouvajícího se Vondraše!
     
    13:45
    A Češi jsou dál bezradní, za celkem zbytečné podražení teď půjde na trestnou Bareš.
    12:14 JENDEK - 1:0
    https://giphy.com/gifs/9aZtVFpbwCZWhBOjkG
     
    12:14
    Slovensko právě vstřelilo branku! Smrtící brejk Slováků nese ovoce. Češi sice vyhráli buly v útočném pásmu, jenže potom propadli na modré a domácí hráči ujeli do protiútoku dva na jednoho. LUCAS JENDEK měl na pravé straně ještě volného spoluhráče, ale trochu překvapivě zvolil rychlou střelu mimo dosah brankáře Vondraše a je to 1:0!

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 13. Jendek, 25. Gabriel (Nátny), 57. Dudáš


    Slovensko: Gadzhiev (Jurčák) – Čulík, Tomas, Nátny, Sakmár, Nahalka, Pánik – Ondriš, Suchý, Stašiniak – Jendek, Mamonov, Ferkodič – Ružek, Dudáš, Gabriel – Hodas, Križan, Benko
    Česko: Vondraš (Vopravil) – Hebek, Cibulka, Koudelka, Vovsík, Zavřel, Burian, Brůna, Ekrt – Vlček, Gardoň, Němec – Bareš, Gaspar, Strnad – Dvořák, Borák, Soukup – Čechmánek, Přibyl, Šikl
    bahis siteleri