USA – Kanada 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Ústí n/L 3:6 (kon.) | Slovensko – Česko 2:3 (kon.)
konec
USA
3:4 (1:0, 0:1, 2:3)
Kanada
Čtvrtek 06.07.2023, 09:00 • Svijanská arena 1 • Mistrovství světa hráčů do 18 let • O 3. místo
    43:53 Joseph LIES - 3:4
     
    43:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Fantastický obrat dokonán, kanadští hokejbalisté v bitvě o bronz získávají vedení 67 vteřin před koncem základní hrací doby! Jak je to přitom jednoduché. JOSEPH LIES převzal balónek na půlicí červené čáře, naznačil střelu, čímž vyřadil ze hry clonícího soka, aby následně vypálil od modré takovou dělovku, na kterou Scanlon zareagoval příliš pozdě. Bez asistence.
    41:24 Corson MAGUIRE - 3:3
     
    41:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Kanaďané střílí druhý gól v rozmezí sedmadvaceti vteřin a rázem je srovnáno! Smith v útočné třetině vyhrál buly na kapitána CORSONA MAGUIREA, proti ráně z první k pravé tyči byl Scanlon bezmocný. Asistence: Hudson Smith.
    40:57 James Zazula CAMPBELL - 3:2
     
    40:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Při hře čtyři na čtyři je ve hře samozřejmě více volného prostoru, čehož právě využil obránce JAMES ZAZULA CAMPBELL, dostal pas za kruhy, s velkou elegancí si obhodil protihráče a forhendem zacílil nechytatelně do levého víka. Asistence: Reeve Sukut.
    39:21 Sab DIBENEDETTO - 3:1
     
    39:21
    USA právě vstřelily branku!
    Hokejbalisté v tmavě modrých dresech odskakují do dvoubrankového náskoku! Biagetti přihrál mezi kruhy Cadwalladerovi, jehož pokus ještě defenzivy zblokovala, ovšem na dorážku SABA DIBENEDETTA už byl krátký i gólman Muc. Asistence: Kenny Cadwallader a PJ Biagetti.
    34:50 PJ BIAGETTI - 2:1
     
    34:50
    USA právě vstřelily branku!
    Američané dělají velmi důležitý krok směrem k zisku bronzu! Do přečíslení vystartoval PJ BIAGETTI společně s Kennym Cadwalladarem, sehráli jej dokonale a po vzájemné výměně puku první jmenovaný trefil volný prostor u levé tyče. Asistence: Kenny Cadwallader.
    28:48 Cole COOKSEY - 1:1
     
    28:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    AToshe by vyloučení mrzet mělo, protože Kanada vyrovnává! Matteo Rotondi posunul míček do pravého kruhu na hokejku COLEA COOKSEYHO, jenž během chvilky zamířil a zápěstím poslal hrací předmět mimo Scanlonův dosah. Asistence: Matteo Rotondi a Blake Goretzki.
    10:52 Alex THOMAS - 1:0
     
    10:52
    USA právě vstřelily branku!
    Druhá přesilová hra je využitá, Američané strhávají vedení na svou stranu! Leo Impagliazzo poslal míček do předbrankového prostoru, kde se nejlépe zorientoval ALEX THOMAS a střelou k levé tyči nedal Mucovi žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Leo Impagliazzo.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 11. Thomas (Impagliazzo), 35. Biagetti (Cadwallader), 40. Dibenedetto (Cadwallader, Biagetti) – 29. Cooksey (Rotondi, Goretzki), 41. Campbell (Sukut), 42. Maguire (Smith), 44. Lies


    USA: Scanlon (Silva, Bergeron) – Regalski, Morin (C), Warner-Senee, Johnson, Bigenho (A), O'Meila – Meek, O'Connor, Biagetti, Dibenedetto, Nackrelli, Impagliazzo, Heenan, Battista (A), Tosh, Thomas, Cadwallader, Alter, Manning-Almeida.
    Kanada: Muc (Gagnon) – Palermo, Campbell, Osborne, Olney, Goretzki (A), Alsip, Lies, Rotondi (A) – Lamanna, Scott, Cooksey, Maguire (C), Vienneau, Hansen, Sukut, Chabot, Smith, Crosbie, Rij, Lovett.

    Rozhodčí: Cícha, Jonák
    bahis siteleri