Nový Zéland – Belgie 1:4 (kon.) | Bulharsko – Mexiko 4:2 (kon.) | Turecko – SAE 0:8 (kon.)
konec
Bulharsko
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Mexiko
Pondělí 17.04.2023, 15:30 • Silivrikapı Buz Pateni Salonu, Istanbul • Mistrovství světa - II. B Divize • 1. kolo
Partner:
    55:35 Miroslav VASILEV - 4:2
     
    55:35
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A tohle může být rozhodující úder Bulharů! Zničehonic se dokázal u zadního mantinelu uvolnit kolem bránícího protihráče D. Dilkov, který přihrál mezi kruhy MIROSLAVOVI VASILEVOVI, jenž udělal pár kroků do levé strany a obstřelil brankáře Payra! Bulhaři odskakují do vedení o dvě branky. Asistence: Daniel Dilkov, Veselin Dilkov.
    44:01 Angel TAPIA - 3:2
     
    44:01
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou početní převahu se Mexiku daří využít! ANGEL TAPIA v levém kruhu našel prostor ke střele nad rameno Dimitrova na vzdálenější tyči a vsítil kontaktní branku! Mexiko navíc bude ještě takřka dvě minuty hrát proti čtyřem. Asistence: Alexander Valencia, Tošio Macubara.
    30:23 Miroslav VASILEV - 3:1
     
    30:23
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Byť byl před brankou odstaven Yotov od kotouče, stihl ho ještě přikopnout k číhajícímu MIROSLAVOVI VASILEVOVI, který pohotově z bekhendu obstřelil brankáře Payra! Bulharsko odskakuje rychle do vedení o dvě branky. Asistence:
    27:58 Martin NAKOV - 2:1
     
    27:58
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se ale Bulhaři dočkali a dostávají se do vedení 2:1! MARTIN NAKOV se dostal před brankou k puku, který původně zavezl za branku Muchačev. Nakov se nerozpakoval, rychle vystřelil a zaskočil tím Payra, jenž nedokázal jeho střelu zastavit. Asistence: Stanislav Muhačev.
    05:00 GATČEV - 1:1
     
    05:00
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Ale toto se Bulharům povedlo! Yotov operoval za brankou a velmi dobře viděl najíždějícího YANAKIHO GATČEVA, kterému poslal pas před kruhy. Gatčev se opřel do puku a svůj projektil poslal za záda brankáře Payra pod horní tyč! Také Bulharsko využívá přesilovou hru. Asistence: Alexej Yotov.
    01:51 MAJUL - 0:1
     
    01:51
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané využívají přesilovou hru! Povedená sólo akce HECTORA MAJULA, jenž se zmocnil puku ve středním pásmu, prokličkoval se až do prostoru mezi kruhy, udělal ještě jeden krůček do strany a prostřelil brankáře Dimitrova! Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 5. Gatčev (Yotov), 28. Nakov (Muhačev), 31. Vasilev, 56. Vasilev (Dilkov, Dilkov) – 2. Majul, 45. Tapia (Valencia, Macubara)


    Bulharsko: Dimitrov (Karabadjakov) – K. Dikov, Gatčev (C), Boyadjiev, D. Georgiev, Muhačev, Stamenov, Dikov, Raynov – Vasilev, Dilkov, Yotov – Tčaliov (C), Nikolov, T. Georgiev (A) – Džorov, Nakov, V. Dikov – Kožuharov, Vačkov, Rodorov.
    Trenér: Tomáš Ceperko

    Mexiko: Payro (de Antunano) – Ugarte (A), Ayala, Macubara, Rullan (A), Bonilla, Ch. Mendez – L. Valencia, E. Valencia, A. Valencia – Majul (C), Cuellar, Diaz – Chavez, Apud, Tapia – Ramos, Garcia, Rosales – Mendez
    Trenér: Diego de la Garma

    Rozhodčí: Trpimir Piragič (CRO) – Nathan Carmichael (GBR), Taha Kavlakoglu (TUR)

    Diváci: 63
    bahis siteleri