Tisková konference FK Pardubice (kon.) | Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
TK s wimbledonskými šampiony z TK Sparta Praha (kon.) | Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.)
Tisková konference SK Dynamo České Budějovice (kon.) | Tisková konference FC Baník Ostrava (kon.)
Tisková konference SK Líšeň 2019 (kon.) | Tisková konference 1.FC Slovácko (kon.)
Tisková konference AC Sparta Praha (kon.)
konec
Tisková konference SK Dynamo České Budějovice

Středa 19.07.2023, 12:00Tiskové konference
     
    Tomáš Zápotočný: V letní přípravě se nám osvědčil mladík Vojtěch Hora. Věříme mu, své místo v týmu si vybojoval. (12:24:26)
     
    Tomáš Zápotočný: Brankář Martin Janáček měl v přípravě problémy se zraněním. Od příštího týdne začne trénovat naplno. Aktuálně máme k dispozici Dávida Šípoše s Andrewa Colina.
     
    Tomáš Zápotočný: Máme od příchodu Zdeňka Ondráška velká očekávání. Je ohromným lídrem, neustále na sobě maká a jde příkladem ostatním.
     
    Tomáš Zápotočný: Nechali jsme kabinu hlasovat o kapitánovi. Každý hráč vybral tři jména, následně jsme si to vyhodnotili. Jsem nesmírně rád, že se jím stal Lukáš, který je odchovancem klubu a věříme, že bude vzorem pro naše talenty, kterých máme v akademii spoustu.
     
    Vladimír Koubek: Náš sportovní cíl zůstává stejný. Chceme se umístit do desátého místa, soustavně budujeme hráčský kádr. Přivádíme hráče na přestup, hostování bereme jako nouzovou alternativu. V týmu máme vlastní odchovance, chceme s nimi pracovat. Jdeme po cestě, kterou jsme si nastavili.
     
    Vladimír Koubek: Podruhé za sebou jsme obhájili ligou licenci Gold, kdy klub musí splnit spoustu parametrů. Co se týče obchodních partnerů, tak pracujeme na příchodu nových i stávajících. Máme nakročeno ke vstupu nového významného partnera.
     
    Jan Podroužek: U Thomase se veškeré oficiality mohou dotáhnout až po 30. červenci, kdy mu bude osmnáct. Poté se oficiálně stane naším hráčem.
     
    Marek Nikl: Uvidíme, jak se Thomas Jungbauer bude jevit. Je to reprezentant, jeho hra nás baví. Má velkou kvalitu a přínos pro celý klub.
     
    Marek Nikl: Nevím, jak těžký los máme. Vím akorát, že začínáme na Slovácku a poté hrajeme doma se Slavií. Soustředíme se na první kolo, nic víc.
     
    Jan Podroužek: Doplnění kádru se stále řeší. Dá se očekávat, že nové posily přijdou. Řešíme jednoho hráče do ofenzivy a dva do defenzivy.
     
    Hodnocení trenérů uplynulé přípravy: Rozdělil bych soustředění na dvě části. Na sportovní a výsledkovou. Měli jsme v Rakousku skvělé podmínky, ale výsledkově se nám příliš nedařilo. Uvědomujeme si, že jsme všechny tři zápasy prohráli, ale celkově jsme s přípravou spokojení. Největší kaňkou bylo nešťastné zranění Martina Sladkého. Těšíme se na start ligy.
     
    Dobrý den, vítám Vás u online reportáže z předsezónní tiskové konference SK Dynama České Budějovice, které se zúčastní předseda představenstva Vladimír Koubek, kapitán Lukáš Havel, sportovní manažer Jan Podroužek a trenéři týmu Marek Nikl a Tomáš Zápotočný.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Filip Kortus