Gruzie – Island 4:1 (kon.) | Austrálie – Chorvatsko 4:6 (kon.) | Španělsko – Izrael 8:2 (kon.)
konec
Gruzie
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Island
Neděle 16.04.2023, 12:30 • Pista de Hielo Madrid • Mistrovství světa - II. A Divize • 1. kolo
Partner:
    56:04 BUKIJA - 4:1
     
    56:04
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Chyba na modré čáře, Island ztratil puk, čehož využil NIKITA BUKIJA, jenž vyrazil do útoku a poslal kotouč do prázdné brány soupeře. Ještě jeden z hráčů Islandu zkusil hodit hokejku směrem za pukem a zabránit nejhoršímu, ale způsobil jen to, že Bukija po vstřelení gólu dost nepříjemně upadl. Bez asistence.
    31:08 ARNARSSON - 3:1
     
    31:08
    Island právě vstřelil branku!
    Teď už se Islandu jeho aktivita vyplácí! KARI ARNARSSON se dostal k dorážce z pravého kruhu a prostřelil Starostina, který předtím úspěšně kryl zakončení Maacka z bezprostřední blízkosti. Na další ránu, která přišla z několika metrů, však už byl krátký. Puk mu propadl za záda, Island snižuje na 1:3. Asistence: Styrmir Maack, Thorgils Eggertsson.
    26:04 SLESAREV - 3:0
     
    26:04
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Nejhorší možný scénář pro Island! V oslabení se dostal do útoku DANILA SLESAREV, jenž objel obranu soupeře, překonal po pravém křídle dva bránící protihráče a dostal se ze strany před brankoviště Johannessona, kterého pak kličkou do levé strany doslova obehrál. Gól v oslabení pro Gruzii. Asistence: Arťom Kurbatov.
    10:19 MAROV - 2:0
     
    10:19
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie využívá další přesilovku! IVAN MAROV dostal přihrávku od Bukiji do pravého kruhu a volného prostoru využil k tvrdé a přesné ráně, kterou zvyšuje na 2:1! Asistence: Nikita Bukija.
    02:42 KURBATOV - 1:0
     
    02:42
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Taková střela z ničeho, skoro by se chtělo říct na náhodu. Nicméně ARŤOM KURBATOV vypálil od modré čáry těsně před návratem vyloučeného Palssona na led a propálil vše, co mu stálo v cestě. Gruzie využívá přesilovou hru. Asistence: Nikita Bukija.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. Kurbatov (Bukija), 11. Marov (Bukija), 27. Slesarev (Kurbatov), 57. Bukija – 32. Arnarsson (Maack, Eggertsson)


    Gruzie: Starostin (Fofanov) – Kirejev, Ermošenko, Slesarev, Kurbatov, Marov – Karelin, Dzjov, Romanov – Kozjulin, Obolgogiani, Bukija – Dumbadze, Charizov, Švecov – Kočkin
    Trenér: Goča Jeiranašvili

    Island: Johannesson (Ragnarsson) – Arason, O. Jonsson, Eggertsson, Palsson, Johannesson, Sveinsson, I. Jonsson – Mikaelsson, Leifsson, Magnusson – Maack, Arnarsson, Atlason – Runarsson, Alengaard, Hlynsson – Hafsteinsson, Johannson, Thorsteinsson – Bjorgvinsson
    Trenér: Vladimír Kolek

    Rozhodčí: Stefan Požar (SRB) – Sergio Biec (ESP), Michal Gerne (POL)
    bahis siteleri