Rumunsko – J. Korea 2:5 (kon.) | Itálie – Polsko 2:4 (kon.) | Velká Británie – Litva 3:0 (kon.)
konec
Rumunsko
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
Jižní Korea
Úterý 02.05.2023, 13:30 • Motorpoint Arena, Nottingham • Mistrovství světa - I. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:24 Matyas KOVACS - 2:5
     
    55:24
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Timeout přinesl kýžené ovoce, Rumuni bleskově reagují na trefu soupeře, ale nadále ztrácí výrazně, a sice tři góly. Balazs Peter v situaci dvou na dva propasíroval puk do pravého kruhu na MATYASE KOVACSE a ten bez výraznějších komplikací trefil odkrytou bližší část brány. Asistence: Balazs Peter a Eduard Casaneanu.
    54:45 Sihwan KIM - 1:5
     
    54:45
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Evidujeme další gól v rumunské síti. Skrytou střelu Jin Kyu Parka ještě Polc s vypětím všech sil vyrazil, za dorážkou SIHWANA KIMA nad pravý beton už se jenom smutně podíval a vyčítavým pohledem pak zpražil pasivně stojící kolegy. Asistence: Don Ku Lee a Jungwoo Jeon.
    51:52 Jin Kyu Park - 1:4
     
    51:52
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché! Young Jun Lee zavezl puk do útočného pásma po pravém mantinelu, napříč kruhy pak vymyslel nahrávku přesně do hokejky JIN KYU PARKA a proti střele do bližší šibenice Polc neúspěšně zvedal rameno. Asistence: Young Jun Lee a Hyeongcheol Song.
     
    51:32
    Velká komplikace pro Rumunsko, které v jednu chvíli hrálo v šesti hráčích a rozhodčím tato skutečnost neunikla. Týmový trest míří odpykat Jevgenij Lymansky.
     
    38:05
    První přesilovou hru si zahrají Rumuni. Na lavici hanby usedl autor třetí jihokorejské trefy Jungwoo Jeon za krosček na Zsoltana Molnara.
    36:34 Jungwoo JEON - 1:3
     
    36:34
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Velká individuální chyba vedla ke třetímu gólu favorita! Rumunský kapitán Sallo měl puk na holi, jenže s rozehrávkou otálel příliš dlouho, zezadu ho obral Ahn a touš přisunul k JUNGWOO JEONOVI, forhendová střela smolně propadla Polcovi mezi levou rukou a tělem. Asistence: Jin Hui Ahn a Ingyo Oh.
    24:03 Yoon Seok KANG - 1:2
     
    24:03
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Hokejisté v modrých dresech si zaslouženě berou zpět ztracený náskok! Nahození Don Ku Leeho vyrazil gólman Polc pouze na hokejku YOON SEOK KANGA, na forhendovou dorážku pod břevno už byl rumunský strážce svatyně krátký. Asistence: Don Ku Lee.
    15:15 Andrei FILIP - 1:1
     
    15:15
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Zničehonic přichází vyrovnání! Krátce po ubráněném oslabení Rumuni obsadili útočnou třetinu, ve finále akce Fodor vyslal od pravého mantinelu ideální nahrávku do kruhu na ANDREIE FILIPA, který během chvilky seřídil mířidla a puk ze zápěstí pověsil do protějšího víka. Asistence: Csanad Fodor.
     
    14:45
    Zničehonic mohlo přijít srovnání při vlastním oslabení! Peter vyslal parádní přihrávkou do úniku Mirceu Constantina, který volil zakončení k pravé tyči, Matt Dalton změnu skóre nepřipustil.
     
    13:44
    Blízko pojištění náskoku byl Jin Hui Ahn. Centr druhé lajny dostal výbornou nahrávku do levého kruhu a mířil za záda dezorientovaného brankáře, ale puku dal malou výšku, Polc šťastně zasáhl položeným pravým betonem.
     
    13:02
    Také druhé vyloučení míří do rumunských řad. Mimo hlavního dění hry fauloval Timur Rasulov, když vysekl hokejku z rukou Jin Hui Ahna.
    04:52 Sanghoon SHIN - 0:1
     
    04:52
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, favorizované mužstvo se ujímá vedení! Jin Kyu Park dostal na pravou stranu puk, rychle zkontroloval situaci a křižným pasem vybídl k zakončení SANGHOONA SHINA, za ránou z první k bližší tyči neměl Polc žádnou šanci se včas přesunout. Asistence: Jin Kyu Park a Young Jun Lee.
     
    02:57
    První přesilovou hru si zahraje favorizovaná Jižní Korea. Jevgenij Lymansky rychlostně nestíhal Oha, jehož na obranné modré čáře zahákoval.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Filip (Fodor), 56. Kovacs (Peter, Casaneanu) – 5. Shin (Park, Y. J. Lee), 25. Y. S. Kang (D. K. Lee), 37. Jeon (Ahn, Oh), 52. Park (Y. J. Lee, Song), 55. Sihwan Kim (D. K. Lee, Jeon)


    Rumunsko: Polc (Toke) – Sallo (C), Gecse, Bors, Borysenko, Jemeljaněnko (A), Rasulov, Creanga – Constantin (A), Zsombor Moltan, Zoltan Molnar – Farkas, Peter, Kovacs – Fodor, Gajdo, Filip – Teamriuc, Lymansky, Casaneanu.
    Trenér: Julius Penzes

    Jižní Korea: Dalton (Y. Lee) – Nam, S. Lee, Song, Oh, D. K. Lee (C), Yoo, Jee – Y. S. Kang, Sangwook Kim, K. Kim – Jeon (A), Ahn (A), Shin – G. Kim, Park, Y. J. Lee, M. Kang, Jeong, Y. Lee – Sihwan Kim.
    Trenér: Woojae Kim

    Rozhodčí: Dalton (GBR), Holm (SWE) – Kisil (GBR), Knosen (DEN)

    Diváci: 767
    bahis siteleri