Plzeň – Kölner Haie 3:2 (kon.) | Plzeň – Újpesti TE 6:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (3:2, 3:0, 0:1)
Újpesti Torna Egylet
Pátek 04.08.2023, 17:15 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    58:40 János Bulcsú LÁSZLÓFFY - 6:3
     
    58:40
    Újpesti TE vstřelili branku!
    Tak ještě jedna kosmetická úprava skóre. Marcell Mayer se řítil sám na Františka Šátavu, kterého překonat nedokázal. Avšak celá akce pokračovala a jeho práci dokončil JÁNOS BULCSÚ LÁSZLÉFFY, který dopravil puk za brankáře Škody. Asistence: Marcell Mayer.
     
    54:24
    Těžko říct kolikáté přečíslení to bylo v tomto zápase. Přibyl v situaci dvou na jednoho našel na levém křídle Daniela Křepela, ten ale poslal kotouč jen do hrudního koše brankáře SImonky.
     
    51:53
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Sokol – 2 min., podrážení.
     
    51:15
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Brož – 2 min., napadení.

    Vyloučení v týmu Újpesti Torna Egylet:
    Osztoics – 2 min., napadení.
     
    50:42
    Další chyba v rozehrávce hostů. Jan Chasák jel sám na brankáře, po jeho střele opět zazvonila branková konstrukce.
     
    49:59
    V polovině třetí třetiny se dostal z mezikruží ke střele Martin Winter, jeho prudký projektil lehce škrtl levou tyč.
     
    47:22
    Další velká šance Škodovky! Adam Fehér se dostal do situace, kdy byl sám před brankářem, zadovkou ale ještě přenechal puk Janu Chasákovi, kterého ale SImonka dokázal vychytat.
     
    44:47
    Plzeňané jeli ve třech téměř sami na bránu, celou situaci na sebe vzal z pravé strany Jan Chasák, brankář Geogò Simonka ale nadvakrát jeho zakončení dokázal pokrýt.
     
    41:52
    Vyloučení v týmu Újpesti Torna Egylet:
    Nagy – 2 min., krosček.
    38:27 Štěpán SOKOL - 6:2
     
    38:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Maďarský celek již má ve své bráně půltucet branek. ŠTĚPÁN SOKOL odebral hostům kotouč, následně vzal přečíslení dvou na jednoho na sebe a forvard Škody se trefil krásně pod horní tyčku. Asistence: Matyáš Fiala.
    36:36 Jakub HANZÁK - 5:2
     
    36:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tentokrát už domácí dotáhli svou akci do zdárného konce. Při dalším výpadu domácím opět utekl kotouč, leč Fehér puk dokázal vrátit před branku, kde byl Winter, ten se neunáhlil, všiml si lépe postaveného JAKUBA HANZÁKA, jenž již střílel jen do prázdné brány. Asistence: Martin Winter, Adam Fehér.
     
    34:02
    Hra se poté rychle přesunula na opačnou stranu, na levém křídle měl hodně prostoru kolem sebe Štěpán Sokol. plzeňský útočník však trefil jen vzdálenější tyč.
    29:57 Adam FEHÉR - 4:2
     
    29:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    HATTRICK HERO! Indiáni svůj tlak přece jen přetavili v branku a po zásluze opět utíkají na rozdíl dvou branek. ADAM FEHÉR byl jako první u kotouče, následně se natlačil před branku a brankáři ho poslal přesně mezi betony. Asistence: Martin Winter, Marek Šulan.
     
    29:03
    Třetí samostatný nájezd během krátké a ani tentokrát z toho není branka. Nyní se na brankáře Simonku řítil sám Daniel Křepel, avšak ani o nebyl úspěšný.
     
    27:08
    To snad není možné, i při tomto oslabení jel Jakub Hanzák sám na brankáře, nyní se plzeňský hráč rozhodl pro rychlou střelu, SImonka opět úspěšný.
     
    26:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Sokol – 2 min., hrubost.
     
    26:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Kamas – 5 min. + OK, bitka.

    Vyloučení v týmu Újpesti Torna Egylet:
    David – 5 min. + OK, bitka.
     
    24:24
    I indiáni měli velkou příležitost ve vlastním oslabení. Jakub Hanzák pláchnul celé hostující obraně, brankáři udělal hezkou forhendovou kličku, branku avšak přestřelil.
     
    23:54
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Přibyl – 2 min., držení.
     
    20:41
    Vyloučení v týmu Újpesti Torna Egylet:
    Vig – 2 min., podrážení.
     
    17:55
    Vyloučení v týmu Újpesti Torna Egylet:
    Vig – 2 min., hákování.
    16:32 Ákos Attila BREHEL - 3:2
     
    16:32
    Újpesti TE vstřelili branku!
    To jsou panečku věci. Hosté se z ničeho nic dostali do brejku dvou na jednoho, Rapos předložil puk ideálně k druhé tyči, kde byl ÁKOS ATTILA BREHEL a ten pod betonem gólmana dopravil puk do sítě. Asistence: Maté Gergely Rapos.
    16:11 János Bulcsú LÁSZLÓFFY - 3:1
     
    16:11
    Újpesti TE vstřelili branku!
    Z ničeho nic přichází odpověď maďarského celku. JÁNOS BULCSÚ LÁSZLÓFFY nejprve z pravého kruhu trefil vzdálenější tyč, leč kotouč se k němu zase přívětivě odrazil a stejný hráč ho posléze dopravil do prázdné brány. Bez asistence.
    12:53 Adam FEHÉR - 3:0
     
    12:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    S góly se nám najednou roztrhl pytel. ADAM FEHÉR se dostal do samostatného úniku a brankáře Simonku překonal po precizně zvládnuté bekhendové kličce. Asistence: Jakub Hanzák.
    09:54 Adam FEHÉR - 2:0
     
    09:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Uběhlo pouhých jedenáct vteřin a po krásné plzeňské akci vedou domácí indiáni už o dvě branky. Winter dostal puk za záda obránců, čím jeli domácí ve dvou sami na brankáře. Hanzák předložil puk ideálně ADAMU FEHÉROVI, který měl před sebou již jen prázdnou bránu. Asistence: Jakub Hanzák, Martin Winter.
    09:43 Ondřej PŘIBYL - 1:0
     
    09:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka jde do vedení. ONDŘEJ PŘIBYL dobruslil vyhozený kotouč, z pravé strany si poté sjel k brankáři, kterého prostřelil ranou na bližší tyč. Asistence: Daniel Křepel.
     
    04:23
    První vážnější situace a nečekaně mohli jít hosté do vedení. Ákos Attila Brehel si vybruslil od mantinelu před branku, Františka Šátavu nicméně nepřekonal.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 10. Přibyl (Křepel), 10. Fehér (Hanzák, Winter), 13. Fehér (Hanzák), 30. Fehér (Winter, Šulan), 37. Hanzák (Winter, Fehér), 39. Sokol (Fiala) – 17. Lászlóffy, 17. Brehel (Rapos), 59. Lászlóffy (Mayer)


    HC Škoda Plzeň: Šátava (Pouska) – Kocek (C), Kamas (A), Hanzlík, Matějka, Brož, Fiala, Šulan – Winter, Fehér (A), Hanzák, Chasák, Pitter, Bartuška, Sokol, Přibyl, Fodor, Křepel, Slováček.
    Trenér: Michal Straka.

    Újpesti Torna Egylet: Simonka (Szabó) – Ostoics, Gazsó, Vig, Nagy, Hermann, Prém, Henez, Varga, Molnár, Mathé, Gyulai – Tamási, Mayer, Lászlóffy, David, Apostol Néhmed, Rapos, Brehel, Sarközi.

    Rozhodčí: Balák – Schmiedt, Uhlík.