Líšeň – Příbram 2:0 (kon.) | Kroměříž – Jihlava 1:1 (kon.) | Vlašim – Vyškov 1:1 (kon.)
Táborsko – Brno 2:1 (kon.) | Opava – Žižkov 3:3 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
1:1 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 05.08.2023, 17:00 • Stadion Jožky Silného, Kroměříž • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování 4. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, u zápasu mezi Kroměříží a Jihlavou.
     
    SK HS Kroměříž

    Nováček soutěže prožívá solidní úvod sezóny. V prvním utkání v napínavém utkání prohrál 0:1 na hřišti Táborska, načež se na domácí půdě dočkal prvních třech bodů, když porazil nedaleký Prostějov s přehledem 3:0, ovšem na tříbodový zisk ve vloženém kole v týdnu nenavázal a ve Vyškově prohrál vysoko 1:5. Cíl Červenkovy družiny je jasný, a sice udržet se, až čas ukáže, podle prvních třech zápasů ale brzy soudit, jestli je pravděpodobné splnění cíle.
     
    FC Vysočina Jihlava

    Jihlavští fotbalisté v úvodu nového ročníku druhé nejvyšší české soutěže ukazují, že by klidně mohli zaútočit na postup mezi elitu, protože v úvodních třech kolech neztratili jediný bod. Na úvod Oulehlova družina doma porazila 2:1 Jihlavu, stejným výsledkem vyloupila brněnskou Líšeň. V týdnu se pořádně rozjela ofenzivní mašina Vysočiny, „béčko“ olomoucké Sigmy sice vstřelilo tři góly, ale šest jich inkasovalo. Jihlava zatím navazuje na povedenou předsezónní přípravu, v níž v pěti utkáních čtyřikrát zvítězila, nestačila jenom na Bohemians.
     
    Úvodní sestavy:

    SK HS Kroměříž: J. Dostál – T. Matoušek (C), Zavadil, Tiahlo, Fulnek – Cupák, Houser – M. Jaroň, Kudela, Jeleček – Chwaszcz.
    Náhradníci: Gergela – P. Červenka, Stoklásek, Dočkal, Chukwudi, Vyhlíd, Gonçalves.
    Trenér: Bronislav Červenka

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – T. Svoboda, Vedral (C), Tonbul, Chytrý – A. Pešek, Lacko – Fila, Tureček, Selnar – Araujo-Wilson.
    Náhradníci: Jágrik – Peřina, Ogiomade, Piško, T. Franěk, Křehlík, Tall.
    Trenér: David Oulehla

    Rozhodčí: Opočenský – Šafránková, Pfeifer.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Zápas mezi Kroměříží a Jihlavou odstartovalo! Domácí fotbalisté vstoupili do utkání v tradičních červeno-bílých dresech a i hosté vsadili na klasiku, hrají v modrých dresech.
     
    3
    Nákop po pravé lajně mířil na Petra Jaroně, jenž se k balónu nedostal, protihráče bez větších problémů předskočil Jan Chytrý.
     
    4
    S malou domů si Jakub Dostál nedělal těžkou hlavu, vůbec míč nezpracovával a z první ho poslal na útočnou polovinu.
     
    4
    První velká příležitost střetnutí gólem nekončí! Centr Tomáše Matouška propadl až k Adamu Cupákovi, jenž si uvnitř vápna balón zpracoval a mířil k levé tyči, Pavel Soukup ukázal výborné reflexy a ne příliš dobře umístěnou střelu vyrazil rukama.
     
    5
    Od pravé lajny rozehrával volný přímý kop domácí kapitán Tomáš Matoušek, který hledal Šimona Chwaszcze, útočník na balón nedoskočil.
     
    6
    Petr Jaroň si u pravé lajny chtěl narazit s Adamem Houserem, s čímž ovšem Jan Chytrý počítal a zpětnou nahrávku vystihl.
     
    6
    Premiérovou žlutou kartu střetnutí obdržel kroměřížský stoper Orest Tiahlo, který nezachytil pohyb soka a zezadu ho za dres sáhl k zemi.
     
    7
    Přímo ze standardky hosté nezahrozili, nicméně jejich útočná snaha pokračovala, aby se nakonec dostal k zakončení kapitán Filip Vedral, jehož střelu k pravé tyči parádním zákrokem vytáhl Jakub Dostál! Úvodním minutám kralují brankáři.
     
    8
    Také kopali volný přímý kop. Z poměrně velké vzdálenosti si Petr Jaroň troufl na střelu, míč proskákal vedle levé tyče.
     
    9
    Fotbalisté v modrých dresech přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Justin Araujo-Wilson si však dal míč až moc před sebe, tělem ho předskočil Petr Zavadil a jihlavský forvard jej zfauloval.
     
    10
    Jan Fulnek rozvíjel ofenzivní akci přihrávkou po levé lajně, s níž Adam Houser nepočítal a k míči doběhl jako první bránící Jan Chytrý.
     
    11
    Přenesení doprava mělo oči. I v tomto případě ovšem kraloval Jan Chytrý, když hrací předmět nenechal propadnout k Michalu Cupákovi.
     
    12
    Důrazného varování se od arbitra Opočenského dočkal Emir Tonbul, ten byl až příliš agresivní ve vzdušném souboji se Šimonem Chwaszczem.
     
    13
    Nadějná příležitost Vysočiny vedoucím gólem neskončila! Propadnutý míč si na pravé straně šestnáctky našel Matúš Lacko a vracel ho pod sebe na Miroslava Turečka, jenž v ideální pozici přestřelil.
     
    14
    Oblouček za obranu měl oči. Proti adresátovi Adamu Houserovi však skvěle vystartoval Pavel Soukup a pravou rukou vyboxoval míč mimo velké vápno.
     
    15
    Hodně nepovedená rozehrávka rohového kopu. Adam Pešek dostal skákavou nahrávku, místo očekávaného centru byla k vidění spíše neúspěšná střela o několik metrů vedle levé tyče.
     
    16
    Potlesk od fanoušků si za dobrou práci v defenzivě vysloužil Orest Tiahlo, čistým skluzem píchl míč před Araujem-Wilsonem do autu.
     
    17
    Kroměříž vyzkoušela štěstí po levé lajně, ale ne poprvé vázla rozehrávka, Tomáš Jeleček přihrával v momentě, kdy již byl za postranní čárou.
     
    18
    Marek Jaroň vyzval k souboji jeden na jednoho Jiřího Chytrého, kterého ve sprintu předčil, načež nechal míč dokutálet se na roh.
     
    19
    Centr Tomáše Jelečka doputoval do malého vápna, kde měl situaci pod kontrolou Filip Vedral, kulatý nesmysl odhlavičkoval mimo velké vápno.
     
    20
    S osobním strážcem se vytáhl mimo vlastní vápno Michal Cupák, dostal se před Miroslava Turečka a balón usměrnil mimo hrací plochu.
     
    21
    Šimon Chwaszcz přehlavičkoval Svobodu a hrací předmět přiťuknul k Tomáši Jelečkovi, jemuž vůbec nevyšel průnikový pas za obranu.
     
    22
    Na polovině hřiště si dal při zpracování míč příliš daleko od nohy Matúš Lacko, následně nataženou pravačkou podrazil Jana Fulneka.
     
    23
    Za velkým vápnem si udělal prostor ke střele Marek Jaroň, ovšem přízemní pokus mu vůbec nevyšel, Pavel Soukup jej bez problémů schoval do rukavic.
     
    24
    Hanácká Slavie také dokáže hrozit. Tomáš Jeleček centroval od levé lajny, do prostoru, kde viděl Šimona Chwaszcze, toho přetlačil Emir Tonbul.
     
    25
    Pokutový kop chtěl nafilmovat Marek Jaroň. Arbitr Opočenský nebyl v úplně ideální pozici, ale inkriminovaný okamžik totiž vyhodnotil velmi dobře, bánící Emir Tonbul si počínal čistým způsobem.
     
    26
    A další kroměřížská příležitost! Martin Kudela na levé čáře ohraničující pokutové území vyprodukoval přetažený centr na volného Marka Jaroně, který vypálil z voleje levačkou nad břevno.
     
    27
    Hodně vidět je Marek Jaroň. Tentokráte zabojoval o udržení balónu na hrací ploše, ani ve skluzu se mu ovšem cíl splnit nepodařilo.
     
    28
    Do obranné fáze se vracející Michal Cupák nestíhal Tomáše Svobodu, proti němuž si pomohl chytře provedeným taktickým faulem.
     
    29
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Adam Pešek viděl na zadní tyč nabíhajícího Lukáše Filu, adresát neměl žádnou šanci na vysoký míč dosáhnout.
     
    30
    Adam Houser stáhl balón ze vzduchu a zkusil za obranu vysunout Martina Kudelu, pomalou přihrávku pro sebe získal Filip Vedral.
     
    31
    Na žluté karty je vyrovnáno. Ve vzdušném souboji Filip Vedral sestřelil konkurenta k zemi a zasloužená „odměna“ se dostavila.
     
    32
    Zajímavá akce se udála na opačné polovině hřiště. Miroslav Tureček tak dlouho hledal prostor ke střele, až nastřelil padaícího Tiahla, Lukáš Fila pak odražený balón napálil příliš vysoko.
     
    33
    Vysočina kopala rohový kop. Proti centru vystartoval Jakub Dostál a kulatý nesmysl zdárně vyboxoval mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    33
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Důležitý první gól střílí hosté! Do stříleného centru z levé strany smolně vložil nohu bránící ADAM HOUSER, balón nasměroval k levé tyči, kam se gólman Dostál natahoval marně.
     
    35
    Domácí chtěli přispěchat s rychlou odpovědí a stále mají tu mužnost, protože po ruce Lacka budou kopat zajímavou standardku.
     
    36
    K vyrovnání chyběl kousek! Po odvráceném centru došlo ke střele z odraženo balónu, který Soukup reflexivně pravou rukou vyrazil slabě před sebe, načež perfektně zapracoval Emir Tonbul, když v obležení třech protihráčů zabránil dorážkám a tím i téměř jistému gólu.
     
    37
    Do vápna dostal nahrávku Marek Jaroň, ale míč si ještě pouštěl před sebe, v souboji tělo na tělo pak neuspěl proti Janu Chytrému.
     
    38
    Pomalou kombinaci na vlastní polovině se rozhodl zrychlit nákopem na útočnou polovinu, kde Jan Fulnek prodlužoval kulatý nesmysl do zámezí.
     
    39
    Autové vhazování Tomáše Matouška bylo myšleno dobře, jenže Adam Houser se rozběhl pozdě a hrací předmět před čárou nestihl.
     
    40
    Volnějším středem se rozběhl Tomáš Jeleček. Na osobního strážce nevyzrál, stopku mu vystavil Miroslav Tureček.
     
    41
    Do protiútoku vystartoval Tomáš Svoboda, který si věřil individuálně, ale kulatý nesmysl vypálil přes soka vedle levé tyče.
     
    42
    Lukáš Fila si za ostřejší zákrok v blízkosti poloviny hřiště vykoledoval kartónek žluté barvy, i v této statistice tak už Vysočina vede.
     
    43
    Adam Houser vyhrál hlavičkový souboj a míč sklepl pod sebe na Michala Cupáka, jehož nahrávku k pravé lajně vystihl Jan Chytrý.
     
    44
    Ofenzivní akci domácího mužstva zastavil zdviženým praporkem pomezní, v ofsajdovém postavení se nechal nachytat Marek Jaroň.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Kroměříží a Jihlavou nabídl jediný gól, o nějž se postaral hostující favorit. Stalo se tak ve 33. minutě, kdy střílený centr zleva smolně poslal k levé tyči vlastní brány Adam Houser. Zápas zatím rozhodně nenudí, šancí bylo k vidění několik na obou stranách, nezbývá než doufat, že v podobném duchu bude probíhat i druhé dějství.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:00.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě, oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    46
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Lepší vstup do druhé půle si Hanácká Slavia mohla jen těžko představit! Do vápna dostal přihrávku MICHAL CUPÁK, který se s ničím nepáral a tvrdou ránu vyslal nechytatelně pod břevno, Soukup se za míčem jenom podíval.
     
    48
    Vysočina chtěla uzmout vedení znovu do vlastních rukou z rohového kopu, ale Turečkovi centr na přední tyč nevyšel, balón se mimo hrací plochu odrazil od jeho spoluhráče Lacka.
     
    49
    Po levé lajně si věřil Jan Chytrý, jenž vyzkoušel kličku proti Tomáši Matouškovi. Domácí kapitán ze souboje vyšel jako vítěz, když navíc zvládl získat pro Kroměříž autové vhazování.
     
    50
    Útok pravou stranou Hanácké Slavii nevyšel. Adam Houser vyzkoušel oblouček na Michala Cupáka, toho zradil první dotek.
     
    51
    Střet dvou dvanáctek dopadl lépe Tomáš Matoušek, který na svou osobu vybojoval faul, faulující Miroslav Tureček navíc inkasoval kartónek žluté barvy.
     
    52
    Vstřeleným gólem nabuzení fotbalisté v červeno-bílých dresech pokračují v aktivním pojetí hry. Adam Houser sprintoval po levé lajně a Jan Chytrý je zastavil znovu jen za cenu faulu.
     
    53
    Střílený centr nebyl dobrou volbou. Martin Kudela trefil Jakuba Selnara a ten vystartoval do protiútoku, který zastavil Kudela, čímž napravil počáteční chybnou rozehrávku.
     
    54
    Na pravé straně pokutového území úřadoval Marek Jaroň, nakonec zvládl vyslat střílený centr pod sebe do prostoru, kde neměl spoluhráče.
     
    55
    Jihlava má obrovské problémy vůbec dostat balón na útočnou polovinu. Zleva centroval Tomáš Jeleček, nejvýše se vyšplhal Filip Vedral.
     
    56
    Po delší době míč zavítal do pokutového území Kroměříže, odkud slabou střelu přes hlavu vyprodukoval Adam Pešek, míč poslal přímo do rukavic brankáře.
     
    57
    Hrotový útočník Šimon Chwaszcz se netypicky pohyboval na pravém křídle, odtud dokázal i odcentrovat a adresát Adam Houser nepřetlačil Tonbula.
     
    58
    Kousek za polovinou hřiště fauloval Michal Cupák, když nejprve jenom položil ruku na rameno Turečka, aby ho nakonec přeci jen stáhl k zemi.
     
    59
    Jihlava ztratila míč a možnost zajímavého brejku se otevírala před Michalem Cupákem, kterého Adam Pešek poslal k zemi ostrým skluzem, za žlutou kartu může být záložník rád.
     
    60
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž:
    ze hřiště odchází Tomáš Matoušek, přichází Šimon Vyhlíd.
     
    61
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Jakub Selnar, přichází Amadin Marvis Ogiomade.
     
    61
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Lukáš Fila, přichází Miroslav Křehlík.
     
    62
    Ideální příležitost ke střele prováhal Martin Kudela. Chytrým se nechal vytlačit mimo palebnou pozici, nicméně přihrávkou pod sebe našel Jelečka, nepovedená střela proletěla o kus vedle levé tyčky.
     
    63
    Hosté kontrolují balón u vlastních kopaček, ale jenom kolem poloviny hřiště, odtud s jistotou vedoucí gól nevstřelí.
     
    64
    Nakonec Vysočina s balónem přeci jen zavítala na útočnou polovinu, ale nebezpečí pro Dostála nezpůsobila, protože Araujo-Wilson nedovoleně atakoval Cupáka.
     
    65
    A další faul přibyl do kolonko jihlavského mužstva, Tomáš Svoboda podrazil pronikajícího Tomáše Jelečka.
     
    66
    Zápas se v posledních minutách hodně kouskuje, což je způsobeno hlavně fauly hostujícího celku, nyní Adam Pešek nedovoleně naletěl do Kudely.
     
    67
    U levé lajny si vytvořil prostor k centru Adam Houser, dobře mířeným balónem hledal Cupáka, ale ještě o něco výše se vyšplhal Jan Chytrý.
     
    67
    Evidujeme další žlutou kartu do jihlavských řad. Pěkně zblízka si ji prohlédl Emir Tonbul, jemuž se nepovedlo zastavit kroměřížský brejk, ale měl štěstí, protože Houser dostal nahrávku do ofsajdu.
     
    69
    Po pravé lajně zahájil sprint Amadin Marvis Ogiomade, jenž se chtěl probít až do vnitra pokutového území, v čemž mu Petr Zavadil úspěšně zabránil.
     
    70
    Po nepovedené malé domů chtěl Jakub Dostál hlavně zabránit rohovému kopu, a to se povedlo, Vysočina bude vhazovat.
     
    71
    Nepovedený centr zleva, na nějž Miroslav Křehlík neměl žádnou šanci doskočit. Dostál se tak znovu zapojí do hry, čeká ho odkop.
     
    72
    Za velkým vápnem promarnil možnost pro zakončení Miroslav Tureček. Neodhodlal se, vzápětí neuspěl kličkou proti Tiahlovi.
     
    73
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Justin Araujo-Wilson, přichází Mame Tall.
     
    73
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Jan Chytrý, přichází Jaroslav Peřina.
     
    75
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž:
    ze hřiště odchází Adam Houser, přichází Jakub Dočkal.
     
    75
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž:
    ze hřiště odchází Marek Jaroň, přichází Stanley Chukwudi.
     
    75
    Standardka pro Jihlavu. U levé lajny si výborně pokryl míč Jaroslav Peřina, jenž se posléze nechal zfaulovat Zavadilem.
     
    76
    Nepovedený centr překvapivě doputoval k Mame Tallovi, který si míč v oblasti břicha zpracovat nezvládl. Hrají domácí.
     
    78
    Po ztrátě balónu Miroslav Křehlík zřejmě pod vlnou frustrace nebezpečně zajel do Michala Cupáka, výsledkem je další žlutá karta do jihlavských řad.
     
    78
    Výborně si ve vlastním pokutovém území počínal Emir Tonbul, pohlídal si centr zleva a rybičkou míč odvrátil mimo velké vápno.
     
    79
    Michal Cupák je dnes pořádně okopáván. Přes nohy ho teď vzal Matúš Lacko, tento slovenský fotbalista v tomto případě vyvázl bez karty.
     
    80
    Po zisku míče vyrazil do protiútoku Mame Tall a hledal na levé křídlo nabíhajícího Ogiomadeho, kterého pohlídal Petr Zavadil.
     
    80
    Velká komplikace pro Jihlavu, jež bude dohrávat v deseti! Znovu sehrál klíčovou roli Cupák, jehož v protiútoku poslal k zemi Emir Tonbul a pozdě si uvědomil, že už jednu žlutou kartu na kontě má, nepomohlo mu ani padnutí na kolena před rozhodčím.
     
    81
    Odvážně proti centru z přímého kopu vystartoval brankář Pavel Soukup, dokonce se ocitl až mimo vápno, ale pravou nohou sebevědomě odpálil balón do bezpečí.
     
    82
    Jaroslav Peřina pozastavil autové vhazování soupeře tím, že balón odkopl od místa, kde se měl znovu uvést do hry, arbitr Opočenský tasil žlutou kartu.
     
    83
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Miroslav Tureček, přichází Milan Piško.
     
    83
    Šimon Chwaszcz vyhál hlavičkový souboj a podle všeho hledal Jakuba Dočkala, tohoto hráčem tělem odclonil Filip Vedral.
     
    84
    Vlastní vápno kryje brankář Pavel Soukup velmi dobře. Vystartoval z brány proti centru zprava a míč vyboxoval mimo šestnáctku.
     
    85
    Domácí kopali rohový kop, na nějž se stáhl do vlastního vápna i útočník Mame Tall a právě on vyskočil ze všech nejvýše.
     
    86
    Jihlava se vydala do protiútoku, který Ogiomade rozvinul nahrávkou k pravé lajně na Křehlíka, na centr neměl Tall šanci doskočit.
     
    87
    Jakub Dočkal nemůže uvěřit tomu, co právě nedal. Nejprve zakončoval z první po stříleném centru od levé lajny. Soukup vyrazil míč pouze před sebe, po zmatcích se balón znovu dostal doleva k Dočkalovi a ten místo prázdné brány rozvlnil pouze boční síť.
     
    88
    Hanácká Slavia pokračuje ve vyvíjení drtivého tlaku na soupeře. Michal Cupák naslepo prodlužoval nákop za sebe, Tomáš Svoboda přehlavičkoval Šimona Chwaszcze.
     
    89
    Tak pozor, Jihlava jde dokonce do devíti! Milan Piško stáhl Jakuba Dočkala, jenž by postupoval sám do bránu, utkání pro něj tak skončilo po sedmi minutách strávených na hřišti.
     
    90
    K exekuci volného přímého kopu se postavil Martin Kudela. Pravačkou kroutil balón šikovně přes zeď, ale těsně nad břevno!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90+1
    Útočník Šimon Chwaszcz prodlužoval do prostoru, kde tušil o Michalu Cupákovi, který se nedokázal procpat za záda Vedrala.
     
    90+2
    Od levé lajny centroval Tomáš Jeleček. Balón vyslal do pokutového území nepovedený, přímo do rukavic připraveného Soukupa.
     
    90+3
    Možná poslední akci celého zápasu zastavil arbitr Opočenský, když odpískal útočný faul. Brankář Soukup dle očekávání s rozehrávkou vůbec nespěchá.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Dramatický zápas mezi Kroměříží a Jihlavou vítěze nepoznal, utkání skončilo remízovým výsledkem 1:1.

    Důležitý první gól vstřelili ve 33. minutě hosté, smolnou vlastní branku si dal Adam Houser. Domácí dokázali odpovědět okamžitě po návratu z kabin, nekompromisní dělovkou pod břevno se prosadil Michal Cupák. Kroměříž byla ve zbytku utkání lepším týmem, ale kýženého obratu se nedočkala, a to i navzdory faktu, že dohrávala proti devíti, z kádru Vysočiny totiž byli vyloučeni obránci Tonbul a Piško.

    Kroměříž vybojovaný bod posunul v tabulce druhé nejvyšší české soutěže na osmou pozici, Jihlava poprvé v sezóně ztratila a nachází se na druhém místě za suverénním Táborskem. (18:52:30)

    Milan Huppert

    Branky: 46. Cupák – 33. Houser (vla.)

    Karty:   6. Tiahlo (KRO) – 31. Vedral (JIH), 42. Fila (JIH), 51. Tureček (JIH), 59. A. Pešek (JIH), 67. Tonbul (JIH), 78. Křehlík (JIH), 82. Peřina (JIH)   80. Tonbul (JIH)   89. Piško (JIH)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – T. Matoušek (C) (60. Vyhlíd), Zavadil, Tiahlo, Fulnek – Cupák, Houser (75. Dočkal) – M. Jaroň (75. Chukwudi), Kudela, Jeleček – Chwaszcz.
    Náhradníci: Gergela – P. Červenka, Stoklásek, Gonçalves.

    Trenér: Bronislav Červenka

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – T. Svoboda, Vedral (C), Tonbul, Chytrý (73. Peřina) – A. Pešek, Lacko – Fila (61. Křehlík), Tureček (83. Piško), Selnar (61. Ogiomade) – Araujo-Wilson (73. Tall).
    Náhradníci: Jágrik – T. Franěk.

    Trenér: David Oulehla

    Rozhodčí: Opočenský – Šafránková, Pfeifer

    Diváci: 856
    bahis siteleri