Gruzie – Island 4:1 (kon.) | Austrálie – Chorvatsko 4:6 (kon.) | Španělsko – Izrael 8:2 (kon.)
konec
Austrálie
4:6 (0:3, 4:2, 0:1)
Chorvatsko
Neděle 16.04.2023, 16:00 • Pista de Hielo Madrid • Mistrovství světa - II. A Divize • 1. kolo
Partner:
    58:30 RENDULIĆ - 4:6
     
    58:30
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Je pravděpodobně rozhodnuto! Chorvaté dokázali ve středním pásmu ujet do situace 2 na 1 proti prázdné brance, Luka Jarcov předal puk doleva BORNU RENDULIĆOVI, ten počkal, až obránce padne na led a bez problémů trefil prázdnou klec! Asistence: Luka Jarcov.
    38:59 NEWMARK - 4:5
     
    38:59
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Dvoubrankové vedení hostům nevydrželo dlouho, Austrálie je opět na dostřel! Přihrávku Tylera Kubary, který výborně zabojoval u zadního mantinelu, napálil švihem k levé tyči TIMOTHY NEWMARK! Asistence: Tyler Kubara, Shannon McGregor.
    37:43 SMOLEC - 3:5
     
    37:43
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Austrálie měla zajímavou příležitost, když po střele od modré a následném boji o puk Rosandić dlouho zůstal ležet v naprosto nebrankářské pozici, ale k žádné další střele se nedostali a naopak se nestíhali vracet. Rychlý kontr Chorvatska vedl po levém křídle Luka Jarcov a perfektní přihrávkou na zadní tyč vybídl k zakončení JANA SMOLCE, jenž nezaváhal a poslal puk pod břevno přesouvajícícho se Kimlina. Asistence: Luka Jarcov, Karlo Marinković.
    33:39 HASELHURST - 3:4
     
    33:39
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Austrálie je doslova politá živou vodou a zaskočené Chorvaty trestá potřetí v krátké době! Krátce po buly švihem z levého kruhu překonává evidentně nejistého Rosandiće ROBERT HASELHURST a už je to jen o gól! Asistence: John Kennedy, Kieren Webster.
    31:14 C. KUBARA - 2:4
     
    31:14
    Austrálie právě vstřelila branku!
    No to jsou věci, že by se z jasného zápasu stávalo drama? Jen 67 sekund po prvním gólu přídávají domácí druhý! Velmi dobrou střelu Kennedyho Rosandić pouze vyrazil, Darge byl při snaze o dorážku sražen do brankoviště, ale puk se dostal ke druhé tyči, kde osamocený CASEY KUBARA bekhendem překonal ležícího Rosandiće! Asistence: Wehebe Darge, John Kennedy.
    30:17 PATAKY - 1:4
     
    30:17
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Australané jsou však za aktivitu posledních minut přeci jen odměněni! DANIEL PATAKY po přejetí modré čáry prostě vystřelil na branku a k překvapení všech Rosandić propustil na první pohled nepříliš nebezpečný pokus do sítě! Asistence: Vadim Virjassov, Cameron Todd.
    21:04 V. IDŽAN - 0:4
     
    21:04
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je nakonec využita! Marinković sice přihrávku Renduliće lovil na zadním mantinelu, ale zvládl to, vrátil hlavnímu sniperovi puk do levého kruhu, avšak Rendulić nestřílel, jednoduchou stahovačkou se zbavil protihráče a uvolnil mezi kruhy hradeckého juniora VITA IDŽANA, jenž z voleje napálil puk do sítě! Asistence: Borna Rendulić, Karlo Marinković.
    11:06 RENDULIĆ - 0:3
     
    11:06
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Nečekaná demolice již v první třetině! Darge nezpracoval přihrávku v levém rohu a výsledkem byl rychlý protiútok Chorvatska. BORNA RENDULIĆ sice nakonec skončil s pukem až za brankou, ale prokázal své hokejové myšlení, když kotouč okamžitě nahodil na stále se ještě válejícího Kimlina a australský brankář si ho srazil do sítě! Asistence: Bruno Idžan.
    04:53 MIKULIĆ - 0:2
     
    04:53
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    A přesilovka trvala jen 33 sekund! U zadního mantinelu si počkal Smolec, až mu od modré čáry sjede před branku nikým nehlídaný LUKA MIKULIĆ, poslal mu přesnou přihrávku a po ráně s první mohl jít s úspěšným střelcem slavit! Asistence: Jan Smolec, Dominik Čanić.
    02:04 JOVIĆ - 0:1
     
    02:04
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Z první vážnější šance jdou Chorvaté do vedení zásluhou čtvrté formace! Kanaet se po pravém křídle protáhl za branku, navázal na sebe přitom hned dva hráče a uvolnil prostor před brankou. Zpětnou přihrávkou k přední tyči vytvořil skvělou příležitost pro osamocenou dvojici Jović, Dimitrijević, a právě LEONARDO JOVIĆ plácl do puku a protlačil ho přes Kimlinův beton! Asistence: Dominik Kanaet, Jan Smolec.

    Libor Štěpán

    Branky a nahrávky: 31. Pataky (Virjassov, Todd), 32. C. Kubara (Darge, Kennedy), 34. Haselhurst (Kennedy, Webster), 39. Newmark (T. Kubara, McGregor) – 3. Jović (Kanaet, Smolec), 5. Mikulić (Smolec, Čanić), 12. Rendulić (B. Idžan), 22. V. Idžan (Rendulić, Marinković), 38. Smolec (Jarcov, Marinković), 59. Rendulić (Jarcov)


    Austrálie: Kimlin (Smart) – B. Kubara, Pataky, Haselhurst, Kennedy, McGregor, Lodge, Woodman, Malloy (C) – Darge, C. Kubara, Caruana – Landa, Todd, Taylor – T. Kubara, Newmark, Manwarring – Webster, Camenzind, Virjassov
    Trenér: Luoma

    Chorvatsko: Rosandić (Nikolić) – Kegalj, Smolec, Alić, Brencun, Kramarić, Šilović, Bezuk, Cavlović – Jarcov, V. Idžan, Marinković – Vedlin, Rendulić (C), B. Idžan – Dobrić, Čanić, Mikulić – Dimitrijević, Jović, Kanaet
    Trenér: Kolombo

    Rozhodčí: Terakado (JPN) Roščin – Trobajo (oba ESP), Debuche (FRA)

    Diváci: 117
    bahis siteleri