Karabach – Olimpija Lublaň 1:1 (kon.) | Aris Limassol – Slovan Bratislava 6:2 (kon.) | Šeriff Tiraspol – KÍ Klaksvík 2:1 (kon.)
Zorja Luhansk – Slavia 2:1 (kon.) | Sparta – Dinamo Záhřeb 4:1 (kon.) | Ajax – Ludogorec 0:1 (kon.)
Čukarički – Olympiakos 0:3 (kon.) | Lugano – St.Gilloise 0:1 (kon.) | Aberdeen – Häcken 1:3 (kon.)
Zrinjski Mostar – Linz 1:1 (kon.)
konec
Aris Limassol
6:2 (3:1)
ŠK Slovan Bratislava
Čtvrtek 31.08.2023, 19:00 • New Limassol Stadium, Limassol • Evropská liga (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky, speciálně pak fanoušky evropských pohárových soutěží. Na programu jsou tento týden odvety čtvrtého předkola a to znamená, že bychom v pátek měli znát všechny účastníky evropských pohárů pro tuto sezonu. Odvetný zápas hraje také slovenský Slovan Bratislava, který si v prvním zápase poradil s kyperským Arisem Limassol 2:1 a průběžné vedení bude hájit i v odvetě na Kypru. Příjemnou zábavu!
     
    Aris Limassol
    Kyperský klub byl nasazen do druhého předkola prestižní Ligy mistrů. V prvním dvojzápase o milionářskou soutěž pak bylo Arisu přiděleno běloruské BATE Borisov. Oba zápasy nabídly velmi výživné gólové představení, a to když první zápas dopadl 6:2 pro Aris a odvetu kyperský klub zvládl také a po výsledku 5:3 postoupil do dalšího kola.
    V něm narazil na polský Rakow, který minulou sezonu nehrál žádnou evropskou soutěž. Letos však hrál předkolo Ligy mistrů a ukázal, že tento rok si nějakou tu skupinu evropských pohrů zahrát chce. V prvním zápase s kyperským týmem vyhrál polský klub 2:1, v odvetě pak zvítězil také 1:0 a postoupil dále, mezitím co na Aris Limassol čekalo pouze čtvrté předkolo Evropské ligy.
    Tam byl kyperskému celku přilosován bratislavský Slovan, který také do předkol EL spadl po vyřazení z Ligy mistrů. První zápas na Tehelném poli se však Arisu příliš nevydařil, a to když v domácí odvetě bude muset odvracet prohru 1:2 z prvního střetnutí.
     
    ŠK Slovan Bratislava
    Klub z hlavního města Slovenska byl jako mistr své země přidán hned do prvního předkola Ligy mistrů, kde na Slovan čekalo lucemburské Hesperange. Úvodní zápas skončil remízou 1:1, avšak internet oblétla hlavně zpráva o zkratu bratislavského Juraje Kucky, který v nastavení první půle kousl svého soupeře a musel být vyloučen. V odvetě v Lucembursku však slovenský celek potvrdil roli favorita a po vítězství 2:0 postoupil do další fáze.
    Ve druhém předkole pak Slovan narazil na klub Zrinjski Mostar z Bosny a Hercegoviny. Bratislavský klub si z prvního zápasu na půdě soupeře odvezl těsnou výhru 1:0, a v odvetě na Tehelném poli mu pak stačila pro postup remíza 2:2.
    Ve třetím předkole pak slovenský celek dostal velmi nepříjemnou izraelskou Maccabi Haifu. V domácím zápase Slovan na izraelského soupeře nestačil a prohrál s ním 1:2. V odvetě v Haifě se pak Slovan snažil o zdramatizování dvojzápasu, to se mu však moc nepovedlo a po výsledku 1:3 tak bratislavský spadnul do posledního předkola Evropské ligy.
    Tam Slovan Bratislava narazil na kyperský Aris Limassol. První zápas pak dokázal slovenský klub vyhrát, když se trefili v první půli Tolič a ve druhé pak Strelec a na Kypr pojede Slovan hájit postupový výsledek.
     
    Úvodní sestavy:

    Aris Limassol: Vaná Alves (C) – Boakye, Brorsson, Yago, Caju – Szöke, Struski – Mayambela, Gomis, Montnor – Stepinski
    Náhradníci: Chrysostomou, Sofroniou – Babicka, Bengtsson, Brown, Dimitriou, Moucketou-Moussounda, Špoljarić, Urošević
    Trenér: Aleksey Shpilevskiy

    ŠK Slovan Bratislava: Borjan – Blackman, Bajrić, Wimmer, Lovat – Kucka (C), Kankava, Tolić – Zuberu, Strelec, Marcelli
    Náhradníci: Hrdina, Trnovský – Abubakari, Agbo, Barseghyan, Čavrič, Kashia, Križan, Lichý, Pauschek, Savvidis, Vojtko
    Trenér: Vladimír Weiss st.

    Rozhodčí: Lambrechts – De Weirdt, Monteny.
     
    Po nástupu obou týmů na hrací plochu už jen zbývá představit rozhodčí, ti dnešní pocházejí z Belgie. Hlavním sudím je Erik Lambrechts, na krajích pak Jo de Weirdt a Kevin Monteny.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop měl bratislavský celek, jehož hráči dnes oblékli modré dresy, naopak jejich kyperský soupeř hraje v zeleno-bílé kombinaci.
     
    2
    První minuty jsou zatím z obou stran hodně nervózní, ve hře je tak ze začátku spousta nepřesností.
     
    3
    První náznak šance měli domácí, před prodírajícího se Gomise si však stoupnul obránce Bajrić a útočníka Arisu Limassol zastavil. Na druhé straně pak zase musel brankář Alves nadvakrát krotit centrovaný míč, is pomocí obrany to však zvládnul.
     
    5
    V páté minutě registrujeme také první střelu na branku, střelu slovenského snajpra Strelce však v pohodě zneškodnil brazilský brankář Arisu.
     
    6
    První velká šance zápasu! Z úhlu mířil sám na gólmana Borjana křídelník Mayambela, jeho pokus brankář Slovanu vyrazil. Vzápětí však pálil i Gomis, i jeho ale vychytal kanadský brankář.
     
    7
    Rohový kop zůstal ze strany Arisu nevyužit.
     
    8
    Poté však balon ještě zůstal na kopačkách kyperského celku, jejich tlak vypramenil až ve střelu Mayambely, brankář Borjan však i po této akci zůstává stoprocentní.
     
    9
    Poté ještě muselo proběhnout ošetření brankáře Bratislavy, už je však v pořádku a pokračuje se ve hře.
     
    10
    A další zakončení na branku Slovanu, tentokrát byl jeho autorem útočník Stepinski, jeho pokus k pravé tyči ale znovu brankář hostů kryje.
     
    12
    Aris v první čtvrthodině svého soupeře dost zatlačil, teď to však s kličkami přehnal Yannick Gomis, který balon ztratil.
     
    13
    Po odkopu brankář Slovanu se ale míče zase zmocnili domácí a jejich protiútok skončil až střelou z pravé strany, brankář Borjan však byl pozorný a připsal si již několikátý zákrok.
     
    14
    Bratislavský celek si po dlouhé době může zahrát s míčem, na pravé straně totiž vybojoval autové vhazování Kucka.
     
    15
    Po srážce mezi domácím Montnorem a hostujícím Zuberuem skončil na trávníku hráč slovenského celku a musí být ošetřen.
     
    17
    Před útočníkem Arisu odkopává do bezpečí slovinský stoper Bratislavy Bajrić.
     
    18
    I přes nesouhlas obránce Boakyeho s výrokem rozhodčího bude od své branky odkopávat brankář hostí.
     
    20
    Křídelník Arisu Montnor při útočné snaze fauloval soupeře a hlavní rozhodčí Lambrechts mu píská faul.
     
    21
    Aris Limassol právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení a vyrovnávají celkové skóre! Parádní centr na zadní tyč od Montnora podskočil levý obránce Slovanu Lovat a YANNICK GOMIS svou volejí propálil brankáře Borjana.
    21. GOMIS - 1:0
     
    22
    Žlutá karta pro tým ŠK Slovan Bratislava (Kankava).
     
    24
    Aris Limassol právě vstřelil branku!
    Slovan Bratislava v šoku! Domácí celek během tří minut otáčí celkové skóre. Rychlý brejk kyperského celku vypramenil až ve střelu či přihrávku od útočníka Stepinského, kterou ve sprintovém náběhu tečoval JÚLIUS SZÖKE přesně k levé tyči. Brankář Slovanu se natahoval marně a poté pořádně vynadal své obraně.
    24. SZÖKE - 2:0
     
    27
    Hlavní rozhodčí musí uklidnit situaci u laviček, až poté bude moci slovenský celek rozehrát.
     
    28
    I další standardní situaci měli hosté, ani teď však nedokázali branku domácích ohrozit.
     
    29
    Až teď měl brankář Alves práci, po centru Blackmana hlavičkoval s třiadvacítkou na zádech Zuberu, domácí gólman však jeho hlavičku v pohodě chytá.
     
    30
    Ze strany Slovanu Bratislava je to zatím velmi marná snaha o útok, většina akcí končí buď už ve středu hřiště, nebo poté u obránců Limassolu.
     
    31
    Na levé straně Arisu vedlo útok duo Boakye – Mayambela, první jmenovaný ale poté nedokázal přesně nacentrovat a míč tak mají hosté.
     
    33
    Z velké vzdáleností a navíc z voleje se rozhodl vypálit střelec první branky Yannick Gomis, svou střelou ale ohrozil maximálně diváky za brankou Slovanu.
     
    34
    U obranného rohového praporku budou vhazovat domácí.
     
    35
    Míč však poté dokázala vybojovat dvojice Kucko – Bajrić, následně však byl útočící Marcelli v ofsajdu.
     
    36
    Velmi nepříjemný zákrok na hlavu schytal kapitán Slovanu Kucka, ošetření slovenského reprezentanta tak zase chvíli zdrží hru.
     
    37
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Hosté snižují a alespoň dorovnávají celkové skóre! Na brilantní přihrávku ze středu pole od Kucky si naběhl DÁVID STRELEC a ve skluzu překonává brankáře Vaná Alvese!
    37. STRELEC - 2:1
     
    39
    A Strelec je při chuti, tentokrát zkusil své štěstí z větší vzdálenosti a nechybělo mnoho, aby bylo vyrovnáno. Ke smutku všech příznivců Slovanu však míč jen těsně minul pravou tyč branky.
     
    40
    Tolić byl v souboji o míč s Yagem příliš agresivní a pomohl si nedovoleným zákrokem.
     
    42
    Faulovaný stoper Yago je ošetřován po předchozím souboji.
     
    43
    Dlouhý nákop od stopera Wimmera doplachtil až do rukavic gólmana domácích.
     
    44
    Fotbalisté Arisu kombinují na vlastní polovině, Slovan stále nemůže získat míč.
     
    44
    Až teď se povedlo bratislavskému celku zásluhou Marcellihp míč vybojovat, poté se však s přihrávkou unáhlil Gruzínec Kankava a Slovan tak může začít znovu napadat.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 6 minut.
     
    45+1
    V době kdy rozhodčí ukazoval nastavený čas, se ještě u postranní lajny strhla potyčka, ze které vyjde se žlutou kartou stoper Slovanu Wimmer.
     
    45+2
    Rohovému kopu se defenziva hostů ubránila, následovat však bude ještě jeden roh.
     
    45+3
    Rozehrávka nakrátko však nebyl dobrý nápad, a tak se domácí od rohového praporku dostávají až na vlastní polovinu.
     
    45+4
    Odkop brankáře Borjana sice dokázal prodloužit Strelec, poté však jeho spoluhráči míč neudrželi, a tak mají balon domácí.
     
    45+5
    Na obranné polovině vhazují na lev straně fotbalisté Limassolu.
     
    45+6
    Slovan Bratislava pak sice získal míč, špatnou přihrávkou jej pak zase odevzdal až k brankáři Alvesovi.
     
    45+6
    Roh pro domácí Aris.
     
    45+7
    Aris Limassol právě vstřelil branku!
    Ne studená, dokonce ledová sprcha pro Slovan! Na centr z rohového praporku od Cajua si naskočil YANNICK GOMIS a i v obložení dvou obránců střílí svůj druhý gól v zápase! V tuto chvíli tak zase postupují do základní skupiny Evropské ligy domácí fotbalisté.
    45+7. GOMIS - 3:1
     
    45+8
    První poločas skončil.
     
    Po prvním poločase odcházejí do kabin určitě šťastnější domácí, kteří vedou nad bratislavským Slovanem po první půli 3:1. Aris začal aktivněji, úvodní šance Gomise či Mayambely však skončily v rukavicích brankáře Borjana. Ten poprvé kapituloval až v 21. minutě, když ho po milimetrově přesném pasu propálil Yannick Gomis. Tři minuty na to navíc vedení domácích zvýšil po nepovedené střele či přihrávce od Stepinského prosadil přesnou ranou Julius Szöke. Ve 37. minutě ale vyrovnal na celkových 3:3 po skvělé přihrávce Kucky Dávid Strelec a se Slovanem to vypadalo nadějněji. V sedmé minutě nastavení však hosty po rohovém kopu svou hlavičkou zchladil znovu Gomis a poslal tak svůj tým do dvougólového vedení
    Po první půli je tedy na postupové pozici kyperský celek, na slovenský klub by tak v případě tohoto výsledku čekala jen Evropská konferenční liga.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:08.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Aris Limassol:
    ze hřiště odchází Montnor, přichází Bengtsson.
     
    47
    Hned na začátku druhé minuty druhého poločasu registrujeme první střelu, proti zakončení střídajícího Bengtssona kryje brankář Slovanu.
     
    48
    Slovan mohl snížit a celkově vyrovnat! Pěknou přihrávku od Blackmana obdržel Zuberu, brankář Alves se však zvládl přemístit včas a uchránil tak svůj tým od inkasovaného gólu.
     
    49
    Obránce Slovanu Lovat fauloval.
     
    50
    Centr z pravé strany si ze vzduchu stáhnul gólman Arisu Vaná Alves.
     
    51
    Aris Limassol právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je pro slovenský celek obrovský průšvih! Střela zpoza vápna od Mayambely skončila na břevně, následně dorážka do prázdné branky už však v síti skončila a autorem gólu je kdo jiný než YANNICK GOMIS, který se tedy stává katem Slovanu a dokončuje hattrick!
    51. GOMIS - 4:1
     
    53
    Žlutá karta pro tým Aris Limassol (Szöke).
     
    54
    Tentokrát pálil po rychlém protiútoku křídelník z jihoafrické republiky Mayambela, tentokrát však jeho kroucenou střelu vyráží kanadský brankář slovenského celku Milan Borjan.
     
    54
    Chorvatský špílmachr Slovanu Marco Tolić u postranní čáry zbytečně dohrál Szökeho a vidí od hlavního sudího dnešního zápasu žlutou kartu.
     
    56
    Slovan vhazuje na útočné polovině hřiště.
     
    57
    Tentokrát zase ve středu hřiště fauloval Kucka, následovat bude střídání.
     
    58
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava:
    ze hřiště odchází Marcelli, přichází Barseghyan,
    ze hřiště odchází Tolić, přichází Abubakari,
    ze hřiště odchází Zuberu, přichází Čavrič.
     
    59
    Střelu z úctyhodné vzdálenosti, vyslal Juraj Kucka, brankář Alves však míč dokázal nadvakrát zkrotit.
     
    61
    Z dálky zkoušel své štěstí i domácí záložník Struski, jeho pokus ale zamířil asi o metr vedle pravé tyčky.
     
    62
    Střídání v týmu Aris Limassol:
    ze hřiště odchází Boakye, přichází Brown,
    ze hřiště odchází Stepinski, přichází Moucketou-Moussounda.
     
    63
    Roh Slovanu odvrácen domácí obranou.
     
    64
    Od své branky teď rozehrává brankář hostů ze Slovenska Borjan.
     
    65
    Zajímavě rozjetý útok Slovanu končí nepřesnou přihrávkou Kankavy, a tak budou vhazovat domácí u půlící lajny.
     
    66
    Bratislavský klub si pořád koleduje! Tentokrát lacino hosté ztratili míč na vlastní půli, Aris však nedokázal jejich ztrátu potrestat.
     
    67
    Aris Limassol právě vstřelil branku!
    Při odkopu od branky se hodně smolně ukopl brankář Borjan, a tak přihrál pouze na kopačky soupeře. Ten však na první pokus trefil jen tyčku, dorážku pak pokryl skvělým zákrokem kanadský gólman. Jenže míč vyrazil jen k MIHLALIMU MAYAMBELOVI a jihoafrický křídelník neměl problém trefit prázdnou branku! Tohle už se Slovanu bude otáčet velmi složitě.
    67. MAYAMBELA - 5:1
     
    70
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava:
    ze hřiště odchází Strelec, přichází Lichý,
    ze hřiště odchází Lovat, přichází Vojtko.
     
    72
    Aris Limassol právě vstřelil branku!
    Hosté jsou na ručník! Szöke ve středu pole obral o míče záložníka Slovanu a poslal o samostatného úniku Gomise. Tomu však nevyšla klička okolo obránce, avšak míč se pro slovenský klub odrazil velmi smolně k střídajícímu MORGANU BROWNOVI, který precizně přeloboval brankáře a zvyšuje už na 6:1. Brankář Borjan dělal, co jen mohl, plachtícího míče se dokázal dotknout, nad břevno ho však už nevyrazil.
    72. BROWN - 6:1
     
    74
    Jednoho z obránců Arisu již chytají křeče a vypadá to, že Aris bude muset střídat.
     
    76
    Julius Szöke fauluje na útočné polovině.
     
    77
    Teď, když je ošetřován jeden ze záložníků kyperského klubu, jen můžu připomenout, že celkový stav tohoto dvojzápasu je 7:3 pro domácí, tedy Aris.
     
    78
    Obránce Arisu Caju odvrací centrovanou přihrávku do autu, Slovan bude po střídání vhazovat.
     
    79
    Střídání v týmu Aris Limassol:
    ze hřiště odchází Brorsson, přichází Babicka,
    ze hřiště odchází Gomis, přichází Urošević.
     
    80
    Před střídajícím Abubakarim zvládl odehrát míč do bezpečí stoper Yago.
     
    81
    Střídající Moucketou-Moussounda teď velmi ostře atakoval soupeře a může být rád, že nevidí od belgického sudího žlutou kartu.
     
    83
    I když do konce zbývá asi sedm minut plus nastavení, už teď je víceméně jasné, že do základní skupiny Evropské ligy se dostane kyperský Aris Limassol, naopak na bratislavský Slovan bude čekat skupina jen Evropské konferenční ligy.
     
    84
    U pravé postranní čáry fauluje střelec poslední branky Morgan Brown.
     
    85
    Další střídající hráč Babicka s číslem 80 na dresu se nechal faulovat a domácí celek může rozehrávat standardku z pravé strany hřiště.
     
    86
    Po rozehrávce nakrátko to z dálky zkoušel Moucketou-Moussounda, jeho pokus však minul bránu gólmana Milana Borjana o hodně.
     
    87
    Do průniku na pravé straně se až k zakončení dostal Slovák Vojtko, svůj pokus však nezamířil mezi tři tyče.
     
    89
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Tak slovenský celek přeci jen snižuje! Skvěle to na levé straně udělal jeden z hráčů Slovanu, který dokázal zkrotit těžkou přihrávku a poté nahrál mezi nohama soupeře na TIGRANA BARSEGHYANA, který svou střelou na přední tyč možná i trochu překvapil brankáře Alvese.
    89. BARSEGHYAN - 6:2
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 7 minut.
     
    90+2
    Ve druhé nastavené minutě kombinuj s míčem hráči v zeleno-bílých dresech, tedy Aris.
     
    90+3
    Teď však Yago nepřihrál přesně a míč tak získává soupeř.
     
    90+4
    Klička Abubakarimu nevyšla, Slovan však bude vhazovat na útočné polovině.
     
    90+5
    A i v tento moment budou hosté dávat kulatý hrací předmět do hry.
     
    90+6
    Ke střele se prodral Filip Lichý, brankář Alves však předvedl parádní zákrok a střelu mířící k pravé tyči vyrazil na rohový kop.
     
    90+7
    Zápas se už jen dohrává.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Slovan Bratislava nedokázal potvrdit dobrý domácí výsledek a v odvetě padl s kyperským Arisem ostudně 2:6.
    Domácí byli od začátku lepší, úvodní šance Limassolu však pokryl brankář z Kanady v dresu Slovanu Borjan. Skóre se tak poprvé měnilo až v 21. minutě, když se do centrované přihrávky opřel Yannick Gomis a brankář bratislavského celku byl bez šance. O tři minuty později pak navýšil náskok domácích slovenský středopolař v barvách Arisu Julius Szöke, který se trefil přesně k pravé tyčce Borjanovy branky. Vyrovnaný stav pak ve 37. minutě zařídil slovenský snajpr Dávid Strelec, který využil skvostnou nahrávku Kucky a ve skluzu skóroval. Hosty pak ale v sedmé nastavené minutě první půle šokoval znovu Yannick Gomis, který v obložení dvou hráčů svou hlavičku po rohu umístil ke vzdálenější tyči.
    Ve druhém poločase pak hned v 51. minutě dokonal hattrick Gomis, který neměl problém s dorážkou Mayambelovy střely, která skončila na břevně. Na 5:1 pak v 67. minutě zvýšil Mayambela, ke kterému se odrazil míč po zákroku brankáře Slovanu a s prázdnou brankou nepohrdl. A šestý gól domácích vstřelil o pět minut později střídající Morgan Brown, který přeloboval brankáře hostů. V 89. minutě pak sice skóroval utajenou střelou arménský fotbalista ve službách bratislavského týmu Tigran Barseghyan, to už však bylo vše a zápas tak skončil 6:2 pro domácí Aris.
     
    Celkový výsledek dvojzápasu je tedy 7:4 pro kyperský celek.
     
    Na Aris Limassol tak čeká základní skupina Evropské ligy, slovenský klub si zahraje „pouze“ Evropskou konferenční ligu.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne a třeba zase někdy na počtenou!
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:11. (21:15:30)

    Matěj Skula

    Branky: 21. Gomis, 24. Szöke, 45+7. Gomis, 51. Gomis, 67. Mayambela, 72. Brown – 37. Strelec, 89. Barseghyan

    Karty:   53. Szöke (ALI) – 22. Kankava (SBA), 45+1. Wimmer (SBA), 54. Tolić (SBA)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:11.
    Aris Limassol: Vaná Alves (C) – Boakye (62. Brown), Brorsson (79. Urošević), Yago, Caju – Szöke, Struski – Mayambela, Gomis (79. Babicka), Montnor (46. Bengtsson)– Stepinski (62. Moucketou-Moussounda)
    Náhradníci: Chrysostomou, Sofroniou – Dimitriou, Špoljarić

    Trenér: Aleksey Shpilevskiy

    ŠK Slovan Bratislava: Borjan – Blackman, Bajrić, Wimmer, Lovat (70. Vojtko) – Kucka (C), Kankava, Tolić (58. Abubakari) – Zuberu (58. Čavrič), Strelec (70. Lichý), Marcelli (58. Barseghyan)
    Náhradníci: Hrdina, Trnovský – Agbo, Kashia, Križan, Pauschek, Savvidis

    Trenér: Vladimír Weiss st.

    Rozhodčí: Lambrechts – De Weirdt, Monteny
    24.08.2023
    Slovan Bratislava - Aris Limassol 2:1

    Branky: 34. Tolić, 57. Strelec – 74. Mayambela

    Karty:   21. Lovat (SBA), 45+5. Kankava (SBA), 54. Kucka (SBA), 90+4. Zuberu (SBA), 90+8. Blackman (SBA), 90+9. Weiss ml. (SBA) – 69. Stępiński (ALI), 72. Nikolić (ALI), 82. Caju (ALI), 90. Špilevskij (trenér) (ALI), 90+5. Yago (ALI), 90+9. Brown (ALI)

    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:17.
    bahis siteleri