Lucembursko – Thajsko 2:10 (kon.)
konec
Lucembursko
2:10 (0:2, 1:5, 1:3)
Thajsko
Úterý 18.04.2023, 20:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. A Divize
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Příjemné úterý všem hokejovým fajnšmekrům! Turnaj divize IIIA v Kapském Městě dnes večer pokračuje utkáním mezi Lucemburskem a Thajskem.
     
    Lucembursko do zápasového kolotoče letošního šampionátu vstoupí teprve dnes. V Jihoafrické republice se bude snažit si spravit chuť po loňském nepříliš povedeném vystoupení: před sestupem do nižší divize ho tehdy zachránilo jen administrativní vyřazení Ruska a Běloruska z elitní skupiny a s ním související zrušení sestupů. Uvidíme, jak si povede tentokrát.
     
    Thajsko už má první utkání za sebou a nutno podotknout, že zcela jistě nevyšlo dle jeho představ. Jihoasijské derby s Tchaj-wanem skončilo pro svěřence kanadského trenéra Tomase Stasnyho debaklem 2:11, které svými trefami mírnili Rakchai Sukwiboon a Jan Isaksson. Premiéra v divizi IIIA tedy úspěšná nebyla, bude druhý duel v Kapském Městě lepší?
     
    Úvodní sestavy:

    Lucembursko: Lepage (Oberweis) – Zrika, Beran (A), Groenlund, Di. Mededovic, P. Vincens, Braun, Sinner – Nunes, Potucek, C. Mossong (A) – Church, Cannon, N. Mossong – De. Mededovic, Biver, A. Vincens – Springer.
    Trenér: Christer Eriksson (SWE).

    Thajsko: Kleineschay (Ungkulpattanasuk) – Kindborn (C), Nagayama (A), Harnchaipibulgul, Thanakroekkait, Chau-Urai, Vatanapanyakul, Ingkharratphithakon – Forstner, Aarola (A), Isaksson – Khuhakaew, Limpinphet, Kitayama – Sukwiboon, Promthong, Luckanatinakorn – Jaratwuttipreeda, Hongswadhi.
    Trenér: Tomas Stastny (CAN).

    Rozhodčí: Al Jneibi (UAE) – Lhotský (CZE), van Rooyen (RSA).
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný úterní večer, utkání začíná zhruba za čtvrt hodiny! Níže si můžete prohlédnout dnešní zahajovací sestavy.
     
    Oba celky vyráží na hrací plochu. Lucembursko si zvolilo bílé dresy, Thajsko dnes obléklo modré.
     
    Sudí svolává první lajny do kruhu, jdeme na to!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Jako první se do útoku vydali asijští reprezentanti, kteří v úvodních sekundách drží hru u Lepageho.
     
    00:22
    V hale na malou chvíli zhaslo osvětlení, vše se ovšem nyní už zdá být v pořádku. Lepage si po střele z modré čáry připisuje další zákrok, dnes už druhý.
     
    01:23
    Thajsko má hru pod kontrolou a tlačí na Lepageho svatyni, gólman Lucemburska musí být ve střehu.
     
    01:56
    Forstner po Kindbornově přihrávce zkusil štěstí střelou z mezikruží, kterou ale trefil jen bránícího Vincense. Obránce je nyní v péči zdravotníka.
     
    02:38
    Lepage si na nedostatek práce stěžovat nemůže, po bleskovém výpadu Thajska nyní čelil nepříjemné teči z hranice brankoviště. Stále ale drží čisté konto.
     
    03:11
    Kindborn se po pravé straně dostal do bezprostřední blízkosti lucemburské svatyně, recept na zatím excelentního gólmana ale nenašel ani on.
     
    03:26
    Thajci si aktivitou vynutili faul, Colm Cannon (LUX) míří na dvě minuty na trestnou lavici za hákování.
     
    03:45
    Isaksson se snažil kotouč za Lepageho doslova protlačit, brankář ale ani tentokrát nepovolil a puk pokryl. Lucemburská obrana je zatím hodně rozháraná.
     
    04:24
    Lucembursku se poprvé podařilo vyhodit puk na druhý konec kluziště, protihráči ho ale rychle z vlastního pásma vylovili a vrátili se před Lepageho.
     
    04:45
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Evropský výběr na nedůslednost v defenzívě přeci jen doplatil, Thajsko využívá přesilovku a na konci páté minuty se ujímá vedení! Zadáci si vůbec nepohlídali volného CHANOKCHONA LIMPINPHETA, který Lepageho pokořil dorážkou z pozice u pravé tyče – 0:1! Asistence: Phandaj Khuhakaew, Patrick Forstner.
    04:45 Chanokchon LIMPINPHET - 0:1
     
    05:56
    Lucembursko se snaží na inkasovaný zásah odpovědět, Kleineschay musí dnes poprvé zpozornět.
     
    06:31
    Khuhakaew chtěl Lepageho ohrozit z mezikruží, jeden z protihráčů mu ale na poslední chvíli puk.
     
    06:58
    Zákrok Claudeho Mossonga teď hraničil s podrážením, rozhodčího ale ponechal chladným. Thajsko se nicméně znovu vydává do útočného pásma.
     
    07:43
    Harnchaipibulgul pálil od mantinelu, Lepage včas odpověděl a vyrazil puk do ochranné sítě. Lucembusku se stále nedaří srovnat krok se soupeři.
     
    08:23
    Vincens si pohlídal Forstnera a nepustil ho do zakončení, místo toho protihráče natlačil za branku.
     
    08:31
    Za Lepagem následně byla k vidění malá výměna názorů, sudí přerušuje hru. Philippe Vincens (LUX) a Patrick Forstner (THA) dostávají tresty za hrubost, dění bude pokračovat ve formátu čtyři na čtyři.
     
    08:51
    Bekhendová střela z hodně těžkého úhlu končí ve výstroji připraveného Lepageho, který si zodpovědně hlídal bližší tyč. Hra je na chvíli zastavena.
     
    09:24
    Obrovská šance na druhé straně kluziště! Church se zničehonic dostal do úniku, přičemž jeho následné zakončení připravený Kleineschay vytěsnil mimo nebezpečí!
     
    10:10
    Kindbornova prudká dělovka z modré čáry zasáhla Berana do holeně, lucemburský obránce se teď snaží pochroumanou nohu rozhýbat.
     
    10:48
    Kindborn udržel puk před modrou a poslal ho do chumlu hráčů před brankovištěm, Lepage je pod tlakem.
     
    10:55
    Dino Mededovic (LUX) mizí na lavici hanby za hákování, Thajci mají šanci navýšit svůj náskok.
     
    11:41
    Cannon úspěšně vystrčil puk za hranici obranného pásma, Lepage může na chvíli vydechnout.
     
    12:07
    Sledujeme dlouhou kombinaci Thajska, která zatím ve střelu nevyústila. Lepage musí být ve střehu.
     
    12:18
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    V Kapském Městě už to je o dvě branky! Na střeleckou listinu se zapisuje JAN ISAKSSON, který zachytil Kindbornovu přihrávku zpoza klece a následným zakončením z hranice brankoviště vysvobodil Mededovice z trestné lavice – 0:2! Asistence: Ken Kindborn, Kim Aarola.
    12:18 Jan ISAKSSON - 0:2
     
    13:37
    Hraje se nahoru dolu, ani jednomu výberu se teď nedaří se na delší dobu usadit v útočné třetině.
     
    14:15
    Mossong se protáhl do útoku a chtěl poslat pryž na spoluhráče, který najížděl na pravý kruh, jenže jeho přihrávku vystihl pohotový thajský zadák.
     
    14:58
    Church se obtočil kolem thajské branky, ani jeho následný pas ale nebyl přesný. Beran ho zachytil až za modrou čarou, Lucembursko tak ztrácí pásmo.
     
    15:37
    Harnchaipibulgul rozehrává puk, Thajsko se snaží po dlouhé době zakotvit před Lepageho svatyní.
     
    16:30
    Odpískáno zakázané uvolnění, další vhazování proběhne po levici lucemburského brankáře.
     
    16:51
    Khuhakaew jednoduchou ranou z prostoru pro buly na Lepageho nevyzrál, dění je znovu přerušeno.
     
    17:26
    Nagayama nahodil kotouč za lucemburskou branku, kde se o něj nyní bojuje. Thajsko je stále jednoznačně aktivnějším celkem na bitevním poli.
     
    17:54
    Na trestnou lavici tentokrát usedá Ken Kindborn (THA), Lucembursko si poprvé vyzkouští přesilovku.
     
    18:18
    První třetina se pomalu ale jistě chýlí ke konci. Thajsko si zatím v oslabení počíná zkušeně a drží hru daleko od branky Kleineschaye, který je bez práce.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    19:20
    Střela z modré čáry vedla k poněkud nepřehledné situaci před thajskou brankou, jeden z bránících borců kotouč následně vyhodil ven ze třetiny.
     
    19:40
    Mossong zakončením takřka z rohu kluziště Kleineschaye nepotrápil, úvodní perioda je minulostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:50.
     
    Utkání v Kapském Městě má trochu překvapivý průběh. Thajsko je sice papírově méně zkušeným týmem, zatím však na hrací ploše dominuje a nebýt výborného výkonu Lepageho mezi třemi tyčemi, byl by jeho náskok daleko vyšší. Svěřenci trenéra Stastnyho nicméně na strážce lucemburské svatyně dosud našli recept jen dvakrát. Inu, uvidíme, jak se bitva bude vyvíjet dál.
     
    Střely na branku: 4 – 22.
     
    Start prostřední části se zřejmě o malou chvíli odloží, rozhodčí se nyní snaží spravit nějakou neduhu na hrací ploše v thajském obranném pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Vše už je v pořádku, bitva může pokračovat. Beran hned zkraje periody nahodil puk na Kleineschaye z modré čáry, thajský gólman byl ale ve střehu.
     
    20:41
    První zákrok ve druhé třetině si na své konto obratem připisuje také Lepage na druhé straně, hra bude pokračovat vhazováním po jeho pravé ruce.
     
    21:12
    Kevin Groenlund (LUX) si teď u hrazení počínal hodně nevybíravě, jeho trest za nedovolené bránění aktivnímu Thajsku poskytne další přesilovku.
     
    21:47
    Kindborn chtěl opět ohrozit lucemburskou klec projektilem z prostoru mezi modrou a kruhem, do dráhy střely se ale tentokrát postavil jeden z protihráčů.
     
    22:13
    Vincensovi sice snahu nemůžeme upřít, ale odzbrojit protihráče u mantinelu nedokázal. Thajsko útočí.
     
    22:35
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Lucembursko dnes vůbec neví, jak hlídat předbrankový prostor a znovu inkasuje v početní nevýhodě! Na rozdíl tří gólů přesnou dorážkou upravuje JAN ISAKSSON, který si tak poměrně brzy zadělává na hattrick – 0:3! Asistence: Ken Kindborn, Hideki Nagayama.
    22:35 Jan ISAKSSON - 0:3
     
    23:58
    A už to mohlo být o čtyři zásahy! Lepage se teď musel hodně natáhnout, aby vykryl další zakončení dotěrného Isakssona!
     
    24:07
    Isakssona následně před brankovištěm poslal k zemi Lenny Braun (LUX), který je trestán za hrubost.
     
    24:50
    Kindbornova střela projela jen těsně vedle vzdálenější tyče lucemburské svatyně, od dalšího gólu nás teď dělilo jen pár centimetrů!
     
    25:18
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá přesilovka, čtvrtý kotouč v lucemburské svatyni! Thajsko si na ledě dělá, co chce, a znovu úspěšně rozebralo soupeřovu obranu. MASATO KITAYAMA zachytil krátkou přihrávku na pravém kruhu a následně zamířil přesně ke vzdálenější tyči Lepageho svatyně – 0:4! Asistence: Jan Isaksson, Kim Aarola.
    25:18 Masato KITAYAMA - 0:4
     
    25:18
    Oddechový čas pro tým Lucembursko.
     
    25:57
    Kleineschay je poprvé v této třetině pod mírným tlakem, kterému nicmeně zatím zvládá čelit. Lucembursko se snaží co nejdříve zastavit krvácení.
     
    26:24
    Promthong se dostal až před Lepageho, který následně čelil nepříjemné střele na přední tyč. Lucemburský gólman jí vyrazil mimo nebezpečí.
     
    27:41
    Nagayama nyní trpělivě drží kotouč za svou bránou a čeká, až se na led dostane nová thajská formace.
     
    27:58
    Asijský celek stále kontroluje hru, Lucembursku se vůbec nedaří výrazněji promluvit do dění na ledě.
     
    28:44
    Mededovic vyrazil po levém křídle do útoku, na hranici ofenzivní třetiny ho jeden z protihráčů tvrdě přišpendlil na mantinel. Bude se vylučovat.
     
    29:06
    Trest za vražení na hrazení si do statistik zapisuje Papan Thanakroekkiat (THA), Thajsko jde do čtyř.
     
    29:28
    Thajsko se ve vlastním oslabení dostalo do přečíslení dva na jednoho, Forstner ale na mezikruží následně minul lucemburskou klec!
     
    29:36
    Lucembursko si vyzkouší přesilovku pět na tři! Thanakroekkiatovi bude dělat společnost Ken Kindborn (THA), který je vykázán za vražení na hrazení a po "diskuzi" se sudím také za nesportovní chování. Mimo hru tak bude hned čtyři minuty.
     
    30:44
    Kleineschay teď musí být ve střehu, Lucembursko je snad vůbec poprvé delší dobu usazeno v útoku.
     
    31:37
    Kotouč už poněkolikáté letí až za Lepageho svatyni, evropskému týmu se nedaří ohrozit klec soupeřů.
     
    31:58
    Cannon se blýskl poměrně pěknou střelou z mezikruží, která ale za připraveného Kleineschaye neprošla.
     
    32:29
    Thajský gólman vyzrál na centra druhé lucemburské formace i podruhé, přičemž Cannon na něj tentokrát pálil z kruhu. Hra je na chvíli přerušena.
     
    32:57
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Kleineschay přichází o čisté konto, Lucembursko je zpět ve hře! KEVIN GROENLUND odčinil své vyloučení ze začátku druhé části a projektilem pod víko snižuje thajský náskok na "pouhé" tři zásahy – 1:4! Bez asistence.
    32:57 Kevin GROENLUND - 1:4
     
    33:22
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat, tak tohle je pro Lucemburky hodně hořká pilulka! Nedůslednosti evropské defenzívy využil HIDEKI NAGAYAMA, který se prosadil zakončením nad položeného strážce svatyně – 1:5! Asistence: Patrick Forstner, Ken Kindborn.
    33:22 Hideki NAGAYAMA - 1:5
     
    34:08
    Hraje se nahoru dolu. Kotouč nyní zmizel v rukavici Bena Kleineschaye, který vyzrál na zakončení z kruhu.
     
    34:51
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Tahle souhra už zaváněla exhibicí, Thajsko v Kapském Městě odskakuje do pohodlného pětibrankového náskoku! Kindbornova krátká přihrávka z pravé strany zamířila přesně na hůl volného JANA ISAKSSONA, který rychlou střelou k levé tyči uzavírá hattrick – 1:6! Asistence: Ken Kindborn, Kim Aarola.
    34:51 Jan ISAKSSON - 1:6
     
    35:04
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Včera Thajsko muselo debakl kousat, nyní ho samo naděluje! Pod sedmý zásah se podepisuje PHANDAJ KHUHAKAEW, lucemburská obrana je v rozkladu a s rychlými a aktivním protihráči si teď vůbec neví rady – 1:7! Asistence: Chanokchon Limpinphet, Hideki Nagayama.
    35:04 Phandaj KHUHAKAEW - 1:7
     
    35:50
    Přímo hororový sled událostí pro Lucembursko, které bude muset po slepených gólech bránit oslabení. Dino Mededovic (LUX) jde ven za hákování.
     
    36:45
    Thajsko kombinuje před Lepageho svatyní, gólman Lucemburska ale v oslabení moc práce nemá.
     
    37:17
    Čtveřice lucemburských hráčů tahá nohy a nedaří se jí se dostat na kotouč. Thajští hráči se nyní snaží Lepageho ostřelovat, co nejčastěji to jen jde.
     
    38:26
    Mededovic už je nějakou dobu z trestné lavice venku, Lucembursko tentokrát náročné oslabení přežilo. Jeho protiútok teď větší šanci nepřinesl.
     
    38:55
    Druhá třetina za malou chvíli skončí, pětašedesát sekund před sirénou uvidíme buly před Lepagem.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:25
    Kotouč po nepřehledné skrumáži u lucemburské svatyně končí ve výstroji hbitého Lepageho.
     
    39:35
    Jan Isaksson (THA) na dvě minuty usedá na trestnou za podrážení, Thajsko dějství dohraje ve čtyřech.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:45.
     
    Pokud si dovolím říct, že v Kapském Městě je již nyní o vítězi rozhodnuto, pravděpodobně to nebude úplně kontroverzní výrok. Lucembursko je dnes ve všech aspektech hry jednoznačně horším týmem, po první třetině se mu vůbec nepodařilo se soupeřem srovnat krok. Thajsko naopak zintenzivnilo svou snahu v útoku a bezradného Lepageho propálilo celkem pětkrát, zatímco soupeř zvládl zareagovat jen jednou. Skóre tedy po čtyřiceti minutách hry zní propastných 1:7.
     
    Střely na branku: 22 – 38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Poslední dějství je v plném proudu. Thajsko do něj vstupuje ve čtyřech, na trestné sedí Isaksson.
     
    40:47
    Mossong hledal spoluhráče před brankovištěm, thajská obrana ho ale hlídala a nedovolila mu puk zachytit.
     
    41:38
    Isaksson se vrátil na hrací plochu, Thajsko je v plném počtu. Lucembursko nicméně i nadále drží hru před Kleineschayem a chce se prosadit.
     
    42:16
    Lepage si počíhal na střelu z pravé strany a připsal si na své konto další úspěšný zákrok, Lucembursko se obratem dostalo k puku a zamířilo do protiútoku.
     
    42:58
    Paže sudího ze Spojených arabských emirátů po ostrém hitu u mantinelu znovu vystřelila nahoru, při nejbližším přerušení se bude trestat na straně Thajska.
     
    43:08
    Šanci snížit manko Lucembursku poskytl Ramin Chan-Urai (THA), který jde ven za vražení na hrazení.
     
    43:55
    Krátká série přihrávek Lucemburska vedla ke střele ze zadní hranice kruhu, která nesla rukopis Colma Cannona. Kleineschay byl i tentokrát ve střehu.
     
    44:31
    Poměr sil na ledě se vyrovná, právě Colm Cannon (LUX) je nyní trestán za nedovolené bránění.
     
    44:56
    Promthong táhne hru dopředu po pravém křídle, Thajsko se snaží se přesunout před Lepageho klec.
     
    45:28
    Sledujeme přesilovku Thajska, Chan-Uraiův trest už vypršel. Lucemburská obrana je znovu pod tlakem, byť zatím menším než v předchozích oslabeních.
     
    45:56
    Nagayama se blýskl prudkou ranou z voleje z prostoru mezi modrou a kruhou, Lepage se ale včas natáhl ke vzdálenější tyči a kotouč zastavil.
     
    46:23
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Erikssona budou muset zapracovat na oslabeních, Thajsko využívá další početní výhodu a blíží se k metě deseti branek! Kindbornovu odraženou střelu za Lepageho doklepl volný MASATO KITAYAMA, hattricky dnes uvidíme možná dva – 1:8! Asistence: Ken Kindborn, Jan Isaksson.
    46:23 KITAYAMA - 1:8
     
    46:53
    Na vyhřáté místo po Cannonovi teď usedne pro změnu Demir Mededovic (LUX), a to za vysokou hůl.
     
    47:55
    Lucembursko je znovu zataženo v obraně a vůbec se mu nedaří aktivní protihráče odzbrojit.
     
    48:05
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé, MASATO KITAYAMA má hattrick! Kindborn mu po dlouhé sérii přihrávek naservíroval puk na mezikruží, přičemž útočník s japonskými kořeny následně nedal bezmocnému Lepagovi šanci včas zakročit – 1:9! Asistence: Ken Kindborn, Hideki Nagayama.
    48:05 KITAYAMA - 1:9
     
    48:53
    Puk nyní po lucemburské střele nebezpečně poskakoval před thajskou klecí, nakonec z toho ale nic nebylo. Kleineschay si jistě oddechl.
     
    49:35
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Zoufalému výkonu lucemburské obrany nasazuje korunu desátý zásah, svěřenci kouče Erikssona jsou zralí na ručník! Odevzdaná defenzíva znovu nezvládla včas ukořistit odražený kotouč, který po střele Vatanapanyakula za Lepageho doklepl pohootvý RAKCHAI SUKWIBOON – 1:10! Asistence: Araya Vatanapanyakul.
    49:35 Rakchai SUKWIBOON - 1:10
     
    50:19
    Rozhodčí přerušil hru a ukázal na Thierryho Berana (LUX), kterého poslal na trestnou za držení.
     
    50:55
    Zrika vybojoval kotouč za hranici pásma a následně ho zavezl do rohu za Kleineschaye, čímž odkrojil cenné vteřinky z lucemburského oslabení.
     
    51:18
    No, tak tohle vůbec nevidíme rádi. Stejně jako na začátku první třetiny teď v hale vypadlo osvětlení, snad se znovu bude jednat jen o krátký blackout...
     
    51:42
    Hra už v Kapském Městě pokračuje dál, nucena pauza trvala jen pár vteřin. Thajsko znovu míří dopředu.
     
    52:12
    O kosmetickou úpravu skóre se nyní pokusil Church, Kleineschay ale jeho zakončení hravě zkrotil.
     
    52:51
    Hraje se nahoru dolu, Lucembursko je teď častěji na kotouči a snaží se se usadit v útočném pásmu.
     
    53:56
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen tu máme ještě jeden lucemburský zásah! Mossong od mantinelu nahodil puk na branku, přičemž Kleineschay sice Potucekovu teč následně vykryl, s dorážkou COLMA CANNONA si už ale rady nevěděl – 2:10! Asistence: Kristian Potucek, Claude Mossong.
    53:56 Colm CANNON - 2:10
     
    54:30
    Hru v Kapském Městě znovu zastavil kratičký blackout, vše už je ale jak má být. Forstner teď krouží kolem lucemburské svatyně a hledá nějakého spoluhráče.
     
    55:28
    Utkání se už více méně jen dohrává, moc zajímavého toho teď na ledě k vidění není. Lucembursko je teď aktivnějším celkem na hrací ploše.
     
    Dnešní utkání sleduje 51 diváků.
     
    56:08
    Teď ale evropský výběr znovu půjde do čtyř, trest za příliš mnoho hráčů odsedí Olivier Biver (LUX).
     
    56:45
    Lepage sice dnes inkasoval hned desetkrát, i tak si ale dovolím říct, že podává dobrý výkon. Důkazem může být i fakt, že si teď poradil s hodně nepříjemným thajským zakončením z prostoru pro vhazování.
     
    57:21
    Khuhakaew se vyznamenal v defenzívě a nepustil do zakončení Churche, kterého natlačil za bránu.
     
    57:57
    Thajská střela teď orazítkovala hrazení za lucemburskou klecí, Lepage nemusel zasahovat.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:39
    Lepage si na své konto připisuje ještě jeden zákrok, vhazovat se teď bude po jeho pravé ruce.
     
    59:17
    Běží poslední minuta hry, která se v samotném závěru rychle přelévá z jedné strany na druhou.
     
    59:46
    Sinner ve středním pásmu vystihl přihrávku, která mířila na Jaratwuttipreedu. Duel se rychle chýlí ke konci.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči utkání
    LUX: Philippe LEPAGE (43 zák., úsp. 81,1 %)
    THA: Jan ISAKSSON (3+2)
     
    Kapské Město hlásí dohráno! Lucembursko do letošního turnaje vstupuje debaklem, Thajsko si spravilo chuť po včerejší vysoké porážce s Tchaj-wanem a připisuje si cenné tři body za vítězství 10:2! Evropský výběr doplatil na opravdu tristní výkon jeho defenzívy. Nebýt solidního výkonu Philippa Lepageho mezi třemi tyčemi, mohl dnes prohrát ještě daleko větším rozdílem.
     
    Lucembursko hned zítra čeká duel s Turkmenistánem, zatímco Thajsko si po vítězství užije den volna a ve čtvrtek se poté vrhne na stejného soupeře.
     
    Střely na branku: 30 – 54.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (22:29:41)

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 33. Groenlund, 54. Cannon (Potucek, C. Mossong) – 5. Limpinphet (Khuhakaew, Forstner), 13. Isaksson (Kindborn, Aarola), 23. Isaksson (Kindborn, Nagayama), 26. Kitayama (Isaksson, Aarola), 34. Nagayama (Forstner, Kindborn), 35. Isaksson (Kindborn, Aarola), 36. Khuhakaew (Limpinphet, Nagayama), 47. Kitayama (Kindborn, Isaksson), 49. Kitayama (Kindborn, Nagayama), 50. Sukwiboon (Vatanapanyakul)


    Lucembursko: Lepage (Oberweis) – Zrika, Beran (A), Groenlund, Di. Mededovic, P. Vincens, Braun, Sinner – Nunes, Potucek, C. Mossong (A) – Church, Cannon, N. Mossong – De. Mededovic, Biver, A. Vincens – Springer.
    Trenér: Christer Eriksson (SWE).

    Thajsko: Kleineschay (Ungkulpattanasuk) – Kindborn (C), Nagayama (A), Harnchaipibulgul, Thanakroekkait, Chau-Urai, Vatanapanyakul, Ingkharratphithakon – Forstner, Aarola (A), Isaksson – Khuhakaew, Limpinphet, Kitayama – Sukwiboon, Promthong, Luckanatinakorn – Jaratwuttipreeda, Hongswadhi.
    Trenér: Tomas Stastny (CAN).

    Rozhodčí: Al Jneibi (UAE) – Lhotský (CZE), van Rooyen (RSA).

    Diváci: 51
    bahis siteleri