Izrael – Austrálie 1:7 (kon.) | Gruzie – Chorvatsko 6:0 (kon.) | Island – Španělsko 4:7 (kon.)
konec
Izrael
1:7 (0:2, 1:3, 0:2)
Austrálie
Pátek 21.04.2023, 12:30 • Pista de Hielo Madrid • Mistrovství světa - II. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Robert MALLOY - 1:7
     
    58:43
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Hodně kuriózní trefa, o níž se Austrálie postarala při vlastní přesilovce. Odražený puk si našel Wehebe Darge. Střela zápěstím mířila mimo tři tyče, ale od obličeje ROBERTA MALLOYE se odrazila za záda dokonale zaskočeného Kaliaeva. Asistence: Wehebe Darge a Mackenzie Caruana.
     
    57:56
    Izrael jde na konci zápasu do oslabení. Potrestaným hráčem je Itay Vaitz, třináctý útočník před vlastní bránou úplně zbytečně sestřelil k ledu Todda po odpískání.
    51:41 Robert MALLOY - 1:6
     
    51:41
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Do statistik zápasu se zapisuje i čtvrtá formace! Taylor zpoza brány přihrál ROBERTU MALLOYOVI, jenž se rozhodl podpořit ofenzivu a forhendovou střelou z mezikruží našel odkrytý levý horní růžek. Asistence: Beau Taylor.
    45:42 Parádní zákrok Kaliaeva proti Caseymu Kubarovi
     
    45:42
    Fantastický Maxim Kaliaev! Australané nejprve soka dokonale vykombinovali a na Caseyho Kubaru zívala prázdná brána, ovšem izraelský brankář předvedl perfektní tygří skok a puk zachytil pod tělem.
     
    44:37
    Nepříjemnosti pro Tomase Landu, kterého Ilja Spektor zasáhl do obličeje vysokou holí a útočníkovi se okamžitě spustila z pusy krev. Austrálie bude hrát čtyřminutovou přesilovku.
    39:30 Vadim VIRJASSOV - 1:5
     
    39:30
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Gól do šatny, favorit má k dobru už čtyři góly. Tomas Landa najel do útočného pásma po levém mantinelu, aby ve finále zvolil křižnou nahrávku na VADIMA VIRJASSOVA, Kaliaev se bez úspěchu natahoval za projektilem poslaným na přední tyč. Asistence: Tomas Landa.
     
    37:54
    Honě zbytečný trest pro Izrael, který už při hře pět na pět hrál v šesti, takže krátce po ubráněném oslabení startuje Austrálii přesilovka. Týmový trest odpyká Yann Raskin.
     
    35:53
    Australané míří do čtyř. Tyler Kubara hrál proti pravidlům, podražením zcela evidentně zastavil o snížení se snažícího Levina.
    35:27 Mackenzie CARUANA - 1:4
     
    35:27
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Tvrdá střela od modré v podání Caseyho Kubary se od zadního mantinelu odrazila příhodně pro MACKENZIEHO CARUANU a ten forhendem zdárně přehodil položený pravý beton Kaliaeva. Asistence: Casey Kubara.
     
    33:29
    Austrálie se může těšit na přesilovku. Po potyčce sice vyfasoval dvě minuty za hrubost John Kennedy, ovšem za Izrael dostal Aviv Milner kromě dvou minut za hrubost ještě menší trest za krosček.
     
    29:41
    Ne, tyhle věci do hokeje nepatří. Timothy Newmark se po inkasovaném gólu ohnal hokejkou a tou podrazil protihráče, od rozhodčích si zaslouženě vysloužil dvouminutový trest. Přesilovka Izraele tak bude mít pokračování.
    29:41 Daniel MAZOUR - 1:3
     
    29:41
    Izrael právě vstřelil branku!
    Početní převaha je nakonec přeci jen využita a Izrael alespoň lehce dramatizuje střetnutí. Jednalo se o hodně šťastnou trefu, protože DANIEL MAZOUR po kličce v pravém kruhu nahrával před bránu v pádu a byl to jeden z obránců, kdo poslal touš za záda vlastního gólmana. Asistence: Itay Ben Tov a David Levin.
     
    28:20
    Hodně nespokojený je se svým vyloučením Cameron Todd. První izraelskou přesilovku v utkání způsobil vražením na hrazení, provinil se proti Milnerovi.
    25:16 Mackenzie CARUANA - 0:3
     
    25:16
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Země od protinožců disponuje už vedením o tři góly. Casey Kubara vyprodukoval krásnu přihrávku k pravé soupeřově tyčce, odtud MACKENZIE CARUANA bekhendovým píchnutím snadno zaznamenal svou druhou trefu v zápase. Asistence: C. Kubara a Wehebe Darge.
    23:01 Milner v úniku neskóroval
     
    23:01
    Středem ujížděl sám na bránu Aviv Milner. Volil střelecký pokus pod břevno k pravé tyči, Anthony Kimlin vytáhl výborný zákrok vyrážečkou!
     
    18:15
    Komplikace pro Izrael nekončí, bude totiž hrát v oslabení. Na lavici hanby usedl Michael Koževnikov, Beaua Taylora podrazil kolenem.
    17:48 Mackenzie CARUANA - 0:2
     
    17:48
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Luomaova družina odskakuje na rozdíl dvou branek! V další šanci si už MACKENZIE CARUANA počínal o poznání lépe, když si v pravém kruhu srovnal puk na čepel hole a ránu zápěstím pověsil nechytatelně do protějšího víka. Asistence: Casey Kubara.
     
    16:09
    Velká australská příležitost nevyužita! Po teči od modré a zákroku brankáře levým betonem se kotouč odrazil před prázdnou bránu k Liamu Manwarringovi, ten ani nadvakrát nerozvlnil síť.
     
    12:37
    Prvním vyloučeným hráčem je izraelský obránce Timur Galejev, ten nezachytil pohyb Landy a zezadu si proti němu pomohl držením.
    03:44 John KENNEDY - 0:1
     
    03:44
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Hráči v bílém jsou za tlak v úvodu odměněni vedoucím gólem! Virjassov přihrál na levou stranu JOHNU KENNEDYMU, jenž vyzkoušel střelu z ostrého úhlu a překvapený Kaliaev nechal volné místo u bližší tyče. Asistence: Vadim Virjassov a Robert Haselhurst.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 30. Mazour (Ben Tov, Levin) – 4. Kennedy (Virjassov, Haselhurst), 18. Caruana (C. Kubara), 26. Caruana (C. Kubara, Darge), 36. Caruana (C. Kubara), 40. Virjassov (Landa), 52. Malloy (Taylor), 59. Malloy (Darge, Caruana)


    Izrael: Kaliaev (Tichon) – Galejev, M. Koževnikov (C), Sigalov, Kozev, Ben Tov – Milner, Levin (A), Spektor – Aharonovič, J. Koževnikov (A), Mazour – Kapulkin, Halpert, Vorobjov – Chubašvili, Segal, Raskin – Vaitz.
    Trenér: Ty Newberry

    Austrálie: Kimlin (Smart) – Kennedy, Haselhurst, Malloy (C), Woodman (A), Lodge, McGregor, B. Kubara, Pataky – Virjassov, Todd (A), Landa – Caruana, C. Kubara, Darge – T. Kubara, Newmark, Manwarring – Taylor, Camenzind, Webster.
    Trenér: Matti Luoma

    Rozhodčí: Požar (SRB) – Biec (ESP), Wilhelmsen (NOR)

    Diváci: 374
    bahis siteleri