Bohunice – Zlínsko 0:4 (kon.) | Třinec – Uničov 1:3 (kon.) | Znojmo – Zlín B 2:2 (kon.)
Uh. Brod – Rosice 0:0 (kon.) | Frýdlant n/O – Karviná B 2:1 (kon.)
konec
FK Třinec
1:3 (0:2)
SK Uničov
Sobota 19.08.2023, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Moravskoslezská fotbalová liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Kolem Braka se uvolnil Saňák, ale střelou k bližší tyči nechal vyniknout brankáře Adamušku. Třinecký gólmana rukama vyrazil míč vedle branky.
     
    90+1
    Hosté se vydali do rychlého protiútoku, jenže po přihrávce Krče střelecky selhal na levé straně Michl, který nakopl míč daleko od branky.
     
    89
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali čestného úspěchu, když střelou zpoza šestnáctky k levé tyči se prosadil VANJA VUČIČEVIČ – 1:3!
     
    87
    Uničov právě vstřelil branku!
    V dresu Uničova se trefuje také ostrostřelec ALEŠ KRČ, který dostal dlouhý pas na pravou stranu, popoběhl do pokutového území a střelou k druhé tyči přidal třetí gól zápasu – 0:3!
     
    84
    Michl se krásně vytančil na levém kraji šestnáctky, nachystal si míč na pravou nohu a vystřelil po zemi. Brankář Adamuška vyrazil míč ke spoluhráči, následoval odkop do autu.
     
    83
    Omasta dnes dohrál, místo něj přišel Brodziansky.
     
    81
    Další změna na straně Uničova. Kamas nahradil Ambrozka.
     
    79
    Trenér Balcárek sáhl k dalšímu dvojitému střídání. Hřiště opustili Vichta s Komendou a místo nich přišli Saňák se Sklenářem.
     
    77
    Omasta dostal dlouhý balón na pravou stranu, dokázal odcentrovat, ale centr hosté odvrátili. Následovala střela Bouguetouty, kterou zachytil před malým vápnem Vučičevič. Jeho slabá střela z otočky neohrozila gólmana Kvapila.
     
    74
    Dvojité střídání provedl trenér Balcárek. Sečkáře nahradil Michl a Vybírala zastoupil extřinecký Javůrek.
     
    71
    Maksić zkoušel najít přihrávkou Vučičeviče, ale jeho pokus zachytil uničovský obránce, který založil rychlý protiútok. Ten žlutým faulem uhasil obránce Vojtěch Brak.
     
    64
    Dva ostré zákroky teď odskákali Brak s Maksićem. Ten druhý byl potrestaný žlutou kartu, kterou viděl Jan Ambrozek.
     
    60
    Uničov zahrával rohový kop, Vichta našel od pravého praporku před vápnem hlavu Davida, který se opřel do míče, ale střelu poslal vedle brány.
     
    56
    Centr Vybírala z levé strany si narazil hlavou o druhou tyč obránce Maksić. Domácím příznivcům hodně zatrnulo.
     
    51
    Další rána pro Třinec. Slaninka zezadu sestřelil unikajícího Vybírala a zápas pro něj končí, neboť viděl druhou žlutou kartu v zápase.
     
    49
    Uničov měl výhodu přímého kopu z levé strany, toho nevyužil, následoval brejk, který zastavil faulem na Bouguetoutu Sečkář. Ten viděl od rozhodčího žlutou kartu.
     
    46
    Třinecký trenér West do druhého poločasu využil čtyři změny. V šatně zůstali Holík, Vlachovský, Machuča a Dedič a místo nich přišli Barkov, Vučičevič, Zinhasovič a Clement.
     
    45+1
    Po centru Holíka z pravé strany se opřel v levé části vápna do míče Slaninka a střelou z voleje nechal vyniknout brankáře Kvapila, který střelu k tyči vyrazil před sebe.
     
    44
    Na druhé straně si připsal úspěšný zákrok brankář Adamuška, když nad břevno vyrazil střelu Diblíka ze střední vzdálenosti.
     
    42
    Uničov právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Krásnou akci na jeden dotek zakončil po přihrávkách Svobody a Vybírala před malým vápnem zakončující TOMÁŠ KOMENDA – 0:2!
     
    31
    Za faul na rozběhnutého Vichtu uviděl žlutou kartu domácí Martin Slaninka.
     
    29
    Uničov právě vstřelil branku!
    Hanáci jdou do vedení! Krásnou střelou k levé tyči se z nějakých pětadvaceti metrů prosadil TOMÁŠ KOMENDA – 0:1!
     
    28
    Po centru Omasty z pravé strany střílel z hranice vápna Holík, brankář Kvapil měl co dělat, aby míč skákající na jeho těle nezapadl za brankovou čáru, ale balón udržel před lajnou i přes dotírajícího Bouguetoutu.
     
    26
    Dlouhý aut Koutného zamířil na hlavu Komendy, který usměrnil balón ke vzdálenější tyči. Brankář Adamuška se natáhl a konečky prstů odrazil míč vedle branky. Rohový kop pro Uničov.
     
    20
    První důležitá akce zápasu, když Svoboda dostal míč do volného prostoru na hranici vápna. Vběhl do šestnáctky, kde zkusil oběhnout brankáře Adamušku, ale ten svým pozičním postavením dostal uničovského hráče ze střeleckého úhlu. Následný centr na druhou stranu si zpracoval Vybíral, udělal pár kroků ke středu a točenou střelou vypálil ke vzdálenější tyči. Brankář Adamuška střelu i přes clonící hráče viděl a míč vyboxoval mimo šestnáctku.

    Igor Mainka

    Branky: 89. Vučičevič – 29. Komenda, 42. Komenda, 87. Krč

    Karty:   31. Slaninka (TRI), 71. Brak (TRI) – 49. Sečkář (UNI), 64. Ambrozek (UNI)   51. Slaninka (TRI)


    FK Třinec: Adamuška – Omasta (83. Brodziansky), Brak, Maksić, Slaninka – Samiec, Machuča (46. Zinhasovič) – Bouguetouta, Holík (C) (46. Barkov), Vlachovský (46. Vučičevič) – Dedič (46. Clement).
    Náhradníci: Fabisz – Brodziansky.

    Trenér: West.

    SK Uničov: Kvapil – Diblík, David, Koutný, Sečkář (74. Michl) – Vybíral (74. Javůrek), Svoboda, Ambrozek (81. Kamas), Komenda (C) (79. Sklenář), Vichta (79. Saňák) – Krč.
    Náhradníci: Uvízl – Hausknecht.

    Trenér: Balcárek.

    Rozhodčí: Proske – Dedek, Šafrán.

    Diváci: 302
    bahis siteleri