Mladá Boleslav – K. Vary 2:1 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Motor ČB 4:2 (kon.) | Slavia – Kolín 1:0 (2:0 po s.n.)
Litoměřice – Sparta 0:6 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:4 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Tábor – Jihlava 1:2 (0:3 po s.n.) | Sokolov – Chomutov 1:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (0:0, 2:2, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 08.08.2023, 17:00 • ZS Strakonice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:14
    Plzeň právě vstřelila branku! A nejspíše je právě rozhodnuto, Západočeši totiž odskakují narozdíl dvou branek! K odraženému kotouči se v naprosto ideální pozici dostal ONDŘEJ MATÝS, jenž se trefil přesně k tyči.
     
    41:16
    Plzeň právě vstřelila branku! Vypadá to, že v trendu pokračovat budeme, plzeňští hokejisté se poprvé v tomto duelu dostávají do vedení! Jihočeská obrana zůstala hodně otevřená, tak se dostali domácí do přečíslení, které zakončil MIROSLAV INDRÁK.
     
    39:21
    Plzeň právě vstřelila branku! Nakonec máme srovnáno ještě v druhé třetině! Jan Piskáček vjel do útočného pásma, posunul kotouč na pravou stranu, kde byl ADRIÁN HOLEŠINSKÝ, jehož bomba z první málem protrhla síť.
     
    37:19
    Plzeň právě vstřelila branku! Konečně vidíme nějaké branky! Plzeňští hokejisté během chvilky snižují zase na rozdíl jedné trefy. Jan Strmeň neudržel střelu od modré, když před ním přejížděl jede ze soupeřů. Jako první si našel volně ležící kotouč PETR STRAKA, který už měl jednoduchou pozici.
     
    35:04
    České Budějovice právě vstřelily branku! A během chvilky tun máme další branku v síti Hlavaje! Plzeň udělala obrovskou chybu na útočné modré. Té využil MARCEL KŘÍŽ, který jako první dojel odražený kotouč a svižnou střelou zápěstím překonal domácího brankáře.
     
    33:44
    České Budějovice právě vstřelily branku! Tak to je start do nového angažmá jako hrom! Budějovice dokázaly přečíslit obranu Plzně a rázem to byla akce tři na jednoho. V té Dominik Simon našel pasem do strany BRANTA HARRISE, který střelou z první překonal přesouvajícího se brankáře. Ve svém prvním zápase tak zapisuje i první branku! Asistence: Simon a Koláček.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 38. Straka, 40. Holešinský (Piskáček), 42. Indrák (Pour), 57. Matýs (Holešinský) – 34. Harris (Simon, Koláček), 36. Kříž


    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Kvasnička, Dujsík, Houdek, Piskáček, Laakso, Malák – Hrabík, Matýs, Holešinský – Pour, Mertl, Rekonen – Straka, Mazanec, Indrák – Hořejší.
    Trenér: Petr Kořínek.

    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Maleček) – Gulaši, Hovorka, Kachyňa, Štencel, Willmann, Placek – Koláček, Harris, Simon – Toman, Vopelka, Přikryl – Chlubna, Kříž, Petrásek.
    Trenér: Ladislav Čihák.
    bahis siteleri