Líšeň – Příbram 2:0 (kon.) | Kroměříž – Jihlava 1:1 (kon.) | Vlašim – Vyškov 1:1 (kon.)
Táborsko – Brno 2:1 (kon.) | Opava – Žižkov 3:3 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
1:1 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 05.08.2023, 17:00 • Stadion Jožky Silného, Kroměříž • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    K exekuci volného přímého kopu se postavil Martin Kudela. Pravačkou kroutil balón šikovně přes zeď, ale těsně nad břevno!
     
    89
    Tak pozor, Jihlava jde dokonce do devíti! Milan Piško stáhl Jakuba Dočkala, jenž by postupoval sám do bránu, utkání pro něj tak skončilo po sedmi minutách strávených na hřišti.
     
    87
    Jakub Dočkal nemůže uvěřit tomu, co právě nedal. Nejprve zakončoval z první po stříleném centru od levé lajny. Soukup vyrazil míč pouze před sebe, po zmatcích se balón znovu dostal doleva k Dočkalovi a ten místo prázdné brány rozvlnil pouze boční síť.
     
    83
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Miroslav Tureček, přichází Milan Piško.
     
    82
    Jaroslav Peřina pozastavil autové vhazování soupeře tím, že balón odkopl od místa, kde se měl znovu uvést do hry, arbitr Opočenský tasil žlutou kartu.
     
    80
    Velká komplikace pro Jihlavu, jež bude dohrávat v deseti! Znovu sehrál klíčovou roli Cupák, jehož v protiútoku poslal k zemi Emir Tonbul a pozdě si uvědomil, že už jednu žlutou kartu na kontě má, nepomohlo mu ani padnutí na kolena před rozhodčím.
     
    78
    Po ztrátě balónu Miroslav Křehlík zřejmě pod vlnou frustrace nebezpečně zajel do Michala Cupáka, výsledkem je další žlutá karta do jihlavských řad.
     
    75
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž:
    ze hřiště odchází Marek Jaroň, přichází Stanley Chukwudi.
     
    75
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž:
    ze hřiště odchází Adam Houser, přichází Jakub Dočkal.
     
    73
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Jan Chytrý, přichází Jaroslav Peřina.
     
    73
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Justin Araujo-Wilson, přichází Mame Tall.
     
    67
    Evidujeme další žlutou kartu do jihlavských řad. Pěkně zblízka si ji prohlédl Emir Tonbul, jemuž se nepovedlo zastavit kroměřížský brejk, ale měl štěstí, protože Houser dostal nahrávku do ofsajdu.
     
    61
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Lukáš Fila, přichází Miroslav Křehlík.
     
    61
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Jakub Selnar, přichází Amadin Marvis Ogiomade.
     
    60
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž:
    ze hřiště odchází Tomáš Matoušek, přichází Šimon Vyhlíd.
     
    59
    Jihlava ztratila míč a možnost zajímavého brejku se otevírala před Michalem Cupákem, kterého Adam Pešek poslal k zemi ostrým skluzem, za žlutou kartu může být záložník rád.
     
    51
    Střet dvou dvanáctek dopadl lépe Tomáš Matoušek, který na svou osobu vybojoval faul, faulující Miroslav Tureček navíc inkasoval kartónek žluté barvy.
     
    46
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Lepší vstup do druhé půle si Hanácká Slavia mohla jen těžko představit! Do vápna dostal přihrávku MICHAL CUPÁK, který se s ničím nepáral a tvrdou ránu vyslal nechytatelně pod břevno, Soukup se za míčem jenom podíval.
     
    42
    Lukáš Fila si za ostřejší zákrok v blízkosti poloviny hřiště vykoledoval kartónek žluté barvy, i v této statistice tak už Vysočina vede.
     
    36
    K vyrovnání chyběl kousek! Po odvráceném centru došlo ke střele z odraženo balónu, který Soukup reflexivně pravou rukou vyrazil slabě před sebe, načež perfektně zapracoval Emir Tonbul, když v obležení třech protihráčů zabránil dorážkám a tím i téměř jistému gólu.
     
    33
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Důležitý první gól střílí hosté! Do stříleného centru z levé strany smolně vložil nohu bránící ADAM HOUSER, balón nasměroval k levé tyči, kam se gólman Dostál natahoval marně.
     
    31
    Na žluté karty je vyrovnáno. Ve vzdušném souboji Filip Vedral sestřelil konkurenta k zemi a zasloužená „odměna“ se dostavila.
     
    26
    A další kroměřížská příležitost! Martin Kudela na levé čáře ohraničující pokutové území vyprodukoval přetažený centr na volného Marka Jaroně, který vypálil z voleje levačkou nad břevno.
     
    13
    Nadějná příležitost Vysočiny vedoucím gólem neskončila! Propadnutý míč si na pravé straně šestnáctky našel Matúš Lacko a vracel ho pod sebe na Miroslava Turečka, jenž v ideální pozici přestřelil.
     
    7
    Přímo ze standardky hosté nezahrozili, nicméně jejich útočná snaha pokračovala, aby se nakonec dostal k zakončení kapitán Filip Vedral, jehož střelu k pravé tyči parádním zákrokem vytáhl Jakub Dostál! Úvodním minutám kralují brankáři.
     
    6
    Premiérovou žlutou kartu střetnutí obdržel kroměřížský stoper Orest Tiahlo, který nezachytil pohyb soka a zezadu ho za dres sáhl k zemi.
     
    4
    První velká příležitost střetnutí gólem nekončí! Centr Tomáše Matouška propadl až k Adamu Cupákovi, jenž si uvnitř vápna balón zpracoval a mířil k levé tyči, Pavel Soukup ukázal výborné reflexy a ne příliš dobře umístěnou střelu vyrazil rukama.

    Milan Huppert

    Branky: 46. Cupák – 33. Houser (vla.)

    Karty:   6. Tiahlo (KRO) – 31. Vedral (JIH), 42. Fila (JIH), 51. Tureček (JIH), 59. A. Pešek (JIH), 67. Tonbul (JIH), 78. Křehlík (JIH), 82. Peřina (JIH)   80. Tonbul (JIH)   89. Piško (JIH)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – T. Matoušek (C) (60. Vyhlíd), Zavadil, Tiahlo, Fulnek – Cupák, Houser (75. Dočkal) – M. Jaroň (75. Chukwudi), Kudela, Jeleček – Chwaszcz.
    Náhradníci: Gergela – P. Červenka, Stoklásek, Gonçalves.

    Trenér: Bronislav Červenka

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – T. Svoboda, Vedral (C), Tonbul, Chytrý (73. Peřina) – A. Pešek, Lacko – Fila (61. Křehlík), Tureček (83. Piško), Selnar (61. Ogiomade) – Araujo-Wilson (73. Tall).
    Náhradníci: Jágrik – T. Franěk.

    Trenér: David Oulehla

    Rozhodčí: Opočenský – Šafránková, Pfeifer

    Diváci: 856
    bahis siteleri