Kölner Haie – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Jungadler Mannheim – K. Vary 2:8 (kon.)
konec
Jungadler Mannheim
2:8 (1:2, 1:3, 0:3)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 10.08.2023, 18:00 • KV Arena • O pohár hejtmana Karlovarského kraje • Skupina A
Partner:
     
    59:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přichází ještě jedna gólová radost pro energetiky, po přihrávce Ondřeje Dorota vystřelil zpoza kruhů MATYÁŠ VÁŇA, jehož střela propadla až za Willerscheidova záda. Asistence: Ondřej Dorot a Radim Handl.
     
    43:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Uběhlo 14 vteřin a Energie se raduje znovu! Matyáš Adámek vyslal dopředu Vojtěcha Steklého, jehož pokus úspěšně dorazil MATĚJ ZEMAN, který tím kompletuje hattrick! Asistence: Vojtěch Steklý a Matyáš Adámek.
     
    43:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A nátlak přináší své ovoce, Leon Willerscheid měl úplně zakrytý výhled, což vytvořilo ideální střeleckou pozici pro ROBERTA ŠLECHTU, který využívá přesilovky. Asistence: Ondřej Dorot a Matyáš Adámek.
     
    35:39
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Orli pořádně zatlačili a zásobovali Ebenstreita nebezpečnými střelami ze všech stran, puk se nakonec odrazil k ARTJOMU KHAYDAROVOVI, který ranou k tyči snižuje stav. Bez asistence.
     
    33:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici jdou do trháku, v přečíslení dva na jednoho Filip Krajčík nabil MATĚJI ZEMANOVI, který se před odkrytou sítí už nemýlil. Asistence: Filip Krajčík.
     
    32:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    V obranném pásmu Mannheimu nastal opět velký zmatek, z čehož tentokrát těží ROBERT ŠLECHTA, který si pohrál s brankářem a bekhendovou kličkou posílá Energii do tříbrankového vedení. Bez asistence.
     
    25:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jeden z Orlů ve vlastním pásmu nechtěně přihrál přímo úplně volnému FILIPU KRAJČÍKOVI, který zpoza kruhů vymetl pravý horní roh svatyně Mannheimu. Bez asistence.
     
    12:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Matěj Zeman obkroužil obranu Mannheimu, natlačil se do brankoviště a jeho přihrávku do odkryté sítě dorazil RENÉ KUBÍČEK a Energie jde tak opět do vedení. Asistence: Matěj Zeman.
     
    10:13
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Orli poprvé v zápase dostali větší prostor v útočném pásmu a hned je z toho branka, Maurice Müller vybídl ke střele MANUELA SCHAMSE, který se prosadil přesnou ranou pod víko. Asistence: Maurice Müller.
     
    03:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Matyáš Adámek vybojoval za brankou kotouč a poslal jej do slotu, kde se utvořil závar, ze kterého gólově těží MATĚJ ZEMAN a Energie jde do vedení. Asistence: Ondřej Dorot a Matyáš Adámek.

    Vlastimil Mourek

    Branky a nahrávky: 11. Schams (Müller), 36. Khaydarov – 4. Zeman (Dorot, Adámek), 13. Kubíček (Zeman), 26. Krajčík, 33. Šlechta, 34. Zeman (Krajčík), 44. Šlechta (Dorot, Adámek), 44. Zeman (Steklý, Adámek), 60. Váňa M. (Dorot, Handl)


    Jungadler Mannheim: Willerscheid (Berbner) – Kölsch, Ficenc, Schams, Müller, D'Acunto, Mähler, Hess, Benz – Renner, Hildebrand, Hofverbeg, Herzog, Khaydarov, Griva R., Biggins, Faupel, Kerbel, Bickel, Griva G., Tschwanow
    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Anton, Beran, Dorot (C), Krajčík, Kubíček, Zolnaj, Postl – Šlechta (A), Váňa M., Varvařovský, Zeman, Adámek, Steklý, Handl, Pastor, Váňa V., Koudelný, Král, Vojáček
    Trenér: Pavel Arnošt

    Rozhodčí: Glanc – Gerát, Helecz
    bahis siteleri