Nový Zéland – Belgie 1:4 (kon.) | Bulharsko – Mexiko 4:2 (kon.) | Turecko – SAE 0:8 (kon.)
konec
Bulharsko
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Mexiko
Pondělí 17.04.2023, 15:30 • Silivrikapı Buz Pateni Salonu, Istanbul • Mistrovství světa - II. B Divize • 1. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    V tureckém Istanbulu startuje v pondělí mistrovství světa II. B divize v ledním hokeji. Jedná se o skupinu, ve které se bude hrát jednak o postup do II. A divize, a jednak o odvrácení hrozby sestupu do III. A divize, tedy nižší skupiny světového šampionátu. Na turnaji budou startovat vedle domácího Turecka a Bulharska s Mexikem, kterým se budeme věnovat v tomto přenosu, také celky z Nového Zélandu, Belgie a Spojených arabských emirátů.
     
    V minulé sezoně se z této skupiny mistrovství světa nesestupovalo. Důvodem bylo, že do II. A divize postoupili Island s Gruzií, a tak jedno místečko, které zaplnily letos Spojené arabské emiráty, zůstalo volné. Loni skupinu ovládl Island před Gruzií. Třetí skončila Belgie, Bulhaři byli čtvrtí a Mexičané pátí (Nový Zéland z turnaje odstoupil, avšak nesestoupil). Důvodem tohoto pořadí bylo, že ve vzájemném zápase Bulharska a Mexika dokázali Bulhaři zvítězit 6:2. Jinak ale byly oba celky otloukánky této skupiny a letos by tomu mělo být podobně. Přesto by ale měly oba týmy mít navrch před SAE a měly by se tak vyhnout poslednímu místu.
     
    Bulharsko, které je členem IIHF od roku 1960 a má oficiálně 945 registrovaných hráčů, z toho ale jen 169 dospělých mužů, figuruje ve světovém žebříčku na 37. místě. Domácí soutěž hraje celkem šest celků, všechny jsou přitom z hlavního města Sofie. Bulhaři se do II.B divize vrátili v roce 2019, kdy zvítězili na domácím turnaji III. divize. Po dvou letech, kdy se kvůli covidu divize MS nehrálo, se Bulharsko dočkalo startu v B skupině II. divize v minulém roce v islandském Reykjavíku. Jak tento tým dopadl však již bylo zmíněno, porazil jen Mexiko a obsadil čtvrtou pozici při neúčasti Nového Zélandu. V roce 2006 přitom nebyli Bulhaři daleko dokonce od historického postupu do I. divize, ale tehdy skončili na druhém místě a od té doby se jejich výkony zhoršovaly. A to až do zavedení nových divizních skupin a pádu do III. divize. Od té doby (rok 2013) se Bulhaři plácají na pomezí III. a II. B divize.
     
    Mexičané jsou součástí IIHF od roku 1985 a hokej je v této zemi trochu rozšířenější. I když, jak se to vezme. Přeci jen, Bulharsko nemá ani 7 milionů obyvatel, zatímco Mexiko má takřka 130 milionů obyvatel a z tohoto hlediska není jejich 14 kluzišť a 1232 registrovaných hráčů žádný zázrak. Spíš naopak. Ale není se, co divit. Mexiko je sluncem zaplněná země, ve které zimní sporty zkrátka nemají prakticky žádnou tradici. Nicméně, Mexiku patří 35. místo ve světovém žebříčku a ve II. B divizi hraje nepřetržitě od roku 2012, kdy byl zaveden formát vyšších a nižších skupin A a B jednotlivých divizí mistrovství světa. Nejlepším obdobím mexického hokeje byly sezony 2013 až 2016. Čtyřikrát v řadě dokázali Mexičané vybojovat v II. B divizi medaile, když byli dvakrát druzí a dvakrát třetí. V posledních pěti odehraných ročnících však Mexiko skončilo shodně na pátém, tedy předposledním, místě a bojovalo hlavně o udržení se mimo sestupovou pozici do III. divize.
     
    Úvodní sestavy:

    Bulharsko: Dimitrov (Karabadjakov) – K. Dikov, Gatčev, Boyadjiev, D. Georgiev, Muhačev, Stamenov, Dikov, Raynov – Vasilev, Dilkov, Yotov – Tčaliov, Nikolov, T. Georgiev – Džorov, Nakov, V. Dikov – Kožuharov, Vačkov, Rodorov.
    Trenér: Tomáš Ceperko

    Mexiko: Payro (de Antunano) – Ugarte, Ayala, Macubara, Rullan, Bonilla, Ch. Mendez – L. Valencia, E. Valencia, A. Valencia – Majul, Cuellar, Diaz – Chavez, Apud, Tapia – Ramos, Garcia, Rosales – Mendez
    Trenér: Diego de la Garma

    Rozhodčí: Trpimir Piragič (CRO) – Nathan Carmichael (GBR), Taha Kavlakoglu (TUR).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:02
    Zkraje utkání se hra trochu kouskuje. Oba celky se dopustily nepřesností a hry byly přerušeny kvůli icingům.
     
    01:13
    Dvě minuty za sekání dostává Bulhar Martin Nikolov.
     
    01:51
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané využívají přesilovou hru! Povedená sólo akce HECTORA MAJULA, jenž se zmocnil puku ve středním pásmu, prokličkoval se až do prostoru mezi kruhy, udělal ještě jeden krůček do strany a prostřelil brankáře Dimitrova! Bez asistence.
    01:51 MAJUL - 0:1
     
    03:23
    Přesilovku si tentokrát zahrají Bulhaři. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Raul Bonilla.
     
    03:35
    Mexičané vyhazují kotouč přes všechny čáry.
     
    04:13
    Aniž by Bulharsko ohrozilo branku Payra, daří se Mexičanům opět vyhodit kotouč přes všechny čáry.
     
    04:48
    Nikolov šikovně hledal z pravého kruhu svou přihrávkou před brankovištěm své dva spoluhráče, kotouč ale prosvištěl pouze k protilehlému mantinelu.
     
    05:00
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Ale toto se Bulharům povedlo! Yotov operoval za brankou a velmi dobře viděl najíždějícího YANAKIHO GATČEVA, kterému poslal pas před kruhy. Gatčev se opřel do puku a svůj projektil poslal za záda brankáře Payra pod horní tyč! Také Bulharsko využívá přesilovou hru. Asistence: Alexej Yotov.
    05:00 GATČEV - 1:1
     
    06:15
    Oba celky se střídají ve vedení kotouče. Mexičané se snaží převzít iniciativu a trochu rozhýbat tempo.
     
    06:49
    Rychlý kontr Bulharů končí pouze postavením mimo hru.
     
    07:16
    Menší tlak na branku Dimitrova, který čelil dvěma nepříjemným střelám zpoza obránců. Po druhé střele L. Valencii úspěšně přerušuje hru.
     
    08:23
    Vypadalo to na dobrý útok dvou proti dvěma ze strany Mexika, žabičku do pravé strany však před brankou srazil bránící Stamenov.
     
    08:45
    Nezachycená přihrávka z vlastního pásma Mexika. Icing vrací hru před branku Payra.
     
    09:31
    A další icing Mexičanů. Ti se nyní snažili hrát na rychlé protiútoky, ale tato taktika neslavila vůbec žádný úspěch.
     
    10:13
    Majul se dostal ke kotouči na vlastní modré čáře a vyrazil do rychlého protiútoku. Ze strany jej křížil vracející se hráč Bulharska, Majul tak musel střílet dřív, než původně chtěl. A Dimitrov si tak připisuje snadný zákrok.
     
    10:51
    Moc nechybělo, aby Angel Džorov využil skuliny, která byla mezi bruslí a tyčí brankáře Payra. Po vybruslení zpoza brány se mu ale nepovedlo zasunout puk za brankovou čáru. Payro nadvakrát jeho šanci zlikvidoval a přerušil hru.
     
    11:30
    Bulharsko má herní převahu, vede na střely 11-6. Mexiko od svého gólu z přesilovky sází především na protiútoky. V útočném pásmu jinak příliš času netráví.
     
    12:15
    Bulhaři jsou opět usazení v útočném pásmu a hledají střelecké pozice. Puky jsou ale nyní sráženy na zadní hrazení.
     
    13:15
    Mexiko se ubránilo a vyrazilo samo na zteč. Po krátké kombinaci před brankou Bulharska se zaskvěla Dimitrovova lapačka, která přerušuje dění na hřišti.
     
    13:58
    Dilkov pronikl do útočného pásma po pravém křídle a vypálil zhruba dva metry za útočnou modrou. Payro kotouč krotí na svém rameni a rychle ho přikrývá lapačkou.
     
    14:52
    Bulhaři se dál a dál tlačí do útočného pásma. Nyní jsou ale odráženi zpět do neutrální zóny a tak to zkouší znovu a znovu.
     
    15:29
    A nakonec jejich zběsilé bušení do defenzivy Mexika ukončuje sražený kotouč do hlediště.
     
    15:55
    Zaútočili si i Mexičané, ale dopadlo to obdobně. Sražená Diazova střela končí v hledišti, které je na toto střetnutí poloprázdné.
     
    17:10
    Dilkov ve středním pásmu zamezil možnému protiútoku Mexika a dostává puk do útočného pásma Bulharska.
     
    17:27
    Mexičané vybojovali kotouč a pokusili se o bleskový přechod středního pásma. Chavez sice zachytil dlouhý pas z vlastního pásma, ale byl v ofsajdu.
     
    17:38
    Nepříjemná střela Garcii od modré čáry. Dimitrov betonem vyráží puk mimo brankoviště.
     
    18:07
    Rychlý protiútok ze strany Bulharska. Payro tuto zteč zastavuje a přerušuje hru.
     
    18:22
    Na ledě zůstává ležet po střetu v levém kruhu v útočném pásmu Bulhar Nikolov. Po zhruba deseti sekundách, co se oklepal z otřesení, vstává a bude v pořádku. Vylučovat se nebude.
     
    18:44
    Nakov může litovat promarněné příležitosti. Poměrně rychle pronikl do pravého kruhu, pak ale zpomalil, přičemž kotouč nikoliv. A ujel mu.
     
    19:19
    Ještě jedno přerušení hry. Majulovu střelu z levé strany má Dimitrov v lapačce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Přestože Mexiko už ve druhé minutě otevřelo skóre, když se Hector Majul prosadil v brzké přesilovce, lepším týmem na ledě bylo Bulharsko. Bulhaři, kteří jsou favorité zápasu, však svou převahu přetavili prozatím v pouze vyrovnávací gól, který vsítil v páté minutě Yanaki Gatčev. Přestože Bulharsko bylo střelecky mnohem aktivnější a soupeře přestřílelo 19-11, skóre je po dvaceti minutách 1:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:14.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Jesus Garcia trefil soupeře hokejkou do obličeje a hned zkraje druhé třetiny svůj tým oslabil.
     
    20:56
    Parádně vykombinovaná akce, kterou po křižném pasu z pravé strany zakončoval z první Gatčev. Payro zachytil kotouč s velkým štěstím a pak už ho nepustil.
     
    21:13
    Mexičané vyhodili puk až do pásma Bulharů, kteří se tak budou muset do útoku vracet.
     
    21:45
    Chyběla tomu střelba. Vasilev na modré čáře prováhal příležitost a místo rány se snažil přihrávat k brankovišti. Přihrávku zachytil bránící tým, který se osvobozuje.
     
    22:19
    Garcia je zpět na ledě.
     
    22:25
    Icing Bulharska.
     
    23:12
    Bulhaři prokazují, že kombinačně jsou trochu vyzrálejším týmem než Mexičani. Snáz si tvoří šance, jenže ve druhé třetině toho zatím příliš nevyužívají a na bránu soupeře střely moc neposílají. Trochu se tím připravují o šanci prodrat se do vedení.
     
    23:59
    Nahozený kotouč ze středního pásma sbírá brankář Payro a přerušuje hru.
     
    25:14
    Teď to ale nevypadalo s Bulhary vůbec dobře. Dimitrov se dostal při pokusu o zákrok z brankoviště a měl obrovské štěstí, že se žádný z Mexičanů nedostal k odraženému puku. Klec totiž zela prázdnotou.
     
    25:20
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Fernando Ugarte – 2 min., podrážení.
     
    26:18
    Bulhaři vytvořili na své soupeře solidní tlak, pak je ale jejich nápor přerušen. Puk totiž už byl celým objemem ve středním pásmu a je odpískáno postavení mimo hru.
     
    26:42
    Rána od modré čáry z hole Vasileva. Payro má puk pod kontrolou a přerušuje hru.
     
    26:48
    Mexičanům se po buly povedlo dostat kotouč do středního pásma, nicméně Bulharsko je bleskově zpátky v útoku.
     
    27:11
    Tčaliov v levém kruhu prováhal možnost vystřelit, snažil se ještě vylepšit pozici spoluhráči v protilehlém kruhu rychlou přihrávkou. Puk mu ale poslal jen do bruslí.
     
    27:20
    Mexiko je v plném počtu.
     
    27:58
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se ale Bulhaři dočkali a dostávají se do vedení 2:1! MARTIN NAKOV se dostal před brankou k puku, který původně zavezl za branku Muchačev. Nakov se nerozpakoval, rychle vystřelil a zaskočil tím Payra, jenž nedokázal jeho střelu zastavit. Asistence: Stanislav Muhačev.
    27:58 Martin NAKOV - 2:1
     
    29:40
    Útočná akce Mexika byla zastavena kvůli postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    30:23
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Byť byl před brankou odstaven Yotov od kotouče, stihl ho ještě přikopnout k číhajícímu MIROSLAVOVI VASILEVOVI, který pohotově z bekhendu obstřelil brankáře Payra! Bulharsko odskakuje rychle do vedení o dvě branky. Asistence:
    30:23 Miroslav VASILEV - 3:1
     
    31:10
    Mexičané moc dobře ví, že musí převzít iniciativu a pokusit se rychle vsítit kontaktní gól. Jinak riskují, že jim zápas začne doslova proklouzávat mezi prsty.
     
    31:33
    Místo toho se ale budou muset bránit. Alejandro Apud se provinil v útočném pásmu hákováním a Mexiko jde do čtyř.
     
    32:01
    Bulhaři se při snaze o návrat do útočného pásma dostali do postavení mimo hru.
     
    32:12
    Sražená střela Vasileva z pravé strany končí v hledišti. Vhazuje se po levici Payra.
     
    32:22
    Mexiko vyhazuje až do obranné třetiny Bulharů.
     
    33:05
    Opět se Mexiku povedlo osvobodit. Tentokrát toho využívá k rychlému prostřídání.
     
    33:33
    Zatímco Mexičané ještě jednou vyhodili, Apud se vrací z trestné lavice. Puk ale má v držení Bulhar Stamenov.
     
    34:04
    Payro v brankovišti zalehl kotouč a zabránil další hrozící šanci soupeře. Bulharsko vede na střely 26-16.
     
    34:24
    Byť protiútok Mexika nevyšel podle představ, nakonec se přeci jen dostal Majul ke střele. Dimitrov puk vytěsnil na zadní mantinel.
     
    34:29
    Dan Georgiev se dopustil faulu vysokou holí a Mexiko dostane příležitost zahrát si přesilovku.
     
    34:59
    Bulhaři ubránili své území a Mexiko se při snaze o návrat do útoku dostalo do ofsajdu.
     
    35:32
    Bulharsko znovu vyhazuje přes všechny čáry. Macubara tedy zakládá útok z vlastního pásma.
     
    36:06
    Jedovka Ugarteho od modré čáry prosvištěla jen do zadního mantinelu.
     
    36:29
    Zatímco Bulharsko zkoušelo marně útok dvou proti jednomu v oslabení, když finální přihrávka byla zastavena hokejkou bránícího Mexičana, Georgiev se vrací na kluziště.
     
    37:10
    Apud zavezl puk do útočného pásma, jeho střela z pravého kruhu však byla Nakovem sražena do hlediště.
     
    37:47
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Alejandro Apud – 2 min., sekání.
     
    38:08
    Dvakrát za sebou posílají bránící se Mexičané kotouč až za branku Dimitrova.
     
    38:37
    Gatčev na modré čáře nezachytil kotouč a musí se pro něj vracet do středního pásma.
     
    39:25
    Tato početní převaha Bulharsku hrubě nevychází. Prozatím se prakticky nedokázalo usadit v útočném pásmu na delší časový úsek.
     
    39:47
    Apud je zpět na ledě.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Bulharsku se ve druhé třetině povedlo dvěma góly odskočit do vedení 3:1, když se ve 28. minutě prosadil Nakov a ve 31. minutě Vasilev. Vedení mohlo být dokonce výraznější, ale Bulhaři nevyužili hned čtyři přesilovky, což je ale v tuto chvíli mrzet nemusí. Otázkou je, zda je to nebude mrzet na konci utkání.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:03.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Icing Mexika na úvod třetí třetiny.
     
    40:58
    V rohu obranného pásma Mexika zůstal ležet Rullan po hodně tvrdém zákroku u hrazení. Je pořádně otřesený, ale nejspíš bude v pořádku, byť dnes pravděpodobně dohrál...
     
    40:58
    Utkání skončilo také pro Tomislava Georgieva. Ten dostává za naražení zezadu trest na pět minut plus do konce utkání.
     
    41:30
    Mexičané rozehráli pětiminutovou přesilovku, která může hodně zamíchat rozdanými kartami tohoto střetnutí.
     
    42:01
    Bulharům se povedlo osvobodit.
     
    42:25
    Kotouče nyní létaly do zadního mantinelu za brankou Dimitrova. Bulhaři se znovu osvobodili.
     
    42:43
    Tak to je obrovská šance pro Mexiko! Dvě minuty za hákování dostává Vasilev a Mexičané budou hrát proti třem!
     
    42:59
    Bulharské trio vyhazuje kotouč do bezpečí.
     
    43:18
    E. Valencia z okraje levého kruhu napálil jen Dimitrova.
     
    43:37
    Dělovka zpoza kruhů od A. Valencii, ale ta zamířila jen do zadního mantinelu, který orazítkovala.
     
    44:01
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou početní převahu se Mexiku daří využít! ANGEL TAPIA v levém kruhu našel prostor ke střele nad rameno Dimitrova na vzdálenější tyči a vsítil kontaktní branku! Mexiko navíc bude ještě takřka dvě minuty hrát proti čtyřem. Asistence: Alexander Valencia, Tošio Macubara.
    44:01 Angel TAPIA - 3:2
     
    44:35
    Mexičané dál dobývají branku soupeře. Dimitrov přerušuje hru.
     
    45:20
    Bulharům se povedlo osvobodit. Ve čtyřech se jim přeci jen brání o poznání lépe.
     
    45:58
    Dlouhá přesilovka Mexika je u konce. Mexičané toho využili ke vstřelení kontaktní branky, vyrovnávací gól se jim ale dát nepovedlo.
     
    46:35
    Bulharsko se dopustilo postavení mimo hru.
     
    47:21
    Na levé straně brankoviště se snažil křižného pasu využít obránce Macubara, ale neusměrnil střelu mezi tři tyče.
     
    47:37
    Vhazuje se v obranném pásmu Bulharska. Mexiko je, i díky dlouhé přesilovce, v poslední dvacetiminutovce zatím jednoznačně lepší. Bulharsko dokonce ještě nevystřelilo na branku.
     
    48:05
    Další zákrok Dimitrova, který přerušuje hru. Před brankou Bulharska se posléze strhla menší strkanice. Rozhodčí bude vylučovat pouze na straně Mexika.
     
    48:05
    Jack Rullan, který byl na začátku třetí třetiny hrubě faulován, se sice zase objevil na ledě, ale právě on je tím potrestaným. Dostává dvě minuty za hrubost. Zbytečně oslabil svůj tým.
     
    48:41
    Mexiko vyhodilo puk přes všechny čáry. Bulharsko hledá cestu zpět do útoku.
     
    49:25
    Bulhaři se stále neusadili v útočném pásmu. Jejich přesilovka se nezadržitelně blíží ke konci.
     
    49:44
    Dobré napadání bránícího Mexičana na modré čáře znamená, že kotouč opět bulharským hokejistům utíká.
     
    50:05
    Rullan je zpět na hřišti, v této přesilovce Bulhaři ani jednou nevystřelili.
     
    51:28
    Do hry obou týmů se vkradla nervozita, která má za následek neustálé ztráty kotouče. Bulhaři se strachují o vedení, Mexičané se zase zoufale snaží o vyrovnání. Výsledkem toho je, že úroveň hry výrazně poklesla.
     
    52:25
    Obrázek hry se nemění. Mexičanům nyní čas ubíhá ohromně rychle, Bulharům zase proklatě pomalu. Vítěz tohoto střetnutí si prakticky již definitivně zajistí udržení se ve II. B divizi a také naději na medaili. Jde zkrátka o hodně.
     
    53:20
    Mexiku se už přes pět minut nepovedlo vystřelit na branku. Bulharům pak zhruba tři minuty.
     
    54:10
    Hra se v tuto chvíli ani příliš nekouskuje. Jeden útok střídá druhý, končí ale z obou stran všechny stejně. Ztrátou puku na zadním mantinelu, případně už na útočných modrých čarách.
     
    54:55
    Teď se povedlo Nakovovi proniknout k puku v pravém kruhu, podle všeho ale nastřelil jen boční síť.
     
    55:35
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A tohle může být rozhodující úder Bulharů! Zničehonic se dokázal u zadního mantinelu uvolnit kolem bránícího protihráče D. Dilkov, který přihrál mezi kruhy MIROSLAVOVI VASILEVOVI, jenž udělal pár kroků do levé strany a obstřelil brankáře Payra! Bulhaři odskakují do vedení o dvě branky. Asistence: Daniel Dilkov, Veselin Dilkov.
    55:35 Miroslav VASILEV - 4:2
     
    57:10
    Mexičané se snaží vytvořit na bulharský tým tlak, jejich nápor ale vyznívá prozatím vniveč.
     
    57:45
    Bulharsko se ubránilo i další zteči soupeře a vyrazilo samo do útočného pásma.
     
    58:15
    Kotouč vyletěl do hlediště za brankou Mexika. Vhazovat se v pravém kruhu.
     
    58:31
    Mexičané vyráží do útoku, kde se potřebují usadit, aby mohli odvolat brankáře.
     
    58:40
    To se jim ale nepovedlo. Znovu se k puku vrací Bulhaři, kteří rychle přechází střední pásmo.
     
    58:47
    A je po mexických nadějích. Dvě minuty za podražení dostává Christopher Mendez.
     
    59:20
    Bulhaři se už ani moc netlačí do střelby. Hlavně si dávají pozor, aby nedošlo k nějakému brejku v oslabení.
     
    Konec zápasu.
     
    Bulharsko zvítězilo v důležitém utkání proti Mexiku 4:2 a výrazně se tím přiblížilo k udržení II. B divize i pro příští rok. Nyní se mohou snažit o to, aby z Turecka přivezli domů jednu z medailí. Rozhodně mají na to, aby na tomto šampionátu vybojovali zajímavé výsledky. Mexiko naopak bude muset jednoznačně porazit SAE, které bude určitě dost kousat, jelikož v sestavě tohoto arabského celku nalezneme z hlediska divizí světového šampionátu zajímavá evropská jména.
     
    Utkání sledovalo 63 diváků.
     
    Hráči zápasu jsou na straně Bulharska brankář Dimitar Dimitrov, který si připsal 26 zákroků, a na straně Mexika kapitán Hector Majul, autor jedné branky a střelecky nejaktivnější hráč Mexičanů. (17:36:23)

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 5. Gatčev (Yotov), 28. Nakov (Muhačev), 31. Vasilev, 56. Vasilev (Dilkov, Dilkov) – 2. Majul, 45. Tapia (Valencia, Macubara)


    Bulharsko: Dimitrov (Karabadjakov) – K. Dikov, Gatčev (C), Boyadjiev, D. Georgiev, Muhačev, Stamenov, Dikov, Raynov – Vasilev, Dilkov, Yotov – Tčaliov (C), Nikolov, T. Georgiev (A) – Džorov, Nakov, V. Dikov – Kožuharov, Vačkov, Rodorov.
    Trenér: Tomáš Ceperko

    Mexiko: Payro (de Antunano) – Ugarte (A), Ayala, Macubara, Rullan (A), Bonilla, Ch. Mendez – L. Valencia, E. Valencia, A. Valencia – Majul (C), Cuellar, Diaz – Chavez, Apud, Tapia – Ramos, Garcia, Rosales – Mendez
    Trenér: Diego de la Garma

    Rozhodčí: Trpimir Piragič (CRO) – Nathan Carmichael (GBR), Taha Kavlakoglu (TUR)

    Diváci: 63
    bahis siteleri