Izrael – Austrálie 1:7 (kon.) | Gruzie – Chorvatsko 6:0 (kon.) | Island – Španělsko 4:7 (kon.)
konec
Izrael
1:7 (0:2, 1:3, 0:2)
Austrálie
Pátek 21.04.2023, 12:30 • Pista de Hielo Madrid • Mistrovství světa - II. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Izrael jde na konci zápasu do oslabení. Potrestaným hráčem je Itay Vaitz, třináctý útočník před vlastní bránou úplně zbytečně sestřelil k ledu Todda po odpískání.
     
    44:37
    Nepříjemnosti pro Tomase Landu, kterého Ilja Spektor zasáhl do obličeje vysokou holí a útočníkovi se okamžitě spustila z pusy krev. Austrálie bude hrát čtyřminutovou přesilovku.
     
    37:54
    Honě zbytečný trest pro Izrael, který už při hře pět na pět hrál v šesti, takže krátce po ubráněném oslabení startuje Austrálii přesilovka. Týmový trest odpyká Yann Raskin.
     
    35:53
    Australané míří do čtyř. Tyler Kubara hrál proti pravidlům, podražením zcela evidentně zastavil o snížení se snažícího Levina.
     
    33:29
    Austrálie se může těšit na přesilovku. Po potyčce sice vyfasoval dvě minuty za hrubost John Kennedy, ovšem za Izrael dostal Aviv Milner kromě dvou minut za hrubost ještě menší trest za krosček.
     
    29:41
    Ne, tyhle věci do hokeje nepatří. Timothy Newmark se po inkasovaném gólu ohnal hokejkou a tou podrazil protihráče, od rozhodčích si zaslouženě vysloužil dvouminutový trest. Přesilovka Izraele tak bude mít pokračování.
     
    28:20
    Hodně nespokojený je se svým vyloučením Cameron Todd. První izraelskou přesilovku v utkání způsobil vražením na hrazení, provinil se proti Milnerovi.
     
    18:15
    Komplikace pro Izrael nekončí, bude totiž hrát v oslabení. Na lavici hanby usedl Michael Koževnikov, Beaua Taylora podrazil kolenem.
     
    12:37
    Prvním vyloučeným hráčem je izraelský obránce Timur Galejev, ten nezachytil pohyb Landy a zezadu si proti němu pomohl držením.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 30. Mazour (Ben Tov, Levin) – 4. Kennedy (Virjassov, Haselhurst), 18. Caruana (C. Kubara), 26. Caruana (C. Kubara, Darge), 36. Caruana (C. Kubara), 40. Virjassov (Landa), 52. Malloy (Taylor), 59. Malloy (Darge, Caruana)


    Izrael: Kaliaev (Tichon) – Galejev, M. Koževnikov (C), Sigalov, Kozev, Ben Tov – Milner, Levin (A), Spektor – Aharonovič, J. Koževnikov (A), Mazour – Kapulkin, Halpert, Vorobjov – Chubašvili, Segal, Raskin – Vaitz.
    Trenér: Ty Newberry

    Austrálie: Kimlin (Smart) – Kennedy, Haselhurst, Malloy (C), Woodman (A), Lodge, McGregor, B. Kubara, Pataky – Virjassov, Todd (A), Landa – Caruana, C. Kubara, Darge – T. Kubara, Newmark, Manwarring – Taylor, Camenzind, Webster.
    Trenér: Matti Luoma

    Rozhodčí: Požar (SRB) – Biec (ESP), Wilhelmsen (NOR)

    Diváci: 374
    bahis siteleri