Sparta – HC Slovan 2:3 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 5:1 (kon.) | Ukrajina – HS Riga 2:3 (kon.)
Salzburg – Vítkovice 0:8 (kon.) | Třinec – Sparta 2:1 (kon.) | Davos – K. Vary 1:6 (kon.)
HC Slovan – HS Riga 3:6 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 5:3 (kon.) | Třinec – Ukrajina 6:2 (kon.)
Davos – Salzburg 0:6 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
3:6 (0:0, 2:4, 1:2)
HS Riga
Pátek 04.08.2023, 16:00 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
    52:16 Matej STANKOVIEN - 3:6
     
    52:16
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavští snižují ztrátu. Akci po pravém mantinelu rozjel Trebula, přihrál Válkovi, který si najel do levého kruhu a přihrál do středu volnému MATEJI STANKOVIENOVI. Následná střela posledně jmenovaného zamířila po ledě pod gólmanem Kravalisem do branky! Asistence: Matúš Válek, Timur Trebula – 3:6.
    50:00 Jaroslavs CIRKINS - 2:6
     
    50:00
    HS Riga právě vstřelila branku!
    A je tady další branka v síti slovenského celku. Meiksans si nabruslil z pravé strany do útočného pásma, přihrál mezi kruhy Obuksovi, který ještě akci vyšperkoval přihrávkou na JAROSLAVSE CIRKINSE a ten z levé strany prostřelil gólmana Slovanu! Asistence: Kristers Obuks, Rihards Arenbergs – 2:6.
    46:51 Kristians UTNANS - 2:5
     
    46:51
    HS Riga právě vstřelila branku!
    Slovan měl výhodu přesilové hry, ale gól nakonec slaví Riga, když Obuks se protlačil přes soupeře kolem mantinelu, přihrál dopředu KRISTIANSI UTNANSOVI a ten střelou z velkého úhlu pod horní tyč přidal pátý gól svého celku! Asistence: Kristers Obuks – 2:5!
    38:22 GABRIELS - 2:4
     
    38:22
    HS Riga právě vstřelila branku!
    Lotyši využili přesilovou hru. Po buly Utnans zavezl puk do útočného pásma, přihrál k levé tyči Spigulisovi, který zkoušel bekhendem nadvakrát překonat brankáře Hornáčka, ale neuspěl. Uspěl až z dorážky Gabriels – 2:4.
    37:04 Toms KUZMINS - 2:3
     
    37:04
    HS Riga právě vstřelila branku!
    Riga otáčí výsledek zápasu! Utnans zavezl puk do útočného pásma, přihrál k levému mantinelu na Polise, který vybídl zpětnou přihrávkou do akce TOMSE KUZMINSE, který golfákem napálil puk pod horní tyč!
    34:59 Jaroslavs CIRKINS - 2:2
     
    34:59
    HS Riga právě vstřelila branku!
    Berkis vybojoval puk za lotyšskou brankou, přihrál jej k pravé tyči, kam si nabruslil JAROSLAVS CIRKINS a bleskovou střelou z voleje vyrovnal účet zápasu – 2:2!
    34:20 CIRKINS - 2:1
     
    34:20
    HS Riga právě vstřelila branku!
    Riga potrestala chybu Slovanu za brankou. Brankář Slovanu se nedohodl se spoluhráčům, Sprieslis získal puk, nahodil jej do gólmana Hornáčka, který puk vyrazil jen k JAROSLAVSU CIRKINSOVI a ten střelou pod horní tyč vstřelil první gól Rigy – 2:1!
    32:35 Patrik VIDA - 2:0
     
    32:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovenský celek odskakuje na rozdíl dvou branek. Tomaškovič objel branku Rigy, přihrál dozadu Taligovi, který vystřelil na branku. Brankář Kravalis puk vyrazil pouze před sebe do míst, kde byl nejdůraznější PATRIK VIDA, který puk zametl do lotyšské branky! Asistence: Roman Taliga, Tomáš Tomaškovič – 2:0!
    28:36 Patrik VIDA - 1:0
     
    28:36
    Slovan právě vstřelil branku!
    Přesilovku nakonec využil PATRIK VIDA, který dostal přihrávku od Požgaye a prudkou střelou do pravého horního rohu rozvlnil síť lotyšské branky! Asistence: Marko Požgay, Roman Taliga – 1:0!

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 29. Vida (Požgay, Taliga), 33. Vida (Taliga, Tomaškovič), 53. Stankovien (Válek, Trebula) – 35. Cirkins (Sprieslis), 35. Cirkins (Berkis), 38. Kuzmins (Polis, Utnans), 39. Gabriels (Spigulis, Utnans), 47. Utnans (Obuks), 50. Cirkins (Obuks, Arenbergs)


    HC SLOVAN Bratislava: Hornáček (Henriquez) – Floriš, Požgay, Bereš, Ružanský, Chalmovský, Mišovič, Tomaškovič – Kadlečík, Válek, Stankovien, Trebula, Slovák, Taliga, Vida, Šurlák, Haborák, Ďurišin, Fecko, Jánošík, Potočka, Truchlý, Burov, Šramatý.
    HS Riga: Kravalis (Kufterins) – Arenbergs, Glaznieks, Meiksans, Strauss, Gerandansm Grinberbs, Jaks, Sarts – Spigulis, Sprieslis, Cirkins, Berkis, Utnans, Povsaks, Jelisejevs, Ratimus, Kuzmnis, Polis, Rots, Obuks.
    bahis siteleri