Líšeň – Příbram 2:0 (kon.) | Kroměříž – Jihlava 1:1 (kon.) | Vlašim – Vyškov 1:1 (kon.)
Táborsko – Brno 2:1 (kon.) | Opava – Žižkov 3:3 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
1:1 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 05.08.2023, 17:00 • Stadion Jožky Silného, Kroměříž • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Tak pozor, Jihlava jde dokonce do devíti! Milan Piško stáhl Jakuba Dočkala, jenž by postupoval sám do bránu, utkání pro něj tak skončilo po sedmi minutách strávených na hřišti.
     
    82
    Jaroslav Peřina pozastavil autové vhazování soupeře tím, že balón odkopl od místa, kde se měl znovu uvést do hry, arbitr Opočenský tasil žlutou kartu.
     
    80
    Velká komplikace pro Jihlavu, jež bude dohrávat v deseti! Znovu sehrál klíčovou roli Cupák, jehož v protiútoku poslal k zemi Emir Tonbul a pozdě si uvědomil, že už jednu žlutou kartu na kontě má, nepomohlo mu ani padnutí na kolena před rozhodčím.
     
    78
    Po ztrátě balónu Miroslav Křehlík zřejmě pod vlnou frustrace nebezpečně zajel do Michala Cupáka, výsledkem je další žlutá karta do jihlavských řad.
     
    67
    Evidujeme další žlutou kartu do jihlavských řad. Pěkně zblízka si ji prohlédl Emir Tonbul, jemuž se nepovedlo zastavit kroměřížský brejk, ale měl štěstí, protože Houser dostal nahrávku do ofsajdu.
     
    59
    Jihlava ztratila míč a možnost zajímavého brejku se otevírala před Michalem Cupákem, kterého Adam Pešek poslal k zemi ostrým skluzem, za žlutou kartu může být záložník rád.
     
    51
    Střet dvou dvanáctek dopadl lépe Tomáš Matoušek, který na svou osobu vybojoval faul, faulující Miroslav Tureček navíc inkasoval kartónek žluté barvy.
     
    42
    Lukáš Fila si za ostřejší zákrok v blízkosti poloviny hřiště vykoledoval kartónek žluté barvy, i v této statistice tak už Vysočina vede.
     
    31
    Na žluté karty je vyrovnáno. Ve vzdušném souboji Filip Vedral sestřelil konkurenta k zemi a zasloužená „odměna“ se dostavila.
     
    6
    Premiérovou žlutou kartu střetnutí obdržel kroměřížský stoper Orest Tiahlo, který nezachytil pohyb soka a zezadu ho za dres sáhl k zemi.

    Milan Huppert

    Branky: 46. Cupák – 33. Houser (vla.)

    Karty:   6. Tiahlo (KRO) – 31. Vedral (JIH), 42. Fila (JIH), 51. Tureček (JIH), 59. A. Pešek (JIH), 67. Tonbul (JIH), 78. Křehlík (JIH), 82. Peřina (JIH)   80. Tonbul (JIH)   89. Piško (JIH)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – T. Matoušek (C) (60. Vyhlíd), Zavadil, Tiahlo, Fulnek – Cupák, Houser (75. Dočkal) – M. Jaroň (75. Chukwudi), Kudela, Jeleček – Chwaszcz.
    Náhradníci: Gergela – P. Červenka, Stoklásek, Gonçalves.

    Trenér: Bronislav Červenka

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – T. Svoboda, Vedral (C), Tonbul, Chytrý (73. Peřina) – A. Pešek, Lacko – Fila (61. Křehlík), Tureček (83. Piško), Selnar (61. Ogiomade) – Araujo-Wilson (73. Tall).
    Náhradníci: Jágrik – T. Franěk.

    Trenér: David Oulehla

    Rozhodčí: Opočenský – Šafránková, Pfeifer

    Diváci: 856
    bahis siteleri