Lucembursko – Thajsko 2:10 (kon.)
konec
Lucembursko
2:10 (0:2, 1:5, 1:3)
Thajsko
Úterý 18.04.2023, 20:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. A Divize
Partner:
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    56:08
    Teď ale evropský výběr znovu půjde do čtyř, trest za příliš mnoho hráčů odsedí Olivier Biver (LUX).
    53:56 Colm CANNON - 2:10
     
    53:56
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen tu máme ještě jeden lucemburský zásah! Mossong od mantinelu nahodil puk na branku, přičemž Kleineschay sice Potucekovu teč následně vykryl, s dorážkou COLMA CANNONA si už ale rady nevěděl – 2:10! Asistence: Kristian Potucek, Claude Mossong.
     
    50:19
    Rozhodčí přerušil hru a ukázal na Thierryho Berana (LUX), kterého poslal na trestnou za držení.
    49:35 Rakchai SUKWIBOON - 1:10
     
    49:35
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Zoufalému výkonu lucemburské obrany nasazuje korunu desátý zásah, svěřenci kouče Erikssona jsou zralí na ručník! Odevzdaná defenzíva znovu nezvládla včas ukořistit odražený kotouč, který po střele Vatanapanyakula za Lepageho doklepl pohootvý RAKCHAI SUKWIBOON – 1:10! Asistence: Araya Vatanapanyakul.
    48:05 KITAYAMA - 1:9
     
    48:05
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé, MASATO KITAYAMA má hattrick! Kindborn mu po dlouhé sérii přihrávek naservíroval puk na mezikruží, přičemž útočník s japonskými kořeny následně nedal bezmocnému Lepagovi šanci včas zakročit – 1:9! Asistence: Ken Kindborn, Hideki Nagayama.
     
    46:53
    Na vyhřáté místo po Cannonovi teď usedne pro změnu Demir Mededovic (LUX), a to za vysokou hůl.
    46:23 KITAYAMA - 1:8
     
    46:23
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Erikssona budou muset zapracovat na oslabeních, Thajsko využívá další početní výhodu a blíží se k metě deseti branek! Kindbornovu odraženou střelu za Lepageho doklepl volný MASATO KITAYAMA, hattricky dnes uvidíme možná dva – 1:8! Asistence: Ken Kindborn, Jan Isaksson.
     
    44:31
    Poměr sil na ledě se vyrovná, právě Colm Cannon (LUX) je nyní trestán za nedovolené bránění.
     
    43:08
    Šanci snížit manko Lucembursku poskytl Ramin Chan-Urai (THA), který jde ven za vražení na hrazení.
     
    39:35
    Jan Isaksson (THA) na dvě minuty usedá na trestnou za podrážení, Thajsko dějství dohraje ve čtyřech.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    35:50
    Přímo hororový sled událostí pro Lucembursko, které bude muset po slepených gólech bránit oslabení. Dino Mededovic (LUX) jde ven za hákování.
    35:04 Phandaj KHUHAKAEW - 1:7
     
    35:04
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Včera Thajsko muselo debakl kousat, nyní ho samo naděluje! Pod sedmý zásah se podepisuje PHANDAJ KHUHAKAEW, lucemburská obrana je v rozkladu a s rychlými a aktivním protihráči si teď vůbec neví rady – 1:7! Asistence: Chanokchon Limpinphet, Hideki Nagayama.
    34:51 Jan ISAKSSON - 1:6
     
    34:51
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Tahle souhra už zaváněla exhibicí, Thajsko v Kapském Městě odskakuje do pohodlného pětibrankového náskoku! Kindbornova krátká přihrávka z pravé strany zamířila přesně na hůl volného JANA ISAKSSONA, který rychlou střelou k levé tyči uzavírá hattrick – 1:6! Asistence: Ken Kindborn, Kim Aarola.
    33:22 Hideki NAGAYAMA - 1:5
     
    33:22
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat, tak tohle je pro Lucemburky hodně hořká pilulka! Nedůslednosti evropské defenzívy využil HIDEKI NAGAYAMA, který se prosadil zakončením nad položeného strážce svatyně – 1:5! Asistence: Patrick Forstner, Ken Kindborn.
    32:57 Kevin GROENLUND - 1:4
     
    32:57
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Kleineschay přichází o čisté konto, Lucembursko je zpět ve hře! KEVIN GROENLUND odčinil své vyloučení ze začátku druhé části a projektilem pod víko snižuje thajský náskok na "pouhé" tři zásahy – 1:4! Bez asistence.
     
    29:36
    Lucembursko si vyzkouší přesilovku pět na tři! Thanakroekkiatovi bude dělat společnost Ken Kindborn (THA), který je vykázán za vražení na hrazení a po "diskuzi" se sudím také za nesportovní chování. Mimo hru tak bude hned čtyři minuty.
     
    29:28
    Thajsko se ve vlastním oslabení dostalo do přečíslení dva na jednoho, Forstner ale na mezikruží následně minul lucemburskou klec!
     
    29:06
    Trest za vražení na hrazení si do statistik zapisuje Papan Thanakroekkiat (THA), Thajsko jde do čtyř.
     
    25:18
    Oddechový čas pro tým Lucembursko.
    25:18 Masato KITAYAMA - 0:4
     
    25:18
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá přesilovka, čtvrtý kotouč v lucemburské svatyni! Thajsko si na ledě dělá, co chce, a znovu úspěšně rozebralo soupeřovu obranu. MASATO KITAYAMA zachytil krátkou přihrávku na pravém kruhu a následně zamířil přesně ke vzdálenější tyči Lepageho svatyně – 0:4! Asistence: Jan Isaksson, Kim Aarola.
     
    24:50
    Kindbornova střela projela jen těsně vedle vzdálenější tyče lucemburské svatyně, od dalšího gólu nás teď dělilo jen pár centimetrů!
     
    24:07
    Isakssona následně před brankovištěm poslal k zemi Lenny Braun (LUX), který je trestán za hrubost.
     
    23:58
    A už to mohlo být o čtyři zásahy! Lepage se teď musel hodně natáhnout, aby vykryl další zakončení dotěrného Isakssona!
    22:35 Jan ISAKSSON - 0:3
     
    22:35
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Lucembursko dnes vůbec neví, jak hlídat předbrankový prostor a znovu inkasuje v početní nevýhodě! Na rozdíl tří gólů přesnou dorážkou upravuje JAN ISAKSSON, který si tak poměrně brzy zadělává na hattrick – 0:3! Asistence: Ken Kindborn, Hideki Nagayama.
     
    21:12
    Kevin Groenlund (LUX) si teď u hrazení počínal hodně nevybíravě, jeho trest za nedovolené bránění aktivnímu Thajsku poskytne další přesilovku.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    17:54
    Na trestnou lavici tentokrát usedá Ken Kindborn (THA), Lucembursko si poprvé vyzkouští přesilovku.
    12:18 Jan ISAKSSON - 0:2
     
    12:18
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    V Kapském Městě už to je o dvě branky! Na střeleckou listinu se zapisuje JAN ISAKSSON, který zachytil Kindbornovu přihrávku zpoza klece a následným zakončením z hranice brankoviště vysvobodil Mededovice z trestné lavice – 0:2! Asistence: Ken Kindborn, Kim Aarola.
     
    10:55
    Dino Mededovic (LUX) mizí na lavici hanby za hákování, Thajci mají šanci navýšit svůj náskok.
     
    09:24
    Obrovská šance na druhé straně kluziště! Church se zničehonic dostal do úniku, přičemž jeho následné zakončení připravený Kleineschay vytěsnil mimo nebezpečí!
     
    08:31
    Za Lepagem následně byla k vidění malá výměna názorů, sudí přerušuje hru. Philippe Vincens (LUX) a Patrick Forstner (THA) dostávají tresty za hrubost, dění bude pokračovat ve formátu čtyři na čtyři.
    04:45 Chanokchon LIMPINPHET - 0:1
     
    04:45
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Evropský výběr na nedůslednost v defenzívě přeci jen doplatil, Thajsko využívá přesilovku a na konci páté minuty se ujímá vedení! Zadáci si vůbec nepohlídali volného CHANOKCHONA LIMPINPHETA, který Lepageho pokořil dorážkou z pozice u pravé tyče – 0:1! Asistence: Phandaj Khuhakaew, Patrick Forstner.
     
    03:26
    Thajci si aktivitou vynutili faul, Colm Cannon (LUX) míří na dvě minuty na trestnou lavici za hákování.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 33. Groenlund, 54. Cannon (Potucek, C. Mossong) – 5. Limpinphet (Khuhakaew, Forstner), 13. Isaksson (Kindborn, Aarola), 23. Isaksson (Kindborn, Nagayama), 26. Kitayama (Isaksson, Aarola), 34. Nagayama (Forstner, Kindborn), 35. Isaksson (Kindborn, Aarola), 36. Khuhakaew (Limpinphet, Nagayama), 47. Kitayama (Kindborn, Isaksson), 49. Kitayama (Kindborn, Nagayama), 50. Sukwiboon (Vatanapanyakul)


    Lucembursko: Lepage (Oberweis) – Zrika, Beran (A), Groenlund, Di. Mededovic, P. Vincens, Braun, Sinner – Nunes, Potucek, C. Mossong (A) – Church, Cannon, N. Mossong – De. Mededovic, Biver, A. Vincens – Springer.
    Trenér: Christer Eriksson (SWE).

    Thajsko: Kleineschay (Ungkulpattanasuk) – Kindborn (C), Nagayama (A), Harnchaipibulgul, Thanakroekkait, Chau-Urai, Vatanapanyakul, Ingkharratphithakon – Forstner, Aarola (A), Isaksson – Khuhakaew, Limpinphet, Kitayama – Sukwiboon, Promthong, Luckanatinakorn – Jaratwuttipreeda, Hongswadhi.
    Trenér: Tomas Stastny (CAN).

    Rozhodčí: Al Jneibi (UAE) – Lhotský (CZE), van Rooyen (RSA).

    Diváci: 51
    bahis siteleri