Gruzie – Island 4:1 (kon.) | Austrálie – Chorvatsko 4:6 (kon.) | Španělsko – Izrael 8:2 (kon.)
konec
Gruzie
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Island
Neděle 16.04.2023, 12:30 • Pista de Hielo Madrid • Mistrovství světa - II. A Divize • 1. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Ve španělském Madridu odstartuje v neděli mistrovství světa v hokeji II. divize, konkrétně skupiny A. Šestice Austrálie, Chorvatsko, Španělsko, Island, Izrael a Gruzie bude bojovat o jedno postupové místo do skupiny B I. divize mistrovství světa. Zároveň se slabší celky budou snažit vyhnout poslední příčce, která znamená sestup do skupiny B II. divize. V tomto přenosu se budeme věnovat utkání mezi Gruzií a Islandem.
     
    V minulé sezoně oba týmy startovaly ve skupině B II. divize. Jelikož ale ze skupiny A postoupily do vyšší kategorie hned dva týmy (důvodem bylo vyloučení Běloruska a Ruska z TOP divize a tím pádem uvolnění více pozic), tak se také Island z Gruzií společně radovali z postupu do skupina A II. divize. V této konkurenci na ně ovšem nečeká vůbec nic snadného. Vzájemný duel však napoví, který z těchto týmů má větší naději, že by mohl zabojovat o postup do vyšší divize, a který celek bude doufat hlavně v to, aby se udržel v této společnosti.
     
    Pro Gruzii je účast ve II. A divizi zatím největším úspěchem v historii jejího hokejového týmu. Doposud jen dvakrát startovala ve II. B divizi, kam se prodrala v roce 2018, kdy v Kapském Městě vyhrála III. divizi mistrovství světa. Před rokem ve II. B divizi vyhrála tři ze čtyř zápasů a padla pouze s Islandem. Obsadila tak druhou příčku, která jí nakonec zajistila také postup.
     
    Island, jehož hokejovou soutěž hrají celkem čtyři týmy, má historii na světových šampionátech mnohem delší a bohatší. Ve II. A divizi není vůbec žádným nováčkem. V této konkurenci hráli Islanďané v letech 2012 až 2018, kdy ale v Nizozemsku skončili poslední. Mohou jen ohromně litovat toho, že v roce 2014 nedokázali dotáhnout svou pouť až do zdárného konce, skončili druzí a těsně jim utekl postup do I. divize. Po dvou ročnících, kdy Island hrál ve II. B divizi, se však do vyšší skupiny zase vrací. Před rokem doma v Reykjavíku dokázal Island vyhrát všechny čtyři zápasy a skupinu B ovládl.
     
    Island se s Gruzií zatím utkal dvakrát. Zatímco v roce 2019 Island prohrál překvapivě 3:6, loni vyhrál 5:2. Tentokrát by ale utkání mělo být, i s ohledem na stále se lepšící úroveň gruzínského hokeje, opět vyrovnané. Přeci jen se ale o něco více věří Gruzii, alespoň tedy u sázkových kanceláří.
     
    Úvodní sestavy:

    Gruzie: Starostin (Fofanov) – Kirejev, Ermošenko, Slesarev, Kurbatov, Marov – Karelin, Dzjov, Romanov – Kozjulin, Obolgogiani, Bukija – Dumbadze, Charizov, Švecov – Kočkin
    Trenér: Goča Jeiranašvili

    Island: Johannesson (Ragnarsson) – Arason, O. Jonsson, Eggertsson, Palsson, Johannesson, Sveinsson, I. Jonsson – Mikaelsson, Leifsson, Magnusson – Maack, Arnarsson, Atlason – Runarsson, Alengaard, Hlynsson – Hafsteinsson, Johannson, Thorsteinsson – Bjorgvinsson
    Trenér: Vladimír Kolek

    Rozhodčí: Stefan Pozar – Segio Biec, Michal Gerne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hodně rychlý icing Gruzie.
     
    00:46
    Vyloučení v týmu Island:
    Palsson – 2 min., držení.
     
    01:26
    Islanďané, aniž by čelili střele soupeře, vyhazují kotouč přes všechny čáry.
     
    01:45
    Karelinovi se nepovedlo prodrat s pukem přes útočnou modrou čáru, Gruzínci se vrací nedobrovolně za svou branku a hledají způsob, jak zaútočit.
     
    02:42
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Taková střela z ničeho, skoro by se chtělo říct na náhodu. Nicméně ARŤOM KURBATOV vypálil od modré čáry těsně před návratem vyloučeného Palssona na led a propálil vše, co mu stálo v cestě. Gruzie využívá přesilovou hru. Asistence: Nikita Bukija.
    02:42 KURBATOV - 1:0
     
    03:44
    Johannesson doslova skočil směrem k pravému kruhu, aby ukořistil pro sebe odražený puk při další útočné akci Gruzie. Zastavil tím hrozící nápor soupeře.
     
    04:13
    Vhazuje se před brankou Starostina. Ten zatím v tomto střetnutí nečelil žádné střele.
     
    04:54
    Byť to vypadalo na rodící se protiútok Islandu, vše skončilo už ve středním pásmu. Hráči ostrovní země nahodili puk do útoku a pospíchali na střídačku.
     
    05:22
    Ve středním pásmu zůstal trochu otřesený Bukija. Hra byla přerušena, gruzínský hokejista je ale v pořádku. Menší nerovnost na ledě, kvůli které sebou švihl o led, byla bleskově opravena.
     
    06:30
    Gruzie vede v tuto chvíli na střely 5-0. Island stále marně hledá způsob, jak ohrozit branku Starostina.
     
    08:20
    Pěkný a rychlý průnik Kočkina po pravém křídle do útočného pásma. U pravého kruhu se gruzínský útočník stočil směrem na střed a dostal se před brankoviště, recept na Jakoba Johannessona ale nenašel.
     
    08:49
    Další vyloučení na straně Islandu. Za nedovolené bránění jde pykat Viggo Hlynsson.
     
    09:10
    Zblokovaná střela Gruzie, kotouč se odráží až do středního pásma.
     
    09:35
    Bránící se čtveřice se pokusila vyhodit puk ze své třetiny, poslala ho ale jen na vlastní střídačku. Takže se bude vhazovat před brankou Johannessona.
     
    09:42
    Pěkná rána Karelina zpoza pravého kruhu. Johannesson má kotouč ve své lapačce a přerušuje hru.
     
    09:54
    Islanďané poslali kotouč až k brankáři Starostinu, jenž raději přerušuje hru, protože se spolu s jeho spoluhráčem blížil i hráč Islandu.
     
    10:19
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie využívá další přesilovku! IVAN MAROV dostal přihrávku od Bukiji do pravého kruhu a volného prostoru využil k tvrdé a přesné ráně, kterou zvyšuje na 2:1! Asistence: Nikita Bukija.
    10:19 MAROV - 2:0
     
    11:30
    Island stále ještě nedokázal ohrozit branku Gruzie. Zatím je to ze strany islandského týmu jedno velké zklamání.
     
    11:53
    Naopak Johannesson čelil už devátému projektilu. S ránou z pravého kruhu si tentokrát poradil.
     
    12:24
    Icing Gruzie po nezachycené přihrávce z vlastního pásma. Vhazovat se bude před Starostinem.
     
    12:45
    Křižná rána Hlynssona prosvištěla kolem brankoviště a skončila v levém rohu útočného pásma Islandu. První náznak nějaké šance hráčů v modrých dresech.
     
    13:42
    Rychlý protiútok Gruzie. Mezi kruhy se dostal ke kotouči Švecov, jehož prudkou střelu Johannesson vyrazil před sebe a okamžitě po kotouči skočil, aby hru přerušil.
     
    13:56
    Island se v rychlém přechodu do útoku dopouští postavení mimo hru. Vhazuje se tedy ve středním pásmu.
     
    14:55
    Hra se nyní dost kouskuje. Rozhodčí neustále přerušují dění na hřišti.
     
    15:35
    První regulérní zákrok Starostina. Island se dostal kombinačně do útoku na pravé straně a střelu z pravého kruhu má brankář Gruzie pod kontrolou.
     
    16:09
    Ránu Kurbatova od modré lapil Johanesson do lapačky. Obrana Islandu následně řeší dorážejícího soupeře, který klepl brankáři do lapačky. Rozhodčí ale žádné větší potyčky dovolit nehodlají.
     
    17:15
    Islanďané rozhodně ožili a začínají Starostina ostřelovat, což v průběhu první třetiny byla jejich největší slabina.
     
    18:10
    První třetina se pomalu chýlí ke svému konci. Hra se na ledě vyrovnala, což je pozitivní zpráva pro další průběh zápasu.
     
    19:05
    Zatímco začala poslední minuta první třetiny, kotouč velmi rychle střídá své majitele. Hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    19:42
    Bude se vylučovat poprvé na straně Gruzie. Dvě minuty za faul kolenem dostává Boris Kočkin.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetinu zvládli mnohem lépe hokejisté Gruzie. Těm se povedlo využít dvě přesilové hry a ujmout se vedení 2:0. Dlouhou dobu navíc zcela eliminovali jakoukoliv hrozbu ze strany Islandu, kterému se vůbec nedařilo dostat ke střelbě na branku. Až v posledních minutách se hra více vyrovnala a Islanďané dokázali prověřit také brankáře Starostina. Do druhé třetiny půjde Island v převaze o jednoho muže, přesilovka bude trvat ještě 102 sekund.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:42
    Prudká rána Arasona od modré orazítkovala pouze zadní mantinel.
     
    21:01
    Problémy pro Gruzii! Přichází další vyloučení, dvě minuty za podražení dostává Karelin. Island bude hrát 41 sekund proti třem.
     
    21:10
    Nepřesná střela I. Jonssona zpoza levého kruhu. Kotouč se od zadního hrazení odrazil až do středního pásma.
     
    21:42
    Kočkin je zpět na ledě, Islandu se ve dvojnásobné početní převaze nepovedlo ani jednou ohrozit branku Starostina. Pokračuje tedy klasická přesilovka pěti proti čtyřem.
     
    22:15
    Island pronikl do útočného pásma.
     
    22:31
    Takové spíš nahození od modré čáry z hole Leifssona. Starostin má kotouč v lapačce a přerušuje hru.
     
    22:53
    Dvě rychlé střely Islandu, obě ale byly zblokované.
     
    22:58
    A je po přesilovce. Leifsson dostává dvě minuty za držení.
     
    23:01
    Gruzie je v plném počtu, začíná její přesilovka. Předchozí dvě početní převahy dokázala využít.
     
    23:47
    Prozatím se ale Gruzíncům nepovedlo usadit v útočném pásmu. Když už to vypadalo nadějně, přišla ztráta puku a vyhození bránícího se týmu přes všechny čáry.
     
    24:27
    A pro změnu končí přesilovka Gruzie. Ermošenko totiž dostává dvě minuty za krosček. Ještě půl minuty se bude hrát ve čtyřech, poté začne přesilovka Islandu.
     
    24:58
    Začíná přesilovka Islandu. Zrovna ve chvíli, kdy Islanďané v obraně obrali soupeře o puk a zahájili protiútok.
     
    25:40
    Dělovku Arnarssona z pravého kruhu dokázal Starostin vytěsnit mimo brankoviště.
     
    26:04
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Nejhorší možný scénář pro Island! V oslabení se dostal do útoku DANILA SLESAREV, jenž objel obranu soupeře, překonal po pravém křídle dva bránící protihráče a dostal se ze strany před brankoviště Johannessona, kterého pak kličkou do levé strany doslova obehrál. Gól v oslabení pro Gruzii. Asistence: Arťom Kurbatov.
    26:04 SLESAREV - 3:0
     
    26:27
    Gruzie je v plném počtu.
     
    27:03
    Nahození Islandu ze středního pásma. Starostin nic neriskoval a podržel kotouč pod lapačkou.
     
    28:09
    Icing Gruzie. Hra se vrátí před Starostina, který má ve druhé třetině mnohem více práce, zatím však nadále drží čisté konto.
     
    28:26
    Sražená střela do ochranné sítě. Další vhazování před Starostinem. Island se hodně zlepšil, má lepší pohyb, více střílí. Český trenér Vladimír Kolek měl asi dost důrazný proslov ke svým svěřencům. Jenže zatím z toho nic dobrého pro Island nevzešlo.
     
    28:49
    Gruzie jednoznačně hraje nyní na protiútoky. Zkouší překvapovat soupeře rychlými přechody středního pásma. Když to nevyjde, rychle se zase vrací do defenzivy.
     
    29:22
    Island naopak prakticky z každé pozice zkouší střílet, zákroky na kontě Starostina narůstají velmi rychle. Většina střel je ale doslova neškodných.
     
    29:45
    A zase jeden rychlý kontr ze strany Gruzie. Johannesson, byť ve druhé třetině moc práce nemá, při svých zákrocích vydal rozhodně víc energie než jeho protějšek Starostin při zákrocích při střelách Islandu.
     
    30:17
    Moc nechybělo a Gruzie vedla 4:0! Prudká rána volného hráče Gruzie na levé straně brankoviště ovšem zamířila o beton Johannessona na zadní mantinel.
     
    31:08
    Island právě vstřelil branku!
    Teď už se Islandu jeho aktivita vyplácí! KARI ARNARSSON se dostal k dorážce z pravého kruhu a prostřelil Starostina, který předtím úspěšně kryl zakončení Maacka z bezprostřední blízkosti. Na další ránu, která přišla z několika metrů, však už byl krátký. Puk mu propadl za záda, Island snižuje na 1:3. Asistence: Styrmir Maack, Thorgils Eggertsson.
    31:08 ARNARSSON - 3:1
     
    32:15
    Island se rozhodně s jednou brankou nespokojí. Cítí, že má velkou herní převahu a chce z toho vytěžit mnohem víc. Jen musí dávat pozor na zadní vrátka, protiútoky Gruzie jsou hodně nebezpečné.
     
    33:12
    Hra je nyní přerušena za brankou Islandu. Kotouč tam byl natisknutý na mantinel a rozhodčí jej ztratil z dohledu.
     
    33:18
    Island vyrazil do rychlého útoku z vlastního pásma. Atlason ale posílá přihrávku až na střídačku svého týmu.
     
    34:04
    Hra se teď začala poměrně dost kouskovat. Vhazovalo se ve středním pásmu, posléze je přerušeno před brankou Islandu.
     
    34:14
    Prudká střela od modré směrem na Johannessona. Ten přerušuje opět hru.
     
    34:25
    A pro změnu icing Islandu.
     
    35:40
    Dalo by se říct, že Island právě spálil obrovskou šanci. Mezi kruhy byl volný Maack, který ale napálil jen rameno Starostina!
     
    35:50
    Gruzie se provinila příliš velkým počtem hráčů na ledě! Dvě minuty a šance pro Island na vstřelení kontaktního gólu.
     
    35:59
    Zatím ale pouze Gruzínci odpálili puk až k Johannessonovi, který raději přerušuje hru, než aby riskoval rozehrávku.
     
    36:28
    Prozatím to není vůbec dobrá přesilovka. Island se nedokáže usadit v útočném pásmu.
     
    36:53
    Naopak Gruzínci hrozí v oslabení. Další zákrok Johannessona. Gruzii jednoznačně hra na protiútoky sedí do jejich herního stylu.
     
    37:23
    Island byl v útočném pásmu, ale kromě sražené střely na zadní mantinel nic nepředvedl. A zase o pásmo přichází.
     
    37:36
    Hra je přerušena před brankou Gruzie. Kotouč byl sražen do ochranné sítě. Island nyní zkusí vyhrát buly a rozehrát rychlou akci pro střelu.
     
    37:43
    Bude se znovu vhazovat. Puk končí po souboji u modré čáry v hledišti.
     
    37:50
    Kirejev je zpět na ledě, hraje se v plném počtu. Gruzie vyrazila před koncem oslabení do útoku, ale její akce končí ztrátou puku.
     
    38:35
    Island, který má ve druhé třetině jasnou střeleckou převahu, může mrzet, že nedokázal víc vytěžit z přesilovky, během které ohrozil Starostina vlastně jen jednou střelou. Svěřenci trenéra Kolka se tím připravují o šance na zdramatizování duelu ještě před koncem třetiny.
     
    39:30
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu. Už to nevypadá, že by se ve druhé periodě mělo něco významnějšího stát.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Island byl ve druhé třetině lepším týmem. Branku Gruzie zasypal 20 střelami, zatímco soupeř ohrozil jejich klec jen devětkrát. V poměru střel Island už vede 25-18, jenže problém tohoto týmu je, že dost střeleckých pokusů bylo neškodných a spíš uspěchaných, na náhodu. Zatímco Gruzie zvýšila na 3:0 gólem v oslabení a výborně dokázali aplikovat do své hry protiútoky, Island bušil hlava nehlava a nakonec se prosadil jen jednou ve 32. minutě díky dorážce Arnarssona. Do třetí třetiny tak Island vstoupí se ztrátou dvou branek.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:12
    Závěrečná dvacetiminutovka začala z obou stran trochu opatrně. Ani jeden z týmů se nechce dopustit zkraje rozhodující třetiny žádné chyby.
     
    41:21
    Icing Gruzie.
     
    42:11
    Oba brankáři si připsali po jednom zákroku. Zatímco po Starostinově zásahu hra pokračovala, na druhé straně Johannesson hru přerušuje.
     
    43:33
    Oproti druhé třetině úroveň hry hodně poklesla. Jedná se skutečně o výrazný propad. Zakázané uvolnění Gruzie.
     
    44:05
    Runarsson podrazil ve středním pásmu Kočkina a Island jde do čtyř.
     
    44:19
    Brankář Islandu má kotouč ve své lapačce. Přerušuje hru a nedovoluje soupeřům dorážení.
     
    45:10
    Gruzii se zatím nepovedlo dostat puk do nějaké vyložené šance. Naopak dvakrát v rychlém sledu přichází o pásmo.
     
    45:35
    Pěkný útok Kočkina, po zákroku Johannessona, jenž si poradil se soupeřem před brankovištěm, vyhazuje obrana Islandu puk přes všechny čáry.
     
    46:05
    Runarsson se vrací na led, hraje se v plném počtu.
     
    46:47
    Útok Hakona Magnussona, který se už dostával za obranu Gruzie, zastavuje postavení mimo hru. Byl v pásmu o chloupek dříve než kotouč. Rozhodčí navíc signalizují úmyslný ofsajd, vhazovat se tak bude dokonce před brankou Islandu.
     
    47:07
    Trest pro jednoho z hráčů Gruzie. Dvě minuty dostává Karelin za sevření puku rukou.
     
    47:20
    Pěkná střela Magnussona zpoza pravého kruhu, kolem skupiny hráčů před brankovištěm. Starostin ale předvedl povedený zákrok a zastavil nebezpečně letící puk.
     
    47:45
    Island je s kotoučem za vlastní brankou a snaží se přes forčekující soupeře vyrazit zpět do útočného pásma.
     
    48:13
    Nakonec se to povedlo. Island je usazen v útoku.
     
    48:24
    Rána od modré čáry končí po zákroku Starostina betonem až v ochranné síti.
     
    48:55
    Snaha se Islandu upřít nemůže. Páli do Starostina jeden puk za druhým. Ale brankář Gruzie předvádí zkrátka fantastický výkon. A je důvodem, proč Gruzie stále vede o dva góly.
     
    49:07
    Gruzie hraje v plném počtu, toto těžké oslabení zvládla.
     
    50:48
    Poslední třetina se pomalu přehoupla do své druhé poloviny. Island nevyužil tlaku, který měl a nyní se naopak musí bránit nebezpečným výpadům soupeře.
     
    51:40
    Bukija vyšel ze souboje mezi kruhy vítězně a rychle vypálil směrem na branku Islandu. Johannesson byl ale dobře postavený, puk ho trefil do ramene a odrazil se mimo brankoviště.
     
    52:35
    Island opět převzal iniciativu a snaží se najít dobrou střeleckou pozici před brankou soupeře.
     
    53:21
    Gruzie se dlouze bránila náporu soupeře. Nakonec vše vyřešil Starostin, který likviduje prudkou střelu zápěstím Palssona, jenž vypálil zpoza kruhů.
     
    53:21
    Oddechový čas pro tým Island.
     
    54:20
    Gruzie ustála další z řady náporů soupeře a snaží se trochu zklidnit hru. Drží puk za svou brankou a vyčkává s rozehrávkou.
     
    54:54
    V podstatě nyní Gruzínci drží obranný val a rychle sbírají kotouče po neúspěšných útočných výpadech, aby to zkusili znovu a drželi hru daleko od Starostina.
     
    55:25
    Dlouho to ale tak nemohlo probíhat. Island je zpět u puku a v útočném pásmu.
     
    55:30
    Island odvolává brankáře!
     
    56:04
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Chyba na modré čáře, Island ztratil puk, čehož využil NIKITA BUKIJA, jenž vyrazil do útoku a poslal kotouč do prázdné brány soupeře. Ještě jeden z hráčů Islandu zkusil hodit hokejku směrem za pukem a zabránit nejhoršímu, ale způsobil jen to, že Bukija po vstřelení gólu dost nepříjemně upadl. Bez asistence.
    56:04 BUKIJA - 4:1
     
    56:04
    Gruzínci se trochu rozčilují, za hození hokejky od soupeře pod nohy Bukiji se dožadují trestu. Nicméně, ten nepřichází. To ale nakonec Gruzii moc trápit nemusí, vede 4:1 a míří za veledůležitým vítězstvím.
     
    57:30
    Island vybojoval vhazování v útočném pásmu a znovu odvolává brankáře!
     
    57:54
    Gruzii se povedlo protečovat kotouč do středního pásma a vyhnat soupeře daleko od své klece.
     
    58:37
    Islanďané se nepřesnou přihrávkou na modrou čáru sami vyhazují z útočného pásma.
     
    58:47
    Vypadá to na icing Islandu a konec veškerých nadějí.
     
    58:47
    Ano, je to tak. Johannesson se vrací do branky, bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    58:57
    Tak ještě malilinkatá zápletka. Za sekání odchází na trestnou lavici Ermošenko. Času ale už má Island proklatě málo.
     
    58:57
    Přesto Islanďané odvolávají brankáře.
     
    59:09
    Dobrý obranný zákrok u modré čáry, Gruzie vyhání soupeře ze svého pásma.
     
    59:31
    Postavení mimo hru Islandu. Vhazuje se ve středním pásmu. Johannesson se vrací do klece.
     
    59:44
    Starostin vykryl prudkou ránu Mikaelssona. Ještě jedno vhazování před brankou Gruzie. Johannesson opět míří na střídačku. Ten se tedy teď hodně nabruslí v posledních minutách.
     
    Konec zápasu.
     
    Gruzie zvládla dost možná klíčový zápas v boji o udržení se v II. A divizi. Poráží totiž Island 4:1 a bude moci nadále bojovat o nějakou senzaci v podobě například medailového umístění. Island má naopak před sebou hodně horké chvíle. Aby se udržel v II. A divizi a nespadl do nižší B skupiny, bude muset bodovat proti některému ze silnějších celků a doufat, že Gruzie proti stejnému celku potvrdí své dnešní vítězství. Za Gruzii zazářili hned dva hokejisté – brankář Ivan Starostin si připsal 33 zákroků, útočník Nikita Bukija pak bilanci 1+2.
     
    Právě brankář Ivan Starostin se stal nejlepším hráčem utkání na straně Gruzie. Po zásluze, se 33 zákroky byl hlavním dílkem skládačky gruzínského úspěchu. Na straně druhé je nejlepším hráčem zápasu vyhlášen Hakon Magnusson, který dnes nebodoval. Oba hokejisté dostávají jako ocenění batoh. (14:51:11)

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. Kurbatov (Bukija), 11. Marov (Bukija), 27. Slesarev (Kurbatov), 57. Bukija – 32. Arnarsson (Maack, Eggertsson)


    Gruzie: Starostin (Fofanov) – Kirejev, Ermošenko, Slesarev, Kurbatov, Marov – Karelin, Dzjov, Romanov – Kozjulin, Obolgogiani, Bukija – Dumbadze, Charizov, Švecov – Kočkin
    Trenér: Goča Jeiranašvili

    Island: Johannesson (Ragnarsson) – Arason, O. Jonsson, Eggertsson, Palsson, Johannesson, Sveinsson, I. Jonsson – Mikaelsson, Leifsson, Magnusson – Maack, Arnarsson, Atlason – Runarsson, Alengaard, Hlynsson – Hafsteinsson, Johannson, Thorsteinsson – Bjorgvinsson
    Trenér: Vladimír Kolek

    Rozhodčí: Stefan Požar (SRB) – Sergio Biec (ESP), Michal Gerne (POL)
    bahis siteleri