Lucembursko – Thajsko 2:10 (kon.)
konec
Lucembursko
2:10 (0:2, 1:5, 1:3)
Thajsko
Úterý 18.04.2023, 20:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. A Divize
Partner:
    53:56 Colm CANNON - 2:10
     
    53:56
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen tu máme ještě jeden lucemburský zásah! Mossong od mantinelu nahodil puk na branku, přičemž Kleineschay sice Potucekovu teč následně vykryl, s dorážkou COLMA CANNONA si už ale rady nevěděl – 2:10! Asistence: Kristian Potucek, Claude Mossong.
    49:35 Rakchai SUKWIBOON - 1:10
     
    49:35
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Zoufalému výkonu lucemburské obrany nasazuje korunu desátý zásah, svěřenci kouče Erikssona jsou zralí na ručník! Odevzdaná defenzíva znovu nezvládla včas ukořistit odražený kotouč, který po střele Vatanapanyakula za Lepageho doklepl pohootvý RAKCHAI SUKWIBOON – 1:10! Asistence: Araya Vatanapanyakul.
    48:05 KITAYAMA - 1:9
     
    48:05
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé, MASATO KITAYAMA má hattrick! Kindborn mu po dlouhé sérii přihrávek naservíroval puk na mezikruží, přičemž útočník s japonskými kořeny následně nedal bezmocnému Lepagovi šanci včas zakročit – 1:9! Asistence: Ken Kindborn, Hideki Nagayama.
    46:23 KITAYAMA - 1:8
     
    46:23
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Erikssona budou muset zapracovat na oslabeních, Thajsko využívá další početní výhodu a blíží se k metě deseti branek! Kindbornovu odraženou střelu za Lepageho doklepl volný MASATO KITAYAMA, hattricky dnes uvidíme možná dva – 1:8! Asistence: Ken Kindborn, Jan Isaksson.
    35:04 Phandaj KHUHAKAEW - 1:7
     
    35:04
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Včera Thajsko muselo debakl kousat, nyní ho samo naděluje! Pod sedmý zásah se podepisuje PHANDAJ KHUHAKAEW, lucemburská obrana je v rozkladu a s rychlými a aktivním protihráči si teď vůbec neví rady – 1:7! Asistence: Chanokchon Limpinphet, Hideki Nagayama.
    34:51 Jan ISAKSSON - 1:6
     
    34:51
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Tahle souhra už zaváněla exhibicí, Thajsko v Kapském Městě odskakuje do pohodlného pětibrankového náskoku! Kindbornova krátká přihrávka z pravé strany zamířila přesně na hůl volného JANA ISAKSSONA, který rychlou střelou k levé tyči uzavírá hattrick – 1:6! Asistence: Ken Kindborn, Kim Aarola.
    33:22 Hideki NAGAYAMA - 1:5
     
    33:22
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat, tak tohle je pro Lucemburky hodně hořká pilulka! Nedůslednosti evropské defenzívy využil HIDEKI NAGAYAMA, který se prosadil zakončením nad položeného strážce svatyně – 1:5! Asistence: Patrick Forstner, Ken Kindborn.
    32:57 Kevin GROENLUND - 1:4
     
    32:57
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Kleineschay přichází o čisté konto, Lucembursko je zpět ve hře! KEVIN GROENLUND odčinil své vyloučení ze začátku druhé části a projektilem pod víko snižuje thajský náskok na "pouhé" tři zásahy – 1:4! Bez asistence.
    25:18 Masato KITAYAMA - 0:4
     
    25:18
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá přesilovka, čtvrtý kotouč v lucemburské svatyni! Thajsko si na ledě dělá, co chce, a znovu úspěšně rozebralo soupeřovu obranu. MASATO KITAYAMA zachytil krátkou přihrávku na pravém kruhu a následně zamířil přesně ke vzdálenější tyči Lepageho svatyně – 0:4! Asistence: Jan Isaksson, Kim Aarola.
    22:35 Jan ISAKSSON - 0:3
     
    22:35
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Lucembursko dnes vůbec neví, jak hlídat předbrankový prostor a znovu inkasuje v početní nevýhodě! Na rozdíl tří gólů přesnou dorážkou upravuje JAN ISAKSSON, který si tak poměrně brzy zadělává na hattrick – 0:3! Asistence: Ken Kindborn, Hideki Nagayama.
    12:18 Jan ISAKSSON - 0:2
     
    12:18
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    V Kapském Městě už to je o dvě branky! Na střeleckou listinu se zapisuje JAN ISAKSSON, který zachytil Kindbornovu přihrávku zpoza klece a následným zakončením z hranice brankoviště vysvobodil Mededovice z trestné lavice – 0:2! Asistence: Ken Kindborn, Kim Aarola.
    04:45 Chanokchon LIMPINPHET - 0:1
     
    04:45
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Evropský výběr na nedůslednost v defenzívě přeci jen doplatil, Thajsko využívá přesilovku a na konci páté minuty se ujímá vedení! Zadáci si vůbec nepohlídali volného CHANOKCHONA LIMPINPHETA, který Lepageho pokořil dorážkou z pozice u pravé tyče – 0:1! Asistence: Phandaj Khuhakaew, Patrick Forstner.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 33. Groenlund, 54. Cannon (Potucek, C. Mossong) – 5. Limpinphet (Khuhakaew, Forstner), 13. Isaksson (Kindborn, Aarola), 23. Isaksson (Kindborn, Nagayama), 26. Kitayama (Isaksson, Aarola), 34. Nagayama (Forstner, Kindborn), 35. Isaksson (Kindborn, Aarola), 36. Khuhakaew (Limpinphet, Nagayama), 47. Kitayama (Kindborn, Isaksson), 49. Kitayama (Kindborn, Nagayama), 50. Sukwiboon (Vatanapanyakul)


    Lucembursko: Lepage (Oberweis) – Zrika, Beran (A), Groenlund, Di. Mededovic, P. Vincens, Braun, Sinner – Nunes, Potucek, C. Mossong (A) – Church, Cannon, N. Mossong – De. Mededovic, Biver, A. Vincens – Springer.
    Trenér: Christer Eriksson (SWE).

    Thajsko: Kleineschay (Ungkulpattanasuk) – Kindborn (C), Nagayama (A), Harnchaipibulgul, Thanakroekkait, Chau-Urai, Vatanapanyakul, Ingkharratphithakon – Forstner, Aarola (A), Isaksson – Khuhakaew, Limpinphet, Kitayama – Sukwiboon, Promthong, Luckanatinakorn – Jaratwuttipreeda, Hongswadhi.
    Trenér: Tomas Stastny (CAN).

    Rozhodčí: Al Jneibi (UAE) – Lhotský (CZE), van Rooyen (RSA).

    Diváci: 51
    bahis siteleri