Olomouc B – Žižkov 0:2 (kon.) | Chrudim – Prostějov 6:2 (kon.) | Líšeň – Varnsdorf 2:1 (kon.)
Kroměříž – Opava 0:1 (kon.) | Dukla Praha – Jihlava 1:0 (kon.) | Vlašim – Příbram 3:1 (kon.)
Táborsko – Vyškov 1:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
6:2 (2:1)
1. SK Prostějov
Sobota 19.08.2023, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se hostující celek ještě prosazuje! Rychlá akce po levé straně skončila na noze nabíhajícího si JAKUBA HABUSTY, který z voleje zakončil přesně – 6:2!
     
    82
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Demolice nebere konce! DAVID HUF se dostal za obranu Prostějova a přesným přízemním zakončením k tyči dokonal svůj hattrick – 6:1!
     
    77
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Koncert domácího celku nebere konce! Další míč do vápna dostal DAVID LÁTAL, takřka ze stejné pozice tentokrát vystřelil mezi nohama a trefil opět přesně – 5:1!
     
    68
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže na tlak soupeře odpovídají chrudimští fotbalisté tím nejlepším možným způsobem! Ondřej Kesner ukázkovým lobem vyslal po pravé lajně na zteč DAVIDA LÁTALA, který si to namířil do šestnáctky a ukázkovou ranou na bližší tyč pod břevno nedal Vejmolovi šanci zasáhnout – 4:1!
     
    48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok! Míč si na penaltový postavil DAVID HUF a zcela nekompromisně poslal balon do horní poloviny branky – 3:1!
     
    24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí stav zápasu ve svůj prospěch! Na obranné polovině Prostějova vznikla řada závarů, nejprve promáchl v dobré šanci Huf, následně však přetažený centr na zadní vrátil do vápna Záviška а FILIP NOVOTNÝ přesnou přízemní střelou poslal Chrudimské do vedení – 2:1!
     
    12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po dvanácti minutách hry se v Chrudimi jede od nuly! Centr z levé strany přistál na hlavě DAVIDA HUFA, který přesně mířenou hlavičkou k tyči prostřelil brankáře Luďka Vejmolu – 1:1!
     
    7
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Hosté se z první střely na branku dostávají do vedení! Nutno říci, že to byla branka opravdu ukázková! ROBERT BARTOLOMEU si na hranici šestnáctky zpracoval vysoký míč na prsa a ještě ze vzduchu se levačkou opřel do balonu. Trefil ho ideálně, balon zapadl téměř do šibenice Floderovy branky – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 12. Huf, 24. F. Novotný, 48. Huf (pen.), 68. Látal, 77. Látal, 82. Huf – 7. Bartolomeu, 88. Habusta

    Karty:   6. Borkovec (CHR), 34. F. Novotný (CHR) – 1. Moučka (PRO), 51. Cienciala (PRO)   71. Cienciala (PRO)


    MFK Chrudim: Floder – Kesner, Toml, Míka (55. Kutík), Borkovec – Jan Řezníček, Skwarczek (46. Látal) – Záviška, Langhamer (84. Vrána), F. Novotný (72. Kosek) – Huf (84. Bauer).
    Náhradníci: Šerák – Hájek.

    Trenér: Radek Kronďák

    1. SK Prostějov: Vejmola – Elbel, P. Jaroň (46. Cienciala), Bolf, Macháček (78. Gábriš), Habusta, Zapletal (52. Rolinek), Bartolomeu, Moučka (46. Silný), Malec, Koudelka (52. Slaměna).
    Náhradníci: Šnajdr – Bartoš.

    Trenér: Michal Šmarda

    Rozhodčí: Ulrich – Dobrovolný, Mojžíš

    Diváci: 823
    bahis siteleri