Vyškov – Chomutov 7:6 (kon.) | Letňany – Maďarsko 0:0 (zruš.) | Sparta – Eisbären 4:1 (kon.)
Benátky n/J – Kobra 3:2 (po pr.) | Písek – Milevsko 4:2 (kon.) | Králi – Rimavská Sobota 0:1 (kon.)
Fribourg – Liberec 4:3 (kon.)
konec
Hokej Vyškov
7:6 (2:3, 1:3, 4:0)
Piráti Chomutov
Středa 30.08.2023, 17:30 • Zimní stadion, Vyškov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:37:45)
     
    Sledovali jsme skvělou hokejovou podívanou, ve které padlo hned třináct branek. Pro oko diváka to byla lahoda, už ne tolik pro trenéry obou týmů.
     
    Je dobojováno. Piráti sice vedli ještě ve třetí třetině 6:3, ovšem v té třetí přišla kanonáda Vyškova, který konto chomutovského týmu zatížil čtyřmi góly a ztrátu tak nejprve úplně vymazal a v samotném závěru pak z přesilové hře dokonce otočil ve svůj prospěch. Nakonec se už nic nestalo a domácí z takřka prohraného utkání berou těsnou výhru 7:6.
     
    Konec zápasu.
    59:46 Tomáš KOMÍNEK - 7:6
     
    59:46
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru a obrat je dokonán. Od modré čáry se po přihrávce od Tomáše Žižky svižnou ranou prosadil TOMÁŠ KOMÍNEK a čtrnáct vteřin před vypršením třetího dějství tak domácí vedou – 7:6. Asistence: Tomáž Žižka a Jakub Lehečka.
     
    59:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Vít Seeman – 2 min., podrážení.
    58:29 Jan ŠTEFKA - 6:6
     
    58:29
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Minutu a půl před vypršením třetí třetiny domácí srovnávají na 6:6. Čepice na led, protože JAN ŠTEFKA z levé strany dostal do sítě odražený kotouč a kompletuje tak dnešní hattrick – 6:6. Asistence: Dominik Hohl a Vojtěch Krejčiřík.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:19
    Radek Havel z osy střílel na Šarmana, který vytasil další dobrý zákrok a udržel svůj tým ve hře v utkání. Hra je zastavena, buly po pravé ruce Dominika Šarmana.
     
    56:55
    Záruba držel puk u zadního hrazení v pásmu Chomutova a poslal ho pak ven, jenže domácí ho zachytili a ještě útočnou třetinu udrželi.
     
    54:04
    František Mála po přihrávce od Tomáše Koblížka střílel zblízka na Šarmana, ale jeho pokus byl pokryt a následně sražen do bezpečí a mimo ohrožení jeho brány.
     
    53:29
    Další důležitý zákrok Adama Horáka proti jedovce Tomáše Komínka a opět se přerušuje. Tentokráte se bude vhazovat po levé ruce chomutovského ochránce svatyně.
     
    53:13
    Po zakončení Viktora Hübla končí kotouč v moci Dominika Šarmana a hra je opět zastavena. Buly po pravé ruce domácího brankáře.
     
    52:46
    Chomutovští zvládli dvojnásobné oslabení a udrželi tak velmi těsný náskok. Nyní se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje znovu před branku Adama Horáka. Ten se tak bude muset mít znovu na pozoru.
     
    52:26
    A už jsou v plném počtu.
     
    52:02
    Piráti jsou ve čtyřech a to nejhorší mají za sebou.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Studený (Žižka, Komínek), 8. Štefka (Vašíček, Sebera), 30. Kořének (Sebera, Hohl), 42. Štefka (Vašíček), 50. Tomajko (Popelka, Studený), 59. Štefka (Hohl, Krejčiřík), 60. Komínek (Žižka, Lehečka) – 2. Kostourek (Eret, Zajíček), 8. Chrpa (Hübl, Kadeřávek), 10. Svoboda (Hübl, Lukeš), 27. Hübl (Svoboda), 34. Lukeš (Kadeřávek, Svoboda), 38. Zajíček (Kostourek, Eret)


    Hokej Vyškov: Šarman (Synek) – Žižka (C), Holemý, Hohl, Dluhoš, Mikulík, Studený, Hamrla – Komínek (A), Lehečka, Krejčiřík – Vašíček, Štefka, Sebera – Kořének, Popelka, Janeček – Tomajko, Ramert, Hefka
    Trenér: Michal Konečný

    Piráti Chomutov: Horák (Běhula) – Kadeřávek, Březák, Seeman, Záruba, Havel, Váchal, Hynek, Filip – Lukeš, Hübl, Svoboda – Kostourek, Eret, Zajíček – Mála, Koblížek, Jouza – Remeš, Putz, Chrpa – Vostiňák
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Maťašovský – Kráľ, Komínek
    bahis siteleri