Německo – USA 3:14 (kon.) | Česko – Slovensko 6:4 (kon.)
konec
Německo
3:14 (0:6, 3:5, 0:3)
USA
Úterý 08.08.2023, 13:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    56:33
    Němci míří do čtyř. Na trestnou lavici usedl Moritz Warnecke, který poslal jednoho z protihráčů k ledu krosčekem.
    56:01 Cooper SIMPSON - 3:14
     
    56:01
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Už podruhé se stalo, že Američané skórují vlastně hned z buly. Na to se postavil Spehar, který nehrál za sebe, ale jel směrem dopředu a před prázdnou bránu přihrál COOPERU SIMPSONOVI, jenž snadno zapsal svou čtvrtou trefu v utkání. Asistence: Sam Spehar.
    52:00 Jackson CROWDER - 3:13
     
    52:00
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hráči ze zámoří přidávají jeden kousek i v početní nevýhodě. JACKSON CROWDER se u levého mantinelu zbavil osobního strážce a z kruhu pálil nechytatelně k bližší tyči. Asistence: Blake Fiddler.
     
    51:48
    Přesilovka pro Německo. V obranném pásmu si při plnění defenzivních povinností počínal nedovoleným bráněním Matthew Grimes.
    50:31 Cooper SIMPSON - 3:12
     
    50:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Dvanáctý americký gól je tu. COOPER SIMPSON zkompletoval hattrick, když dostal prostor v pravém kruhu a forhendem mířil mezi gólmanova levou ruku a tělo. Asistence: Chase Reid a Blake Fiddler.
     
    49:51
    Americká sedmnáctka může přidat další gól v přesilové hře. Menší dvouminutový trest inkasoval Nikita Kessler za nedovolené bránění.
     
    40:56
    Dvě minuty za sekání si vykoledoval Masun Fleece, americký útočník vyfasoval dvě minuty za sekání.
    39:19 Chase REID - 3:11
     
    39:19
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Ačkoli se Fleece nechal zatlačit k pravému mantinelu, tak udržel výborný přehled o hře, milimetrově přesnou střelou oslovil před bránu najetého CHASE REIDA, který tváří v tvář brankáři skóroval forhendovým pokusem na vyrážečku. Asistence: Masun Fleece a Jackson Crowder.
    36:44 Albert BICKER - 3:10
     
    36:44
    Německo právě vstřelilo branku!
    Také Kippova družina využívá přesilovku. Do pravého kruhu dostal kotouč obránce ALBERT BICKER, zpracoval si ho bruslemi a vystřelil, přičemž Jesfferson-Swint vyrazil touš nad sebe a neměl o puku dále přehled, ten se pomalým tempem došoural za brankovou čáru. Asistence: David Lewandowski a Dustin Willhöft.
     
    36:21
    Početní převaha i pro Německo. Na lavici hanby usedl útočník Jackson Crowder, důvodem je jeho hákování.
    35:40 Sam SPEHAR - 2:10
     
    35:40
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Krásnou individuální akcí se prezentoval SAM SPEHAR, který ji zakončil střelou do gólmana, avšak po sérii odrazů se k němu puk mezi kruhy vrátil a bekhendovým pokusem k pravé tyči již dokázal rozvlnit síť. Asistence: Ben Kevan.
     
    34:46
    Dvouminutový trest si vysloužil Moritz Warnecke, když nedovoleným způsobem poslal na mantinel nic netušícího protihráče.
    33:58 Nicolas WHITEHEAD - 2:9
     
    33:58
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Blesková odpověď Američanů! Kevan parádně vyhrál buly směrem dopředu, projel skrze dvěma překvapenými protihráči a nahrál před prázdnou bránu NICOLASI WHITEHEADOVI, ten za nabídnutou příležitost poděkoval gólem. Asistence: Ben Kevan.
    33:51 Dustin WILLHÖFT - 2:8
     
    33:51
    Německo právě vstřelilo branku!
    Po chybné rozehrávce zůstali Němci v útočném pásmu. Ziergiebel z pravého kruhu přihrál na hranici brankoviště, odkud DUSTIN WILLHÖFT nasměroval touš za bezmocného Jefferson-Swinta. Asistence: Max Ziergiebel.
     
    31:20
    Dvougólový Cooper Simpson nyní zamířil na trestnou lavici, důvodem je nedovolené bránění v obranné třetině.
    30:05 Cooper SIMPSON - 1:8
     
    30:05
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Inkasovaný gól Američany nijak zvlášť nerozhodil, sami právě vstřelili osmý. V levém kruhu těžil z volného prostoru COOPER SIMPSON, povedenou střelu poslal k bližší tyči, od níž se kotouč odrazil za brankovou čáru. Asistence: Matthew Grimes a Danny Klaers.
    27:46 Jesse ORLOWSKY - 1:7
     
    27:46
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita. Simpson se po pravém mantinelu protáhl kolem dvou konkurentů, aby ve finále akce zpoza brány našel mezi kruhy JESSE ORLOWSKYHO, proti ráně švihem k pravé tyčce byl Oswald bezmocný. Asistence: Cooper Simpson.
     
    25:44
    Premiérovou početní převahu si vyzkoušejí Američané, dvě minuty za držení si vykoledoval útočník Maxim Schäfer.
    24:40 Max BLEICHER - 1:6
     
    24:40
    Německo právě vstřelilo branku!
    Naši západní sousedé snižují! Situaci dvou proti dvěma sehráli na jedničku, když si kapitán MAX BLEICHER vyměnil puk s Langmeierem a zleva překvapil brankáře střelou po ledě na přední tyč. Asistence: Pepino Langmeier.
     
    22:07
    Druhá přesilovka pro Německo. Proti pravidlům hrál útočník Sam Spehar, rozhodčí jej vyloučili na dvě minuty za podrážení.
     
    21:55
    Za německou obranou se schoval Cooper Simpson, jenže při forhendovém blafáku smolně podklouzl a puk v pádu usměrnil nad břevno.
    16:14 Jacob ROMBAC - 0:6
     
    16:14
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Mužstvo USA střílí šestý gól, přičemž stále běží první třetina! Jette z pravého kruhu vymyslel parádní křižný pas napříč kruhy ofenzivu podpořivšímu JACOBU ROMBACOVI a ten bez problémů trefil volnou pravou polovinu německé svatyně. Asistence: Chase Jette a Blake Fiddler.
     
    13:57
    Volnějšího prostoru využil Cooper Simpson k najetí do levého kruhu, odkud mířil na přední tyčku, právě tu orazítkoval!
     
    11:52
    Po oddechovém čase dochází ke střídání brankářů v německém brankovišti, místo Lukase Stuhrmanna nastupuje do brány Bartholomäus Oswald.
    11:52 Nicolas WHITEHEAD - 0:5
     
    11:52
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Němci ztratili puk v útočném pásmu a soupeř vyrazil do přečíslení. Střelu Kevana se ještě obránci podařilo zblokovat, nicméně celou situaci dojíždějící NICOLAS WHITEHEAD snadno usměrnil touš do odkryté části brány. Asistence: Ben Kevan a Teddy Mutryn.
    10:55 Travis HAYES - 0:4
     
    10:55
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Americká dominance pokračuje. Od levého mantinelu šikovně nahazoval Grimes a byl to TRAVIS HAYES, kdo tečoval puk mimo dosah gólmana a zaznamenal svou druhou trefu v utkání. Asistence: Matthew Grimes.
    10:10 Cooper SIMPSON - 0:3
     
    10:10
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Svěřenci kouče Palucha dominují a jsou napřed už o tři góly. COOPER SIMPSON si na malém prostoru udělal prostor mezi kruhy pro střelu zápěstím, tu umístil nechytatelně do pravé šibenice. Asistence: Masun Fleece a Chase Reid.
     
    06:46
    První přesilovou hru si zahraje Německo. Menší dvouminutový trest inkasoval Dennis Cooper za vyhození puku mimo hrací plochu bez doteku tvrzeného skla.
    01:06 Masun FLEECE - 0:2
     
    01:06
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané bleskově odskakují na rozdíl dvou branek! Spehar se nedokázal protlačit mezi dvojicí konkurentů, ale volného kotouče se chopil MASUN FLEECE a neomylně ho nasměroval zápěstím k levé tyči. Asistence: Sam Spehar a Cooper Simpson.
    00:21 Travis HAYES - 0:1
     
    00:21
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak to byla rychlovka! Stuhrmann nezachytil slabé nahození Crowdera, načež se volného puku chopil TRAVIS HAYES a po bekhendovém blafáku zakončoval neomylně k pravé tyčce. Asistence: Jackson Crowder.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 25. Bleicher (Langmeier), 34. Willhöft (Ziergiebel), 37. Bicker (Lewandowski, Willhöft) – 1. Hayes (Crowder), 2. Fleece (Spehar, Simpson), 11. Simpson (Fleece, Reid), 11. Hayes (Grimes), 12. Whitehead (Kevan, Mutryn), 17. Rombac (Jette, Fiddler), 28. Orlowsky (Simpson), 31. Simpson (Grimes, Klaers), 34. Whitehead (Kevan), 36. Spehar (Kevan), 40. Reid (Fleece, Crowder), 51. Simpson (Reid, Fiddler), 52. Crowder (Fiddler), 57. Simpson (Spehar)


    Německo: Stuhrmann (12. Oswald) – F. Kose, Händel (A), Bleicher (C), Hausfelder, Hempel, Stock, Warnecke, Bicker – Willhöft, Zwickl, Schneider, Schäfer, Langmeier, Lewandowski (A), Kronhardt, Ziergiebel, Kessler, Kaufmann, Schroth, Pohle, T. Kose.
    Trenér: Philip Kipp

    USA: Jefferson-Swint (Alessi ) – Reid, Rombac, Grimes, Fiddler (C), Klaers, Murphy – Spehar, Kevan, Whitehead, Crowder, Jette, Fleece, Benson, Dennis, Hayes, Simpson, Mutryn, Orlowsky.
    Trenér: Scott Paluch

    Rozhodčí: Jaroš – Baxa, Dědek

    Diváci: 61
    bahis siteleri