Mountfield HK – Jihlava 3:4 (0:2 po s.n.) | Plzeň – Mannheim 5:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (2:1, 0:1, 3:0)
Adler Mannheim
Čtvrtek 10.08.2023, 14:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    59:56 David SLAČÍK - 5:2
     
    59:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! DAVID SLAČÍK se zmocnil kotouče, který poté dovezl až do opuštěné hostující brány. Bez asistence.
     
    59:31
    Hosté to zkusí při hře bez brankáře v šesti.
     
    59:31
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Chasák – 2 min., vysoká hůl.
     
    54:23
    Škodovka tentokrát měla velké štěstí. Awrelij Fomenko skvěle tečoval ránu od modré čáry, puk po jeho teči skončil v bráně, avšak dle rozhodčího hostující hráč puk zasáhl na úrovní horní tyčky. Branka tak nemohla být uznána.
     
    52:46
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Fodor – 2 min., hrubost.
     
    51:15
    A už to mohlo být znovu jen o gól. Robert Amstrong se dostal skrz dva bránicí hráče až před Františka Šátavu, tomu nicméně puk mezi betony do sítě nepropasíroval.
    48:48 Matěj TOMÁNEK - 4:2
     
    48:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Uběhlou pouhách 47 vteřin a indiáni zasazují Mannheimu další úder. Adam Fehér projel celou obranou německého týmu, jeho střelu dokázal posléze Saffran jen vyrazit a ve správnou chvíli na správném místě byl poté MATĚJ TOMÁNEK. Asistence: Adam Fehér.
    48:02 David SLAČÍK - 3:2
     
    48:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá početní výhodu 4:3 a podruhé jde v dnešním zápase do vedení. Reisnecker našel na pravém kruhu DAVIDA SLAČÍKA, který si popojel a následně poslal kotouč přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Ben Reisnecker.
     
    47:47
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim:
    Penkin – 2 min., krosček,
    Fomenko – 2 min., hákování.
     
    47:24
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Fodor – 2 min., nedovolené bránění.
     
    37:42
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim:
    Root – 2 min., podrážení.
     
    34:15
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim:
    Kettier – 2 min., hákování.
     
    32:03
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Chasák – 2 min., nedovolené bránění.
     
    28:26
    Krásná akce domácího týmu! Ben Reisnecker zůstal zapomenut u pravé tyče, plzeňský obránce následně zakončoval zcela sám, ale skrz beton brankáře Saffrana puk do sítě nedostal.
     
    27:57
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim:
    Hartmann – 2 min., podrážení.
     
    26:15
    Daniel Křepel táhl rychlý protiútok dvou na jednoho, plzeňský forvard vzal poté celou situaci na sebe, ale svou ranou trefil jen brankáře Mannheimu do masky.
    23:12 Max PENKIN - 2:2
     
    23:12
    Mannheim právě vstřelil branku!
    A na západě Čech máme vyrovnáno. Segeth vystřelil od modré čáry, MAX PENKIN následně odvedl výbornou práci na hraně brankoviště a díky jeho trefě máme opět srovnáno. Asistence: Alexandrs Segerh.
     
    21:02
    Antonín Klatovský odmítl protihráče, rázem se domácí šikula dostal opět do rychlého brejku, tentokrát takové štěstí, jak při své brance, ale neměl.
     
    17:45
    Max Penkin se dostal ve vlastním oslabení do samostatného nájezdu, hostující forvard zkusil bekhendové zakončení, na plzeňského brankáře nicméně nevyzrál.
     
    17:13
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim:
    Komirist – 2 min., krosček.
     
    12:33
    Hostům se povedlo podruhé v zápase dostat puk do branky, jenomže vyrovnání z toho není. Nejprve plzeňského brankáře zachránila tyč, poté puk nicméně doklepl do brány hostující hráč evidentně rukou.
     
    08:57
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Klatovský – 2 min., hákování.
    07:54 Erik WISCHNENKO - 2:1
     
    07:54
    Mannheim právě vstřelil branku!
    To vida, Mannehim po rychlém brejku trestá a Plzeň po minutě opět vede již jen o jednu branku. Max Penkin od zadního mantinelu našel před brankou ERIKA WISCHNENKA, který dokázal prostřelit rychlou střelou plzeňského brankáře. Asistence: Max Penkin.
    06:54 Antonín KLATOVSKÝ - 2:0
     
    06:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to Škodovce vyšlo na jedničku a přece jen vedou domácí již o dvě branky. ANTONÍN KLATOVSKÝ si pro sebe uzmul kotouč, s ním si následně nabruslil až před brankáře, kterému kotouč zasunul přesně mezi betony. Asistence: Matyáš Úbl, Matyáš Fiala.
     
    06:40
    David Slačík měl na hokejce obrovskou příležitost, aby zdvojnásobil plzeňské vedení, avšak ani nadvakrát nedokázal prostřelit brankáře Saffrana.
    04:07 Matyáš ÚBL - 1:0
     
    04:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se ujímá zaslouženého vedení, po pravém křídle si nabruslil do útočného pásma MATYÁŠ ÚBL a plzeňský forvard se trefil přesně mezi betony brankáře Mannheimu. Asistence: David Slačík

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 5. Úbl (Slačík), 7. Klatovský (Úbl, Fiala), 49. Slačík (Reisnecker), 49. Tománek (Fehér), 60. Slačík – 8. Wischnenko (Penkin), 24. Penkin (Segeth)


    HC Škoda Plzeň: Šátava (Poustka) – Hanzlík, Černý, Šulan, Reisnecker, Matějka, Fiala – Slačík, Klatovský, Úbl, Fodor, Bělik, Tománek, Chasák, Hanzák, Fehér, Pitter, Křepel.
    Trenér: Michal Straka.

    Adler Mannheim: Saffran (Henig) – Buchsch, Pellizzari, Kettier, Kühner, Wischenko, Bicker, Korobkin – Kohans, Struck, Werle, Permitin, Segeth, Hartmann, Komirist, Fomenko, Root, Penkin, Amstrong, Miglans, Michel, Arzt.
    Trenér: Adam Borzecky.

    Rozhodčí: Hacaperka – Brtník, Kaiser

    Diváci: 33
    bahis siteleri